Skoči na vsebino

Prvi poljub

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 142
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

to pa sam veš x:Dx :palec:

si lačen internetnih igric, potem prašaj marso če ti odobri to idejo x:Dx

ja zlo mi je všeč moška energija, ampak taka stabilna, ne pa taka kot se tvoja prkazuje v obliki preizkušanja na daljavo...poglej ,vagina je še vedno mastne sorte ;si ti masten?

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Počitnice med 7. in 8. razredom, srečanje vseh tabornikov Slovenije...šotor...noč.....

"Poljubil bi te, pa te ne upam, ker sem preveč pokadil in smrdim!" je rekel Rajko.

In čez dve leti...sem se ga dočakala. Spominjam se, da sem ves čas panično premišljevala; a ve da je to moj prvi poljub???

Se pa spomnim "zadnjega" prvega poljuba........ :2src: vuuuuh :2src: :2src: :2src: mravljinčki....

x!x Hoj Kljuka in Pokowc x!x

Kaj se ne bi vidva raje zmenila v eni mlečni restavraciji in se pogovorila!?

Uživajta še naprej,

lp, Vojko

Hja Vojko! Los problemas je pri meni to, da ne hodim v mlečne restavracije in da imam rad ženske, ne moške. Jaz rad ločujem, ne mešam! Jaz rad potrjujem, ne blebetam. In na sploh imam rad čiste posle, ne motne ali celo umazane. Rad pijem iz čistega kozarca čisto pijačo, etc. ...

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Prvi poljub?Da,da,se spomnem.Jaz 8.razred,ona 7.razred,..se spomnem da sem jo mutil cel šolski ples in na koncu,...koncno cmok,....sam so mi skoraj učke izpadle,ko se je prsesala na moje ustnice in začela mešat z jezikom,...še sedaj se tega prav živo spominjam. x8Dx
Glej naprej, če se le da,...

Prvi poljub?Da,da,se spomnem.Jaz 8.razred,ona 7.razred,..se spomnem da sem jo mutil cel šolski ples in na koncu,...koncno cmok,....sam so mi skoraj učke izpadle,ko se je prsesala na moje ustnice in začela mešat z jezikom,...še sedaj se tega prav živo spominjam. x8Dx

:cry: :cry: :cry: ... kakšni spomini ha...

Ja sam ka mali pao s lipe

• 6 months later...

prvi poljub v življenju je bil slinast in sluzast in najbolj bljak reč ki sem si jo sploh lahko predstavljala. še dva dni sem si po parkrat na dan zobe umivala :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

x:Dx na srečo je bilo kasneje v življenju tudi veliko bolje. pa ne s tem tipom x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

prvi poljub v življenju je bil slinast in sluzast in najbolj bljak reč ki sem si jo sploh lahko predstavljala. še dva dni sem si po parkrat na dan zobe umivala  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:

x:Dx x:Dx x:Dx

moj prvi poljub je bil lep x:)x on je ful obvladal... me je kar pretreslo... spodnja čakra bi mi skoraj zgorela. je bikec po horoskopu... biki naj bi obvladali... :inocent: je bilo na enem žuru. potem sem se ga izogibala x:Dx

Moj prvi poljub je bil bolj fuj fej. :xx!: Če se ne motim, je bilo obema prvič, pa sva morala malo vadit. x^x

Nekaj časa sem potrebovala, da mi je postalo še kar všeč. x:Xx Potem bolj všeč. x:Xx x:Xx In končno zelo zelo všeč. x:Xx x:Xx x:Xx

kako se pa ti poljubljaš? :vio: asc devica- sonce strelec. hmmm- po mojem tako, da bo ja čim prej konec x:Dx

Popolnoma mimo x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Strastno, seveda, temeljito - noben del tvojega telesa ne ostane brez poljuba, vedno natančno tam kamor najbolj paše :vragec: x:o)x Tak nekak si mislila? x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...