dbk 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 http://img141.imageshack.us/img141/1700/combover5yp.jpg uh...tako hudo pa se hvala bogu ni Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 prouzaprou je moška pleša dandanes cenjena. Baje naj bi nakazovala inteligenco; kakšno, pa ne vem če bi bila moški in bi me motilo razredčeno lasišče, bi si obrila glavo na 0,3 mm. Ker pa nisem, še kar nosim levjo grivo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 prouzaprou je moška pleša dandanes cenjena. Baje naj bi nakazovala inteligenco; kakšno, pa ne vem če bi bila moški in bi me motilo razredčeno lasišče, bi si obrila glavo na 0,3 mm. Ker pa nisem, še kar nosim levjo grivo ok, potem tako hudo inteligenten nisem hmm...me pravzaprav ne moti, je pa dobra tema za samoironijo in malo cinizma pa ceprav me ne moti, mam tudi jaz na 0.3 (je najlepse, ko ne rabim na kake robove pazit, startam pri bradi, pa strojcek kar okrog glave zapeljem ) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 0 vec ne popam klele slik. nazadnje ko sem jo... sem imel obcutek, kot da okoli mene plese cela ceta duhov sicer pa, vklopte mozganske celice pa me boste videli. itaqno, kar hitr še enkat prpopat. hočem(o) videt te vranje črne lase in novo frizurco. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 morda tudi v sanjah; se bolj pa na netu sicer pa, k da smo tebe ze vidl sploh!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 0 vec ne popam klele slik. nazadnje ko sem jo... sem imel obcutek, kot da okoli mene plese cela ceta duhov sicer pa, vklopte mozganske celice pa me boste videli. itaqhahaha, pa prawjo, da sm jst paranoična Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 verjetn res prevec razmisljam zgleda ... mal slab spominček zadne cajte a? ma, jst rad pretiravam, ponavadi v hecu, itaq... sam res pa mam, da tisti dan nisem bil vec samo "sam" s svojo auro sm pac 1 subtilna obcutljiva fish. 0 novga; itaq so ribe nagnjene mal u neka obcutenja "pretirana"... sam vprasanje je, kolk so v resnici "pretirana".hahaha, pa prawjo, da sm jst paranoična Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 raj vidim da ne. sicer pa, naj se drugi malo razmisljajo, ce se jim sploh da! itaq verjetn pa je kaksna stara fotka.. (lahk mi posljes na OS, ti povem ce je stara), itaq. sicer pa, a je res tolk pomembna moja faca al kaj a vam ni bolj vazno kaj povem, napisem no!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2010 Ta tema mi je dosti dala. Hvala. Delno sem prešla to svojo obsedenost.Porezana nazadnje zato, da si dokažem, da prenesem imeti kratke.Od novembra lani vedno krajše.In sedaj razumem, dobila sem odgovor.Dolgi lasje pri določenih ljudeh povečajo senzitivnost.Izgled las je del naše zgodbe......in del našega izražanja v svet... in kljub vsemu, spet bom težila k dolgim,grem nazaj k sebi. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 pišuka, dans sm naročena za frizerja, pa tamle berem, da Luna v Vodnarju za striženje je no go.Pa barvat sm se mislila A tole no go velja tudi za barvanje, al sam za striženje las? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 kr smej se boš hmal brez las ostala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 x:Dx no, za tiste, ki vas je skrbelo za moje lase naj povem, da luna v vodnarju za barvanje sploh ni švoh; pravzaprav je ugodna Ampak samo, če si oven pa špičke postrigl so me tut fajn Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 x:Dx no, za tiste, ki vas je skrbelo za moje lase naj povem, da luna v vodnarju za barvanje sploh ni švoh; pravzaprav je ugodna Ampak samo, če si oven pa špičke postrigl so me tut fajn Čaki, boš čez ene par dni povedala, to pride z zamikom (hecam ) jaz mam tud ffru fru že eno leto, od OŠ ga nisem imela in je čist pasalo.. zaenkrat mi je še kul, kar sama krajšam, sam po moje bom počas šla nazaj na staro... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 en mesec je že, kar nimam več dolgih las. po desetih letih. paše sprememba. barva las pa je še vedno rdeča. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. september 2010 Avtor Prijavi Deli 3. september 2010 http://www.allvoices.com/contributed-news/6648422-football-player-polamalu-has-milliondollar-hair neverjetni lasje... dolgi natur skravžlani za milijon dolarjev zavarovani, kaaaj olala... od fusbalerja Polamalu... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. september 2010 Prijavi Deli 3. september 2010 http://www.allvoices...liondollar-hair neverjetni lasje... dolgi natur skravžlani za milijon dolarjev zavarovani, kaaaj olala... od fusbalerja Polamalu... Oops! Something Went Wrong Something went wrong with http://www.allvoices.com. We've logged the issue and will fix it as soon as we can. Sorry for the inconvenience! zgleda, da jo je fuzbaler worenk zlasal ponoč Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. november 2010 Prijavi Deli 18. november 2010 men se zdi, da manj časa porabim za dolge, kot za kratke .. kratki nikol ne stojijo tako, kot bi morali ... danes je menda še pravi dan jaz bila pa včeraj mal jezna na vse skup hotla mal šparat in nisem šla k Stevotu, ker itak bi mela mal dolge