aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 contesica je itak ful lepa.... sam ji vseen bl pašejo dolgi lasje... jo še polepšajo... pa tako ful mladostno nardijo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Jst mam pa novo frizueco , no tud staro :o|o: , sam sm se šou mal postrišt pa spedenat Čeprov sm zdej čist skuštran Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 jz bom pa jutr mami nahecala da me ostriže k mi je contesa tko svetovala... sej sam špičke trudi, da ne bo kakšne panike... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 jz bom pa jutr mami nahecala da me ostriže k mi je contesa tko svetovala Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ... sej sam špičke trudi, da ne bo kakšne panike... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Ti pa pisat razumljiv! V vseh temah pišeš k Kitajka, sam ti se razumš, pol je pa že tema naprej! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Opa, ljubica se je pa razpištolila,kajne? Brez skrbi, da mi slovnica ni tuja, samo rad se malo sprostim in govorim v slengu! Pač opravljam službo, kjer je lepo izražanje zelo pomembno in skrajno nujno! Da novš misnla, da znaš sam ti tko praviln govort? Viš men so pa bl sumljivi tisti ki se tko izražajo kt ti! Sigurn neki skrivaš, a muca? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Kok je to lepo slišat! Sej si cool beyba, sam ne bit tok zakompleksana, k nimaš bit za kej! Brihtna si, zgledaš tud fejst, ka še češ? valda vsi nosmo maske, sam to je pa že ena druga tema! Eno fotko s svojimi dredi gor rukn, k smo glih v tej temi čprov si mi zdej bl všeč, k si brez! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Eh, si mi na uni v kavbojkah tud Mi lasi niso tok pomembni kt žar, ki ga odseva človk, al pa ne! In ti ga maš! na uni v kopalkah, si pa sploh za Zarad fotk ni blema,piš na mail k ga mam notr pr podatkih pa ti js zrihtam, pošlm nazaj in pol daš gor al pa ne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Jaaaaaa,to mi deli! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Nestrpn čakam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Lasje- še en velik POTROŠNIK Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 res Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Da malce osvezim to temo K lih ne morm spat No ja, jaz sem ugotovila, da mi najbolj ustreza Johnson baby otroski sampon Neverjetno,a cim kupim Garnier, Elvital in podobne, nastane prhljaj. Zdaj sem bila spet pri frizerju in imam take fajn medene premencke ( ved odtenkov), se lusno preliva, pa frfru Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 men tud johnson! , je pa res, da brez balzama pa sem pr vsakem pečena.. se zlo težko razčešem, so mi pa od Guhla stvari ok, bom pa še kej probala, drugega, en test je bil od teh subrin in tega.. ktera kej obteži lase, pa da so voljni pa tko.. bom napisala ko ga najdem spet (je blo pa v oni reviji za varstvo potrošnikov, ta zadnji). Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 minljivost uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepotni dodatek ali odvzemek men tud fructis balzam ok, a do zdaj od vseh samponov tehle guhl, pa tud dove ni slab. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Herbal essence...dišiiiiii in obvezno Fructisov balzam. Kaj mi pomenijo lasje? Lepotni dodatek ali odvzemek Herbal essencese---> jz ga mam tud... tistega 2+1, pa lepo diši. Drugač mam pa full velik las Drugač mi pa govrijo, da morem met kratke lase, da je bl praktično (to govrijo starši), sam jz zej vztrajam in hočem met čim daljše He he he... Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Herbal essencese---> jz ga mam tud... tistega 2+1, pa lepo diši. Tocno, tega moram sprobat Aira....socustvujem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 lasje?bemu.....lasje so fetish zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 kakopak zlomk... lasje so fetiš ja ... že če jih nimaš so fetiš, če so gor pol pa sploh ... mmm mrbit bo treba se mal ostrižt pol jih dam pa v škatlco in jih gledam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 Uuuh, sem ugotovila, da je skrajni cajt!!! Bila nazadnje pri frizerju 28.05.2004!!!(ker 29.05.04 sem bila na eni poroki)zatem vedno sama šiškala od spredaj in ob straneh, jasno zakaj: takrat, ko sem bila nazadnje mi je "za moje pojme" PREVEČ! porezal in sem mu rekla, da težko dam vsak mm, a me ni dovolj resno jemal, odkar več nimam Mb frizerke, kar ne najdem Ta pravega!!! Uh lažje bi se spravila k frizerju, če bi mi vedno lase podaljševali, ne pa krajšali, brrrrr ZAKAJ ni nobenega LASATEGA smeška samo rogatega imamo Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tocno, tega moram sprobat zlo lepo diši... jz sem vzela še balzam Diana---> boga... mene so tud k sm bla stara 5 let postrigl pa sm bla na morju in je en fantek rekel, mami, zakaj se ta fantek s punčkami igra Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 mikica Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.