Skoči na vsebino

Lasje...

stankaa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>tinal, tud kul, sam ti svetla bolj pase  :2src:

Zanima me, ce veste o kej o tem silikonu za na lase, ki naj bi bil super za konice, proti cepljenju pa to....sem slisala, uporabljam pa ne....

Silikon za lase je the best! Meni je zelo pomagal. Najbolj mi ustreza tisti od Klas-a. Sicer ga hitro zmanjka, če imaš kar dolge lase. Porazdeliš ga le po konicah in pustiš nekaj minut, pol se pa razčešeš. Meni res ustreza.

Imela sem razcepljene konice (ne čist zadnjo fazo), pa mal bolj lomljive lase in se je po nekaj mesečni uporabi silikona malce popravilo. Res pa je, da ob tem nisem več toliko uporabljala fena za lase in klešč za lase in je najbrž tudi to pripomoglo.

x;)x

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

klešče aaaaaa :D hehe :P tko fajn se je česat mal ja :D mmm :P da se laski lepo naelektrijo pol pa kr sami stoijo naokrog...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

...vedno sem se spraševala, kako si potem posušiš lase, če si jih ne s fenom. xrolleyesx

če jih pustiš, da se ti posušijo na zraku, niso več lepi in sijoči, ampak postanejo suhi, scafrani in zavozlani...in če maš goste lase, potem zgledaš kot da bi imel levjo grivo.. :O:

a obstaja še kakšen drug način, kako si ZDRAVO posušiti lase?

xscratchx

x?x

xrolleyesx

..le krila misli me neso..

<{POST_SNAPBACK}>...vedno sem se spraševala, kako si potem posušiš lase, če si jih ne s fenom. xrolleyesx

če jih pustiš, da se ti posušijo na zraku, niso več lepi in sijoči, ampak postanejo suhi, scafrani in zavozlani...in če maš goste lase, potem zgledaš kot da bi imel levjo grivo.. :O:

a obstaja še kakšen drug način, kako si ZDRAVO posušiti lase?

Jaz si jih, medtem ko se sušijo na zraku, skoz češem. Non stop. In pol ne izpadejo kt griva x:Dx

Scio mi nihil scire

jz mam "grivo" ( x:Dx ) na morju k se mi lasje na zraku sužijo.... česat se mi jih pa ne da tak kt tini!!! x:Dx
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

kok se ti da :o|o:

Zej pozim si pa jz s fenom sušim... žal ne gre drugač :vragec:

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

ja vem ja,... ven je bedn :o|o:

sam ka morem.... full nimam časa, da mi si kr lase česala x:Dx

Bom na morju :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Silikon za lase je the best! Meni je zelo pomagal. Najbolj mi ustreza tisti od Klas-a. Sicer ga hitro zmanjka, če imaš kar dolge lase. Porazdeliš ga le po konicah in pustiš nekaj minut, pol se pa razčešeš. Meni res ustreza.

Imela sem razcepljene konice (ne čist zadnjo fazo), pa mal bolj lomljive lase in se je po nekaj mesečni uporabi silikona malce popravilo. Res pa je, da ob tem nisem več toliko uporabljala fena za lase in klešč za lase in je najbrž tudi to pripomoglo.

x;)x

Aha, hvala :palec: Bom kupila. Sicer sem pa uporabljala neke kapljice za konice kar precej casa, pa ni ne vem kako pomagalo :o|o:

Fenam se pa jaz najraje ne, samo na koncu, ko so skoraj suhi, da naredim pricesko. Mutti ima doma 1001 preparat za lase, za katere sploh ne vem kako delujejo x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ostrigla sm se. Ker mam rjave lase in se ne barvam več, sm si omislila bolj odštekano frizurco z različnimi dolžinami las in zato pride vse nekak v luft pa skuštrano. Men je kul. x^x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Hm, fotke...Jz sm ful netehničen človk, pa mi take stvari ful ne grejo... x:Ix Niti nimam digitalca al pa skenerja.

Drugač pa na Resljevi- Marko Matjaš...frizerija. :palec:

Cene zmerne, ful ti svetujejo, prijazni, pa dobr nardijo xyesx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 3 weeks later...
x:)x js sem zdej spet kratkolas... po dolgem času hja, zdej bratec meri kolk cm sem se jih znebil, aha točno 30 cm sem se skrajšal :D hjaja, :P x:Dx uh kakšno ubitačno frizurco mam :P x:Ix
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>x:)x js sem  zdej spet kratkolas... po dolgem času hja, zdej bratec meri kolk cm sem se jih znebil, aha točno 30 cm sem se skrajšal :D hjaja, :P  x:Dx uh kakšno ubitačno frizurco mam :P  x:Ix

:eek: Škoda... men so dolgolasci ful všeč, js nebi nobenga moškega postrigla (Ok razn stare pa plešaste x:Dx ). Sploh pa si ti na sliki ful xsrcx

Men so bli včasih lasje simbolj moškosti x:Dx Neki naravnega, čim bolj kosmat, ampak še vedno urejen. Nekako bolj naravno. Včasih sem celo fanta po laseh pobožala in če je imel trde in goste, mi je bil všeč, drugač je pa absulutno odpadel... x:Ix (eh, že od nekdaj imam čudne navade in kriterije...). Moj sedanji, eh bom raj tih... čist v nasprotju z ideali, sem pa ugotovila nekaj... menda se nikol z milom /enkrat na teden, sicer pa v učbeniku za zdravstveno nego piše, da je tko najbolj prav - za kožo...) ne umiva amapk sam z vodo (po mojem so feromoni al kk se že reče x:Dx k pridejo bolj do izraza). xnckrivx

jz nimam teh problemov... al mi vse paše al pa vsi vejo kaj mi paše... skratka kakorkoli sem bila postrižene mi je pasalo...

razen enkrat... joj kok sem bla jezna.... stevo .... grrrrr...

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...