spet in je treba sam zravnat in zrihtat, da bo nečemu podobno, to pa valjda zna vsak frizer .. ja, sam če daš bejbi navodilo, da ne bi takoj stopničastega skenslala, ker bi to pomenilo krajšanje za 10 cm, ti bejba pač postriže samo spodnji del stopničk.. in so oni zgoraj še vedno scepljeni ok, saj niso pretirano, ker mam ful lepe lase trenutno in dejansko - odkar se strižem pri mal bolj kvalitetnem frizerju, se mi ne cepijo sploh (nazadnje bila februarja) ... v glavnem, v 10 minutah je bila konec, nič oblikovanja in nič, sam ck-ck, postigla konice zadaj ... pol pa I. to je pa itak cela štorija .. ima divje skravžlane lase, tko skoraj afriško, sam da so blond .. in v skoraj 40 letih še ni uspel imet kul srednje dolge frizure .. al ga postrižejo čist na kratk, al pa počaka, da iz tega pol zrastejo in je približno ok.. navodila, da naj samo špice postrižejo, frizerji pri njem očitno ne štekajo .. sem včeraj na lastne oči vidla mal postriže .. pa se ji zazdi, da gor mal preveč štrli .. in še mal postriže .. pol ji zgleda, da je tofsi, ker ob straneh preveč štrli .. in še mal postriže .. po ene dvakrat zastriže tolk globoko, da se lasje zravnajo in vse štrli .. pol pa vzame žele, fajn poravna in zaračuna 12€ I. je pa pihal celo pot do doma pa pustmo, da sem dala 22€ za 10 minut, ker je pač žensko striženje, z njim se je pa več kot pol ure ukvarjala meh, dobra šola je bila ... za par mesecev bo ok, pol grem pa pač plačat in dobit vsaj približno tisto, kar hočem ... *** punce, kolikokrat na leto kaj hodite k frizerju? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 18. november 2010 Prijavi Deli 18. november 2010 Kak mam, baje, jaz fajne, lepe, goste, dolge lase.... kdo bo vse to sušil in kdaj? zrak... vetr... in sproti, mimgrede... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 19. november 2010 Prijavi Deli 19. november 2010 Najbolj fajn je na morju - ko se posušijo sami, na soncu se ni treba nič z njimi ukvarjat - vse naredita sonce in veter Sicer pa - jaz si moje sušim predooolgo ko sem imela dolge (skoraj do sredine hrbta) sem jih sušila 1 uro je bolj fajn imet krajše - manj dela z razčesavanjem in sušenjem. Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. november 2010 Prijavi Deli 19. november 2010 Po potrebi mislim, da pade ene 2x mogoče do 3x.Ne hodim (več) k dražjim, ker po večini ne strižejo dobro. Vsaj mene ne...Poleti to komot prakticiram in čist fino zlaufa Zdaj pa ..... ehhh enako Ne ga srat. Bodi vesela, da maš lepe goste ... Na Nizozemskem npr. hodijo ven tudi z napol mokrimi in nihče ne zboli ... jst si jih včasih tud umijem, pol pa grem na pol z vlažnimi ven .. me tud še ni pobralo. je pa žal res, da mam tanke. Ne rabim glih ne vem kolko ur za sušenje.khm, jst tudi to počela nevemkolk let - rezultat pa je sračje gnezdo :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 19. november 2010 Prijavi Deli 19. november 2010 punce, kolikokrat na leto kaj hodite k frizerju? Ene 3 - 4 krat.Krajšat, ker če ne bi se lahko še na nje vsedla Pikič pretiravam Samo do pasu so. Na špico ostriženi, to je vse, kar jaz ustvarjam z lasmi. Nič blajhanja ...Krajšam jih pa bolj zato, ker mi predolgi lasje niso lepi (hm, kaj pa je to "predolgo" ) pa ker nočem, da se mi scepijo. Sto ljudi sto čudi Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. november 2010 Prijavi Deli 19. november 2010 .... Nič blajhanja ......ja, zdaj ti res ni treba. Počak na prvi siv las jaz pa mam mal pramenov Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 19. november 2010 Prijavi Deli 19. november 2010 ja, zdaj ti res ni treba. Počak na prvi siv las jaz pa mam mal pramenov A sivih? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. november 2010 Prijavi Deli 19. november 2010 A sivih? Ne, pobarvanih - svetli prameni nek med rdečkasto in svetlo rjavo. Moja (naravna) barva je dolgočasna - mišje rjava. Sivih imam tudi nekaj; sprva me je to izredno živciralo, ma prav spat nisem mogla pol sm se pa spomnila, da bi bilo lahko slabše, če bi bila plešasta - kar pa nisem in slaba volja je izginila. Bolj bom siva, bolj sem bom na blond barvala Če bojo pa odpali, mam pa ogledanih par krasnih rut in bom pisana nindja Lili Mai, joj moji lasje so taki - valoviti :xx!: Ko sem bila majhna sem umirala za valovitimi, skodranimi lasmi - vse bi dala, da bi imela rdeče skodrane lase, jaz pa mišje rjave, ravne ko štanga Okoli 30-ega so se mi pa začeli kodrat - ampak sam oni taspodnji (sladki) in jih tazgornji dokaj ravni prekrijejo :xx!: kadar pa je veliko vlage v zraku, se mi pa mladiči kodrajo in zgledam ko Pehta Ne pomaga nič - ne krtača, ne likalnik; čop edino. Pa imam potem ob glavi gladke, od čopa dalje pa sračje gnezdo A je možno, da se mi ladje kodrajo zaradi hormonov?Prijateljici so se skodrali (čez noč praktično), ko je zbolela za Chronom (no, ima še blažjo obliko epilepsije); zdaj ima take lepe kodrčke jaz pa strašilo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 19. november 2010 Prijavi Deli 19. november 2010 Enim se nakodrajo/zravnajo, enim celo ful izpadajo ko so noseče/ko rodijo, tako da je povezano tudi s hormoni Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.