Skoči na vsebino

Prvi poljub

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 142
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Joj, že kar dolgo od tega. Bil je lep zgodnje-jesenski dan na klopci v tivolju. Tam pri začetku rampe, ki pelje preko športnega centra Tivoli. Tam, kjer sem kot otrok se igral s sošolci vesoljske ladije. Tam kjer sem preživljel nepozabne trenutke z neko drugo osebo, ki mi je bila še toliko bolj pri srcu. Tam se je zgodil tudi moj prvi pravi poljub. Na koncu me je pa vprašala, če me to kaj moti. Odgovoril sem ji, da me lepe stvari nikoli ne motijo.

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

Deli na socialnih omrežjih

Prvi poljub...8 klas...naredila to iz inata...ker sm bla dolgo zaljubljena v enga tipa...potem pa na izletu vidim, da se poljublja z drugo...potem pa sem se še jaz...v bistvu s tipom, ki je bil najbolj tečen...in mi sploh ni bil všeč... xrolleyesx ...sam je najbolj vztrajal... x:Dx ...zdelo se mi je bljak... :xx!: ...in z enim očesom sem ves čas gledala...če me oni drugi vidi... xrolleyesx

Astra

Tud blo tko x:)x 8 razred, končni izlet. Zatrapana v druzga, se lupčkala s tistim, ki se je najbolj ponujal...nosil preozke kavbojke, pa ravno brčice so mu začele poganjat. Pa ...bljak....sem si pol še cel večer s cocacolo usta spirala. Verjetno se mi je takrat tud ta pijača zagravžala :xx!:

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

se lupčkala s tistim, ki se je najbolj ponujal...nosil preozke kavbojke, pa ravno brčice so mu začele poganjat. Pa .bljak..sem si pol še cel večer s cocacolo usta spirala. Verjetno se mi je takrat tud ta pijača zagravžala
hah,panika, neverjetno...še zdaj jo podoživljaš? ma dai, no :8):

:V: :palec:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Sj res! Zadnjič sem se poljubil s kadilko. Najprej sem mislil, da mi bo odvratno, pa se ni čutilo toliko in kar sedlo mi je. Žal pa sem malo preveč eksperimentiral pri tem poljubu in mislim, da njej to ni bilo preveč všeč. Eh, sj ona se itak lahk poljublja še z eno drugo osebo, ki ji je pač bolj pri srcu. Človek ne more biti vedno "on the top". :huh

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

Bližji je zadnji, kot prvi xDDx

:palec: A se spomniš, zadnjega?

Predzadnjega, zadnji je še v teku x:Dx x;)x

Blagor ti.....

Zgleda da bo res treba tjale k Dravi po toto sol stopit.....

x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...