Skoči na vsebino

Prvi poljub

pokowc

Recommended Posts

Men je blo v Franciji ful hecno (in v bistvu simpatično), ko so si znanci in znanke padali v objem, obvezno zapečaten z dvema poljubčkoma na lička.... taka fina prijateljska gesta.... Ko sem prvič videla, da to počnejo moški med sabo, sem bila kar malo presenečena, v stilu, kako so odprti... Ampak prav tega manjka recimo nam, Slovencem... če bi bilo več objemov & poljubov, ne bi bilo tolk razprtij, slabe volje in negativne energije.

Poljub je super. Dejmo ga distribuirat naprej! x:Dx x;)x xsrcx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 142
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No ja moj prvi poljub je biv se v vrtcu.Tm sm se zagledala v enga sosolca pa sm na vsak nacin hotla mu dt en poljubcek xcivx .No sm mislila da mi bo bolj pasu ampak mi je bolj :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: . Pol mi je vsake tok cajta bolj pasu x:px

:palec: x:Dx :palec:

Prvi francoski poljub je bil v osnovni soli, 7 razred, puppy love xsrcbumx

Bilo je malce nerodno, ker noben od naju tega prej se ni pocel, oba sva ful zafarbala x:Ix , potem sva bila ene 5 minut tiho, ker se noben ni upal nic reci...in potem sva vajo ponovila. in se enkrat ponovila, pa se enkat, pa se enkrat :)

Drugace smo se pa lupckali v vrtcu..sam takrat je blo to fuj! :V:

xsmx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Moj prvi francoski poljub... x:Ix

Po sedmem razredu OŠ sva s prijateljico šle na poletno šolo angleščine v Kranjsko Goro... in v celotni skupini je bil samo še en fant "naših" let x;)x

Obe sva se zagrele zanj, in tako sva se zmenile, da pustiva njemu izbiro - midve se že ne bova skregale zaradi enega tipa x:Dx x:Dx ... Nek večer, ko smo spet po haremsko tičali skupaj in se šli neko resno pogovarjanje, je potem prespal pri naju... ponoči sva se prijela za roke, kar naenkrat so bile na najinih obrazih, potem pa je sledil še prvi poljub x:Xx Noro lepo mi je bilo, še sedaj se ta občutek vedno ponovi, ko pride nasproti kaj novega ali pa kaj živega v trenutku xsrcx

Staršem sem seveda povedala, da sem imela v KG prvega fanta, saj sem se celo pot nazaj tako cmerila, da sta me mogla imet že polna ušesa, uboga mami in ati x:Dx x:Dx x:o)x Seveda sta me potem cajtala še ful časa, dokler ni šla bolečina ločenosti z njim mimo.... x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Gled etega se jaz bolj spomnim neki druzga.. Mam malo starejso sestro in sva se skregala enkrat.. ze full dogo tega.. pa mi je zabrusila.. "A si se ze kdaj zalizal?.. Nisi.. otrok.." Uff sem se zasekiral takrat.. totalno me je zabila.. sem zacel kar intenzivno razmisljat, kaj zdej naredit... To je postall zame problem stevilka 1 x:Dx
*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Prvi francoz je padu v 5. klasu, on je bil pa 8. klas, šli smo si eno igrco in ta tip je v enem večeru naučil 4 ženske, kk se liže xrolleyesx . Tip je za svoja leta res obvladu. Pol smo si še večkrat šli take igrce in to so bli taki francozi dooooolgi po 20 min, da smo mel vsi otekle ustnce.

Kolk žensk se je pa že zalizal z žensko? Al pa tipi s tipom?

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

:palec: :palec: x;)x x;)x

Jz sm pa pogrešala mal "pikanja" od brkov pa brade. :o|o: x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Prvi poljub...8 klas...naredila to iz inata...ker sm bla dolgo zaljubljena v enga tipa...potem pa na izletu vidim, da se poljublja z drugo...potem pa sem se še jaz...v bistvu s tipom, ki je bil najbolj tečen...in mi sploh ni bil všeč... xrolleyesx ...sam je najbolj vztrajal... x:Dx ...zdelo se mi je bljak... :xx!: ...in z enim očesom sem ves čas gledala...če me oni drugi vidi... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

nikol se nism pustu poljubljat, nevem...poslušal sem se...potem pa enkrat gledau en film(se ne spomnim imena)pa sm si zaželel neki tazga sprobat..nikol nism hotu poljubit nekoga,ki mi Ni Všeč in tko sm zdržal tja do 19leta x:Dx Z leti postanemo vsi mojsti zahtevnosti na tem področju, kr priznajte si x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Priznamo si x:)x

Dear Human,

x:Dx x:Dx

Jz sm bla tud čist panična okol herpesa. Sm se po svojmu prvemu francozu ful spirala pa na debeeelo namazala s kremo okol ust ( ne vem zakaj), da ja ne bi kej blo, pa se mi je kr zdel, da me neki srbi, pa peče... Pa nč ni blo :8):

Dear Human,

o ja, borism, je moj opis...nekje na eni od strani...nič pretresljivega x:Dx ...žal x^x

x;)x

opij, vse mogoče sem že slišala, x:Dx take primerjave pa še ne x:Dx

verjetno so naša pričakovanja prevelika taprvič, je že tko, da za postat mojster rabiš vajo x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...