Skoči na vsebino

Prvi poljub

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 142
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hihi  x:Ix

meni je všeč da si me vzame po levje... da me ima... liže, se igra z mano, jemlje, grizlja... da mi ne dovoli stran od sebe x:Dx

Ma jaz sem po horos..lev,pa se mi je zdelo,da mi to najbolj obvladamo x:Dx x^x x:Dx

Vsaka ovira je priložnost.
Deli na socialnih omrežjih

Ma jaz sem po horos..lev,pa se mi je zdelo,da mi to najbolj obvladamo    

Haha če bi to rekel oven, bi rekel tipično za ovne, tko bom pa rekel tipično za leve... edin levi majo še večji ego... mrbit so zarad tega levinje take mačke,

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

prvi poljub v življenju je bil slinast in sluzast in najbolj bljak reč ki sem si jo sploh lahko predstavljala. še dva dni sem si po parkrat na dan zobe umivala  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:

x:Dx  na srečo je bilo kasneje v življenju tudi veliko bolje. pa ne s tem tipom  x^x

a ne...kot da bi polža po ustih valjala... xpolzx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ma jaz sem po horos..lev,pa se mi je zdelo,da mi to najbolj obvladamo    

Haha če bi to rekel oven, bi rekel tipično za ovne, tko bom pa rekel tipično za leve... edin levi majo še večji ego... mrbit so zarad tega levinje take mačke,

:O: :OO!: :eek: :cry: To pa ni blo lepo... Levi pa nimamo velikega ega...nas samo tako vsi obletavajo x:o)x :vragec: x:Dx

Mačke smo pa že itak... x:Dx x;)x x:Dx

prrrrrrrrrr prrrrrrrrrrrr

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Tako kot se spomnim... uf, kje je smajli za šoook ? .. xcivx al pa :xx!: , al pa x:Ix .. torej kombinacija vsega... da mi je bilo všeč ? Uf, ne ... stara sem bila 15 let, šla sem z valete , tipček je bil eno leto starejši... pojma nisem imela "za kaj se gre"... enostavno sem držala "odprta usta" x:Dx :xx!: ... počakala tistih nekaj sekund.. minutko...

No, ja ... kasneje, ko so prišli pravi dečki.. tisti, ki so mi bili všeč... to ti je pa druga zadevica... ja, lepo se je poljubljati x:Ix ... z nekom, ki ga imaš rad... ti je všeč.. x;)x

a ne...kot da bi polža po ustih valjala... xpolzx

aha tako nekako. :xx!: prvi poljub, pa kar takoj tako , bljak. sem jo pobrisala, da se je kadilo za mano. x:o)x

pa še glih zaželen poljub ni bil. tip kadilec? ma ne. to je blo konec osnovne šole, k je bil v našem kraju na počitnicah, kaj sem pa jaz vedla o tipih takrat. pa tud on je bil hudo zelen. zanimal me je bicikl pa motorji, ne pa tipi. x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hm...motorji...a imamo kakšno temo na motorje...me prav zanima kakšne mate izkušnje...jaz svojega prepričujem naj ga NE kupi...ker me je motorja groza... :OO!:

Kar se tiče pa poljubov...ooooooo sem bila šokirana... nisem vedla prvič, kaj počne njegov jezik v mojih ustih...bljak :xx!:

Ta mladi pa zdej mende rečejo...da se žvalijo...mislim...besednjak... :sori:

pa še glih zaželen poljub ni bil. tip kadilec? ma ne.

hmmm, a je okus kadilca kaj drugačen? po mojem ne... razen če izmenično kadi in te poljublja... x?x

nisem vedla prvič, kaj počne njegov jezik v mojih ustih...blja

x:Dx

jaz sem se kar hitro znajdla... x:Dx

pa še glih zaželen poljub ni bil. tip kadilec? ma ne.

hmmm, a je okus kadilca kaj drugačen? po mojem ne... razen če izmenično kadi in te poljublja... x?x

jaz še kadim xsmokex , moj pa že 5 dni ne...bo treba razmislit... xscratchx

Moj prvi poljub se je zgodil na morju na Hrvaskem s fantom, ki ni bil Slovenec in sem ga poznala le en dan. Vedela sem, da se ne bova vec videla, a je bila med nama neka povezanost ze po prvih stavkih, ki sva jih spregovorila, zato sva se za slovo poljubila..

