Kristalka 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ...........yamaha fazer(600 kubikov, črn )....samo je chopperist....on Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Joj, že kar dolgo od tega. Bil je lep zgodnje-jesenski dan na klopci v tivolju. Tam pri začetku rampe, ki pelje preko športnega centra Tivoli. Tam, kjer sem kot otrok se igral s sošolci vesoljske ladije. Tam kjer sem preživljel nepozabne trenutke z neko drugo osebo, ki mi je bila še toliko bolj pri srcu. Tam se je zgodil tudi moj prvi pravi poljub. Na koncu me je pa vprašala, če me to kaj moti. Odgovoril sem ji, da me lepe stvari nikoli ne motijo. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 romantično ....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 glihzdaj dobila sms: Pogrešam te, joj komaj čakam da te vidim in da te poljubim *LT* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Na koncu me je pa vprašala, če me to kaj moti. Odgovoril sem ji, da me lepe stvari nikoli ne motijo. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Pogrešam te, joj komaj čakam da te vidim in da te poljubim shrani si tale sms, ti bo vedno vrnil ugodno počutje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Pogrešam te, joj komaj čakam da te vidim in da te poljubim shrani si tale sms, ti bo vedno vrnil ugodno počutje Je že shranjen....od takrat ko sem ga dobila.....in ni edini sms, ki je shranjen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 oh kok ste srčkani hi hi himoj prvi je bil pa enkraten... vsaj moj spomin je tak. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Prvi poljub...8 klas...naredila to iz inata...ker sm bla dolgo zaljubljena v enga tipa...potem pa na izletu vidim, da se poljublja z drugo...potem pa sem se še jaz...v bistvu s tipom, ki je bil najbolj tečen...in mi sploh ni bil všeč... ...sam je najbolj vztrajal... ...zdelo se mi je bljak... :xx!: ...in z enim očesom sem ves čas gledala...če me oni drugi vidi... AstraTud blo tko 8 razred, končni izlet. Zatrapana v druzga, se lupčkala s tistim, ki se je najbolj ponujal...nosil preozke kavbojke, pa ravno brčice so mu začele poganjat. Pa ...bljak....sem si pol še cel večer s cocacolo usta spirala. Verjetno se mi je takrat tud ta pijača zagravžala :xx!: Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 se lupčkala s tistim, ki se je najbolj ponujal...nosil preozke kavbojke, pa ravno brčice so mu začele poganjat. Pa .bljak..sem si pol še cel večer s cocacolo usta spirala. Verjetno se mi je takrat tud ta pijača zagravžala hah,panika, neverjetno...še zdaj jo podoživljaš? ma dai, no Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Bližji je zadnji, kot prvi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Bližji je zadnji, kot prvi A se spomniš, zadnjega? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 haa, dobra ta,..zadnji Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Poljub je sladka nagrada po dolgotrajnem pričakovanju . Stranger Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Sj res! Zadnjič sem se poljubil s kadilko. Najprej sem mislil, da mi bo odvratno, pa se ni čutilo toliko in kar sedlo mi je. Žal pa sem malo preveč eksperimentiral pri tem poljubu in mislim, da njej to ni bilo preveč všeč. Eh, sj ona se itak lahk poljublja še z eno drugo osebo, ki ji je pač bolj pri srcu. Človek ne more biti vedno "on the top". :huh Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 sj ,po moje ,če ti je kera všeč, v tistem momentusu˝ sploh ni važn okus, ha? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Bližji je zadnji, kot prvi A se spomniš, zadnjega? Predzadnjega, zadnji je še v teku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Bližji je zadnji, kot prvi A se spomniš, zadnjega? Predzadnjega, zadnji je še v teku Blagor ti..... Zgleda da bo res treba tjale k Dravi po toto sol stopit..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.