Kljuka 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 Kaj ti mogoče z moškimi :o|o: Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. september 2003 Avtor Prijavi Deli 20. september 2003 to pa sam veš si lačen internetnih igric, potem prašaj marso če ti odobri to idejo ja zlo mi je všeč moška energija, ampak taka stabilna, ne pa taka kot se tvoja prkazuje v obliki preizkušanja na daljavo...poglej ,vagina je še vedno mastne sorte ;si ti masten? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 x!x Hoj Kljuka in Pokowc x!x Kaj se ne bi vidva raje zmenila v eni mlečni restavraciji in se pogovorila!? Uživajta še naprej,lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Počitnice med 7. in 8. razredom, srečanje vseh tabornikov Slovenije...šotor...noč..... "Poljubil bi te, pa te ne upam, ker sem preveč pokadil in smrdim!" je rekel Rajko. In čez dve leti...sem se ga dočakala. Spominjam se, da sem ves čas panično premišljevala; a ve da je to moj prvi poljub??? Se pa spomnim "zadnjega" prvega poljuba........ vuuuuh mravljinčki.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Prvi poljub, nežen, drhteč, poln pričakovanja in strahu. prvi poljub, kot v pravljici, pod zvezdnim nebom, jaz bi še enkrat prvi poljub... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 x!x Hoj Kljuka in Pokowc x!x Kaj se ne bi vidva raje zmenila v eni mlečni restavraciji in se pogovorila!? Uživajta še naprej,lp, VojkoHja Vojko! Los problemas je pri meni to, da ne hodim v mlečne restavracije in da imam rad ženske, ne moške. Jaz rad ločujem, ne mešam! Jaz rad potrjujem, ne blebetam. In na sploh imam rad čiste posle, ne motne ali celo umazane. Rad pijem iz čistega kozarca čisto pijačo, etc. ... Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Prvi poljub, hehe, hm ok, ampak bolj me zanima prvi poljub s pravo osebo..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. september 2003 Avtor Prijavi Deli 22. september 2003 ...sej lahko je tut prjatlski cmok, ne pa tist koj direktn, za nek dokaz, ahja..sej, na koncu vedno prstanemo pri okušavanju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Prvi poljub?Da,da,se spomnem.Jaz 8.razred,ona 7.razred,..se spomnem da sem jo mutil cel šolski ples in na koncu,...koncno cmok,....sam so mi skoraj učke izpadle,ko se je prsesala na moje ustnice in začela mešat z jezikom,...še sedaj se tega prav živo spominjam. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Prvi poljub?Da,da,se spomnem.Jaz 8.razred,ona 7.razred,..se spomnem da sem jo mutil cel šolski ples in na koncu,...koncno cmok,....sam so mi skoraj učke izpadle,ko se je prsesala na moje ustnice in začela mešat z jezikom,...še sedaj se tega prav živo spominjam. ... kakšni spomini ha... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Najlepši trenutek v ljubezni, ki nas v resnici opoji, je uvodni poljub. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 aj, ot ap ser Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 prvi poljub v življenju je bil slinast in sluzast in najbolj bljak reč ki sem si jo sploh lahko predstavljala. še dva dni sem si po parkrat na dan zobe umivala :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: na srečo je bilo kasneje v življenju tudi veliko bolje. pa ne s tem tipom Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Amis, kaj je bil tako strasten kadilec, ali kaj, da imaš tako grenke spomine nanj :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 prvi poljub... mmm, ampak mi je pa v spominu ostal en kasnejši poljub in besede izrečene ob njem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 prvi poljub v življenju je bil slinast in sluzast in najbolj bljak reč ki sem si jo sploh lahko predstavljala. še dva dni sem si po parkrat na dan zobe umivala :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: moj prvi poljub je bil lep on je ful obvladal... me je kar pretreslo... spodnja čakra bi mi skoraj zgorela. je bikec po horoskopu... biki naj bi obvladali... je bilo na enem žuru. potem sem se ga izogibala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 kako se pa ti poljubljaš? asc devica- sonce strelec. hmmm- po mojem tako, da bo ja čim prej konec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Moj prvi poljub je bil bolj fuj fej. :xx!: Če se ne motim, je bilo obema prvič, pa sva morala malo vadit. Nekaj časa sem potrebovala, da mi je postalo še kar všeč. Potem bolj všeč. In končno zelo zelo všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 kako se pa ti poljubljaš? asc devica- sonce strelec. hmmm- po mojem tako, da bo ja čim prej konec Popolnoma mimo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 kako se pa ti poljubljaš? asc devica- sonce strelec. hmmm- po mojem tako, da bo ja čim prej konec Po moje sploh ne.Poljublja se strastno, temeljito in natančno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Strastno, seveda, temeljito - noben del tvojega telesa ne ostane brez poljuba, vedno natančno tam kamor najbolj paše Tak nekak si mislila? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 hihi meni je všeč da si me vzame po levje... da me ima... liže, se igra z mano, jemlje, grizlja... da mi ne dovoli stran od sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ma po mojem se najbolje poljubljajo levinje! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Tak ja, šur. Po moje te Aira samo provocira... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ma po mojem se najbolje poljubljajo levinje! Hvala, hvala. (I`m never to busy to accept compliments. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.