Bilo je lepo, ceprav otrosko ( ko sedaj gledam na to ).. x:)x

Sem zadnjič smučala, pred mano na sedežnica dva mladca... res , prava osnovnošolska zelenca, kot sem jih lahko ocenila od zadaj.. .. In si rečem.. uf , saj bosta "požrla" drug drugega x;)x ... in tako dobrih 5 minut sedim za njima, fantiček in deklič... Totalen šok mi je bil pa potem :O: , ko sem ju pri "sestopu" pogledala v obraz... fantiček ni mogel imeti več kot 10 let, punca je znala biti starejša... jejhata, jejhata..... pa saj pojma nimajo... Ja, počutojo se odrasle, pa da se hvalijo... uf,uf,uf.. ta starostna meja se je pa res drastično znižala.... slabo, slabo... je pa ja bolj prijetno odkrivati te čare, ko imaš v glavi malo več kolesc.. :2src:

Sem zadnjič smučala, pred mano na sedežnica dva mladca... res , prava osnovnošolska zelenca, kot sem jih lahko ocenila od zadaj.. .. In si rečem.. uf , saj bosta "požrla" drug drugega  x;)x ... in tako dobrih 5 minut sedim za njima, fantiček in deklič... Totalen šok mi je bil pa potem  :O: , ko sem ju pri "sestopu" pogledala v obraz... fantiček ni mogel imeti več kot 10 let, punca je znala biti starejša... jejhata, jejhata.....  pa saj pojma nimajo... Ja, počutojo se odrasle, pa da se hvalijo... uf,uf,uf.. ta starostna meja se je pa res drastično znižala.... slabo, slabo... je pa ja bolj prijetno odkrivati te čare, ko imaš v glavi malo več kolesc..  :2src:

x:)x Ne mores tako govorit, no..

Saj ne ves koliko sta bila stara, ker ni nujno, da smo stari toliko, kot izgledamo..

Pa dobrodosla v danasnjem svetu.. x;)x x:px

Saj ne ves koliko sta bila stara, ker ni nujno, da smo stari toliko, kot izgledamo..

hehe.. nekateri izgledate kot nedonošenčki .. x:Dx ..

Torej, tolk stara pa spet nisem, da ne bi vedla, kaj ti je otrok, kaj pa najstnik x:Dx ..

A ti misliš, da sem živela nekaj desetletij v podzemlju.. ? Hja, mogoče bi bilo pa bolje, da bi šla kar tja nazaj živet ? x:Dx x:Dx

hehe.. nekateri izgledate kot nedonošenčki ..  x:Dx ..

Torej, tolk stara pa spet nisem, da ne bi vedla, kaj ti je otrok, kaj pa najstnik  x:Dx ..

A ti misliš, da sem živela nekaj desetletij v podzemlju.. ? Hja, mogoče bi bilo pa bolje, da bi šla kar tja nazaj živet ?  x:Dx  x:Dx

.. se dobro, da ti ves kako eni izgledamo..

... glede na svoje razmisljanje pa je res mogoce bolje, da se vrnes v stari vek, ali pa kar doma ostani, da te ne bo na ulici se kaj sokiralo.. x;)x

pa lep dan tudi tebi, "starina" x;)x x:Dx x:Dx

Živim ob asfaltu, tekoči vodi in električnem priključku za nameček ob eni bolj prometnih cest (da ne bo kdo reku da sem iz podzemlja).....pa kamorkoli grem, veliko ljudi okoli mene takšnih in drugačnih, ampak tale 10 letna varijanta mi je pa čisto mimo...sorry no!

