pokowc 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 se ga spominjaš ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 se ga spominjaš ? Vsak poljub je prvi! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. september 2003 Avtor Prijavi Deli 12. september 2003 hahjaa jah ,kaj pa tisti nepoznabni prvi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. september 2003 Avtor Prijavi Deli 12. september 2003 hee, tut prav menim, da je treba okušat, na tak način, da si zapouneš pristnost predaje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Čak najbolj pokomentira na to temo, Avril Lavigne v pesmi Complicated... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 se ga spominjaš ? Vsak poljub je prvi! Vojko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 js pa ta prvic cigumi v ustih mela!! pol pa nism vedla kam z jezickom, kam z cigumijem... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. september 2003 Avtor Prijavi Deli 14. september 2003 hhee, smo že pr jezičkih, tut jest sm se mogu to naučit, k sm znau sam sladolede ampak vaje dela tut tuki mojstra tko, da postalo mi je res ušeč. Seveda v začetku nimaš kondicije ,ampak tut tako poglavje˝ se obdela . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 v literaturi se najvech omenja:JUDEZHEU POLJUB Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 fant!!!biblijo v roke... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 bemu....che se prou zlo ne motm,mamo clo v slovenshchino prevod Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 hihjst jih zbiram...v vseh jezikih manjka she enih 35... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Hm.....he-he.....moj prvi poljub.....je bil z eno mal bolj od mene izkušeno deklico.....hi-hi.....in ko mi je z jezičkom zlezla v usta sem najprej skoraj dol padel od presenečenja.....he-he....potem pa mi je kmalu kar zelo zapasalo Jaz pa sem moral svoji (bila se bolj prestrašena o mene) prišepnit: "Daj mi jezik...". In potem je bilo strastno do konca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Res prvi poljub..tisti, taki ta pravi..V prvem letniku.. je bil en tip.. Ali pa moj enkrat....mislim večkrat, ampak to je omembne vredno Spima..naenkrat se zbudi in poljubi tako..da če bi nosila spodnjice takrat bi jih utrgallo...uauuuuu kakšen poljub...prav gotovo sem shujšala takrat za kakšno kilo . SEveda v trenutku budna in pripravljena za nadaljevanje.....ampak poljub...pa takšen ufff Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 ona: "Dragi, kako me moresh z jezikom tako ogabno poljubiti?"on: "Oprosti draga, hotel sem le preveriti kdo je zjutraj pojedel vse kolachke!" Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 hehek bosh naredu "PRELJUB"....to bo she prou prshla Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 hihihi...drgach je pa pr poljubljanju v igri tuj jezik (tko kot un v chevljih), ki ne rabi prevoda... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. september 2003 Avtor Prijavi Deli 15. september 2003 g.Judež je bil izdajauc,hmm apostol al svetnikzihr nea g.Devilček ,niti sam g.Bog. Kako so včasih rekl poljubu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 "Visoke pete si je izmislila ženska, ki so jo poljubljali na čelo." (avtor neznan) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/080402/080402scream_prv.gif Hej pokowc! Kak pa je bil tvoj prvi poljub z dekletom Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. september 2003 Avtor Prijavi Deli 20. september 2003 .ti a veš, da se ga nea spounem, zihr pa bi ti g.vagina povedala vse, ne; sam teb pr men je vsak poljub nov, začetn okusnejši poljub z novo osebo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 Valeta na začetku junija leta 1988. Hoh pa še zatreskan sem bil v njo, želja se mi je uresničila. Kasneje je bilo pa :xx!: . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/080402/080402ask_prv.gif Ej, pokowc. To ni noben odgovor. Kaj ne znaš enostavno povedati kak je bil tvoj prvi poljub z dekletom. Če tega ne moreš pa povej kaki so bili naslednji poljubi z dekleti. Pa če si kaj za joške šlatal pa kako sta z dekletom seksala... Saj tako gre. Ali nimaš nobenih izkušenj, da ne znaš odgovoriti Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. september 2003 Avtor Prijavi Deli 20. september 2003 zakaj bi ti govoru,ko pa točno veš kaj se skriva pod tv0jo kraljevsko potezo v ozadju pravokativnega odgovora in vprašanja?!Če ti povem po pravic, jest se nism nikol pustu poljubljat nikomu dokler si nism zaželel, ko je oseba prosla me. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.