Skoči na vsebino

Prvi poljub

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 142
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jaz imam eno pri glih 10 no skoraj 11 letih, mislim da se kar dosti o teh zadevah pogovarjamo in vem, da ne morem preprečiti ničesar, samo vseeno pa si želim, da bi ji bilo prvič kot naj bi bilo prvič in to ne v 4 ali 5 razredu. Sem konzervativna, mogoče, tudi prvi poljub upam, da ne bo v četrtem razredu. Je zadnjič dobila svoje prvo ljubezensko pisemce, mi je bilo ful simpatično... ne vem pa, če bi mi bilo simpatično, če bi namesto tiste dečve pred blokom zagledala svojo hči in kaj bi lahko... nič ( razen pogovora), še vedno bi bila moja hči xsrcx
Deli na socialnih omrežjih

Glede na to, s kom (ali s čim) sem se v rosnih letih največ družila (na veliko grozo mojih staršev), je bil moj prvi poljub gotovo moker... njegov jezik se je sprehajal po mojem obrazu... njegov vlažni nosek na mojem.........................................................in on je bil......................................kosmati štirinožec z ulice x;)x x:px x:o)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Guest sanjalica

Sin jih bo v škorpijonu dosegel 11 let... In ga sprašujem o poljubljanju deklet...

In ogabno se mu zdi... (pravi nehigienično...jezik porivati v druga usta :eek: :eek: :o|o: x^x )

Pa ni nek drobčkan fantek (160 cm - 50 kg) vendar...je še čisti fantek.

In o tem, da se starostna meja znižuje se strinjam, vendar ne do 5. razreda osnovne šole!

Halooo!

Mislim, da sem hčerki v hecu govorila tako: "...v 6. lahko kakšnega dečka pogledaš, v 7. se ga dotakneš za roke, v 8. te lahko povabi v popoldanski kino, v 1. letniku pa lahko...cmoookneš"...

In skoraj tako je bilo...

Pa še to; o njenem prvem poljubu sem bila takoj informirana... ( :xx!: :o|o: dvomim, da bo sin tudi "poročal" :xx!: )

ma ja... povedala...zakaj? sta takšne sorte da bi se jim to zdelo "umazano". nič čudnega da sem jaz tak frik :sori:

Saj jaz tudi nisem, ampak tam je ena napisala, da ji je hcerka takoj povedala.., pa me je zanimalo.. x:)x

Jaz nisem povedala za prvi poljub , kot nisem za prvo izkušnjo... pač doma nismo imeli takih odnosov..stara šola, stara vzgoja.. Sicer se včasih sprašujem, če je to sploh dobro.? . "Drezati" v otroka s takimi vprašanji.. Daš mu pač vedeti , da če bo rabil pomoč , je bo vedno deležen.. Drugače pa,.. naj ima tudi najstnik nekaj svoje intime, male skrivnosti... x:Ix , ki so lahko tako prijetne, lepe... skrivnostne x:Xx .... in samo tvoje. S tem pa seveda ne mislim, da se ni treba pogovarjati o teh zadevah..

Jaz nisem povedala za prvi poljub , kot nisem za prvo izkušnjo...  pač doma nismo imeli takih odnosov..stara šola, stara vzgoja.. Sicer se včasih sprašujem, če je to sploh dobro.? . "Drezati" v otroka s takimi vprašanji.. Daš mu pač vedeti , da če bo rabil pomoč , je bo vedno deležen.. Drugače pa,.. naj ima tudi najstnik nekaj svoje intime, male skrivnosti...  x:Ix , ki so lahko tako prijetne, lepe... skrivnostne  x:Xx .... in samo tvoje.  S tem pa seveda ne mislim, da se ni treba pogovarjati o teh zadevah..

:palec:

Jaz nisem povedala za prvi poljub , kot nisem za prvo izkušnjo...  pač doma nismo imeli takih odnosov..stara šola, stara vzgoja.. Sicer se včasih sprašujem, če je to sploh dobro.? . "Drezati" v otroka s takimi vprašanji.. Daš mu pač vedeti , da če bo rabil pomoč , je bo vedno deležen.. Drugače pa,.. naj ima tudi najstnik nekaj svoje intime, male skrivnosti...  x:Ix , ki so lahko tako prijetne, lepe... skrivnostne  x:Xx .... in samo tvoje.  S tem pa seveda ne mislim, da se ni treba pogovarjati o teh zadevah..