To me lahko šokira ja, ker je res malo prekmalu, tudi za poljubljanje...ok na lička, pa imet **fanta** pri 10-ih letih, bi moralo biti otroško, naivno, brezbrižno....pozornost, kot sladoled, lizika, povabilo na rojstni dan ali pa igranje v peskovniku...ne pa **žvaljenje**

Pri 10 nisi zrel, za take stvari.

Starokopitna Cosma!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Znova, znova... hja, kaj čmo, znova in znova te bo treba prepričevati..(no, ja.. jaz tega namena ravno nimam).... torej, okoli sebe imam dovolj 10 letnikov, manj-letnikov in 15-letnikov, pa starejših,.. tako da znam precej točno oceniti leta... in vem kdaj je kdo star 10-let ali 15-let..

Če svojim 10-letnikom že pustiš seksat(veš, seks ni daleč od takega mečkanja.., al pa si ti že pozabila ?..).. OK.. sicer pa ti "sigurno" :-) že veš, da so 10-letniki dovolj "zreli".. za posteljne vragolije...

Pozdrav od ene podzemne krtice..

:ph34r:

(popravljeno)

x:Dx jaz pa vem, da je deklica stara 10.5 in fant, hm, 7 razred (o tem sem pisala v dnevniku nekoč) in tudi vem, da ni bil samo pravi poljub, temveč so njegove rokice zašle pod mikico - njeno... videla na lastne očke, sicer pa dekleta pri 10 letih izgledajo starejša kot so, šele potem se to spreminja, da si ponosen ko izgledaš manj kot jih dejansko premoreš, ... tko, da tisto na smučanju verjamem.

še ena podzemna, ki ima hči teh let...

Popravljeno -> Selene

men se zdi kr fajn, da se prvi otroški poljubčki zgodijo tud kakšno leto po 10 ...............še dobro, da nisem bila na mestu tiste deklice x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

men je tud to full čudno te malinavce videt na tak način..

Pa se je meja na žalost znižala tud za sex in to... Čeprav men to sploh ne gre v glavo.. pr 12 sex...

Še mi ko smo mal kasnej se mi zdi da je blo mejčken prehiter.. al pa se ti to zdej zdi ko gledaš nazaj... vsekakor vsaj zavest da uporabiš zaščito mora bit prisotna. Kar je pri nas bilo. x:)x

Mushi

men se zdi kr fajn, da se prvi otroški poljubčki zgodijo tud kakšno leto po 10 ...............še dobro, da nisem bila na mestu tiste deklice  x^x

ker mislim, da bi ostala brez jezika .. x:Dx

drugače pa,..ja.ja, če so to otroški poljubčki.. če so ti pa to "oni, pravi,odrasli... x:Xx "... je to vse prekmalu... definitivno..

Znova, znova... hja, kaj čmo, znova in znova te bo treba prepričevati..(no, ja.. jaz tega namena ravno nimam).... torej, okoli sebe imam dovolj 10 letnikov, manj-letnikov in 15-letnikov, pa starejših,..  tako da znam precej točno oceniti leta...  in vem kdaj je kdo star 10-let ali 15-let..

Če svojim 10-letnikom že pustiš seksat(veš, seks ni daleč od takega mečkanja.., al pa si ti že pozabila ?..).. OK.. sicer pa ti "sigurno" :-) že veš, da so 10-letniki dovolj "zreli".. za posteljne vragolije...

Pozdrav od ene podzemne krtice..

:ph34r:

... nisem rekla, da so 10-letniki ze dovolj zreli za "posteljne vragolije".. Pravim samo, da se starostna meja niza in, da pri tem ne moremo nic.. Tako je pa ce se na glavo postavimo..

Pomembno je, da svoje otroke naucimo kako se lahko zavarujejo pred boleznimi, nosecnostjo in, da jih naucimo odgovornosti.. Tega kdaj bodo zaceli seksat in kdaj ne pa jim ne moremo mi povedat! x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...