Če bom kdaj imela otroke... si to predstavljam nekako takole.... Pogovarjati se o tem brez problemov... seks je lepa stvar, ljubljenje ... itd... vse to je najlepše če je posledica ljubezni, seks sam po sebi - izguba energije.

Za to da lahko živimo tako kot mi hočemo, potrebujemo energijo. Energija pa se z nekaterimi stvarmi brezzvezno zapravlja. Npr. s čustveno nestabilnosjo, odvisnostjo, prepuščanjem vplivu raznoraznih "vodij"- tudi medijem, reklamam itd, v spolnosti: s preštevilčnimi ejekulacijami... Mislim, da je zelo važno in prvenstveno, če hočemo stopiti na višjo raven duhovnega razvoja in s tem izboljšati stanje v svetu to, da se naučimo obvladovati svojo energijo...

To sem ugotovila pred kratkim in se mi zdi blazno zanimivo - kraja energije. Depresije, nemoč...vzrok je včasih lahko v tem, da nam nekdo krade energijo. Sicer se še učim o tem, zato tukaj podajam predvsem svoje mnenje... ne vem če je to kje dokazano in mogoče si kdo drugi te stvari drugače razlaga. Hočem reči to jaz pač nakladam po svoje, ni nujno da je res. x8Dx

se strinjam Trubica, čeprav sem kot mama dobila veliko priznanje, ko je prišla k meni rdečih ličk in mi pokazala prvo ljubezensko pismo, ki ga je prejela... ne silim je naj mi karkoli pove, želim si le, da ve, da mi lahko vse pove, zaupa, ter da ji stojim ob strani. normalno da ima skrivnosti, saj jih imam jaz tud pri teh letih x:Dxin sem jih imela v njenih tudi. Ja sem povedala mami za prvi poljub. Sva bile na morju, sem spoznala krasnega fanta, bila noro zaljubljena in sem ji povedala. Sprejela je čist simpatično, pa tudi spraševala ni s kom grem na plažo x;)x eh spomini.... pismo, le kje je sedaj ta lepotec x:px

Eh,kje je čas prvega poljuba. xrolleyesx Sem bila tolk skrivnostna pred družino,da ko sem prišla za moje doma z "prvim" fantom,se skoraj onesvestili.Njihov pogled name in na moje prve ljubezenske izkušnje bil z mojga pogleda presenečenje. :vragec: x:Dx

KDOR POLJUBE SEJE, LJUBEZEN ŽANJE. x:Xx

Ne vem če jih prav sejem,ampak ljubezen res dajajo. x^x

Je očitno,da se vsi tukaj prav spomnimo na prvi poljub. x:Xx

Kaj pa če srečamo osebo,z katero smo pridobili izkušnjo prvega poljuba? xrolleyesx

x:Dx ...........jaz tud ne........ x:Dx

............kaj pa vsi zamujeni poljubi................. :o|o: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

• 5 weeks later...

V Egiptu začeli kampanjo proti poljubljanju

Sta / Zdravniki in politiki v provinci Dakilija na severu Egipta so začeli kampanjo proti pretiranemu poljubljanju. Z akcijo, ki poteka pod sloganom Stisk roke je boljši od poljuba, želijo tamkajšnji politiki ljudi odvrniti od poljubljanja kot načina pozdravljanja, saj se pri tem, kot trdijo, širijo različne bolezni. "Če bi se manj poljubljali, bi imela država manj stroškov zaradi subvencioniranja antibiotikov," lokalni politiki opozarjajo ljudi. Razen v zakonski zvezi se moški in ženske v Egiptu poljubljajo zgolj, če so sorodniki. Sicer je v tej državi v navadi, da se prijateljice med seboj v pozdrav poljubijo na obe lici, tovrstno pozdravljanje pa je pogosto tudi med moškimi. (Vir - Sta)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...