Larsy 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zadnje čase se bolj kot z lepoto svojih las ukvarjam s tem, kako naj najdem frizerja, ki bo vedel, kaj pristaja moji obliki obraza in me tako tudi postrigel. Vedno se mi zdi, da me frizerke prinesejo okoli. Joj, res ne maram frizerk, glupe so mi.Sej bi ti kej svetovala, sam ne vem iz kje si... Mačja dežela?... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 mačja dežela hihihi hja, lasje mi nagajajo, zdej k niso navajeni na tolk manjšo težo, kar nekam štrlijo bo že bolš hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 al pa tud ne! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 razen enkrat... joj kok sem bla jezna.... stevo .... grrrrr... What happend Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 uh! cepec me je zabril!!! jakiiii... sm ga hotla kr zbit vsakič k sem šla mem salona... debil... eh....no sam smo prežvel... pa lasje so tud zrasl... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 :OO!: :OO!: :OO!: Pa si mu PLACALA?Kiks. No, zdej si itak lusna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 ne nisem plačala... je blo zastonj... važn je da je zdej vse oki doki. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Ja sej pa ma človk svoj okus in ne mormo ludi ocenjevat na osnovi las Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Ja, to itak, da ne smemo po tem ocenjevat. Sam eni te na podlagi frizure bolj pritegnejo, drugi pa ne. Mene neurejen človek, ki ga povrhu še ne poznam, prav nič ne pritegne.... Če ga pa poznam, pa je včasih mal skuštran, ni panike... Če si pa urejen, pa ziher pritegneš pozornost in poglede.... Če ne za druge, si lahk urejen že le zase. Jaz si ne predstavljam, da bi vsa čudna pa skuštrana, da kaj drugega sploh ne omenjam.., hodila po svetu... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Polizan cuce Lep pogovrni jazik Ne sej jaz tudi zgledam ku da mi bi bomba streskala v lase ampak meni je to pač všeč Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, odvisno kaj ti definiraš pod "čudna". Jaz hodim po svetu skuštrana, ker imam tako frizuro, da je namenjena temu, da je skuštrana. Drugače se počutim kot kak polizan cucek. Pa ne moreš na osnovi TEGA reči, da sem čudna. Lahko pa rečeš, da tebi nisem všeč. Ja, sej vem- ni bilo tako mišljeno. Mislila sem neurejeno. Če maš pa tako frizurco, ki zgleda skuštrano urejena, je pa kul. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 aha že vidim, cucek Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 meni pa so pr tipih všeč črni in rakuštrani (bog ne daj polizanih), pr tipicah pa dolfi in črni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 mhm na tipicah definitivno dolgi, kratkolaske, pač... "don't impress me much" hihi zdej mam kratke, kr vredu zgledam če se tko pogledam v ogledalo sam mal jih bo treba na pravi način skuštrat... itak, men kar štrli sam da naštimam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 hihi prav ubitačno se mi zdi, se grabim nekaj po glavi iščem kje mam čop da ga bom popravil hehe pa zgruntam čak čak sej nimam več hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 ja ja... ostrigel si se.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 hja kr mal neumno se mi zdi mam fantomske dolge lase... hihi počoham po njih pa jih ni tam ... popravim zad za uho, pa nič ne gre za uho... hehe ubitačna mam tolk teh lepih navad pa nč več od njih... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 :xx!: dej že nehi no. bi te jz ostrigla če se ne bi sam! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 hihihi..nino se spomnim kok sem glavo nazaj metala še pol leta, lasje bli pa 5 cm dolgi.. prav bedno je zgledal.. Bo še mal trajal.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2005 sem slišala, da bi naj bili Lasje močno povezani z duhovnostjo in da močni, dolgi, gosti, valoviti lasje so kot ene "antene", da si še bolj senzitiven in ...nevemrazložit... V bistvu jasno mi je, da dobri močni lasje že sami po sebi kažejo dobro zdravje, ampak me zanima, ali je kje kakšna knjiga?, ki piše tudi o tem, da so še posebaj pri ženski lasje pomembni in povezani z duhovno rastjo, večjo zaznavo (ali so to le pravljice ali pa sem narobe razumela...) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 nvem... od kar sem se ostrigel, še zmer zadanem (in tudi zgrešim) s kartami, mal me sicer v ušesa zebe tko da mrbit sem celo pridobil na zaznavnih sposobnostih, sej zna bit kaj na tem, in pred kerimi dvemi meseci, bi kot dolgolasec, reku ja ja ziher je kaj na tem, sam... zdej nimam čist nič druzga filinga... ampak kar najbo to povezano z žensko duhovnostjo k prav rad vidim bejbiko z dooooolgimi lasmi, pa sveda duhovno dvigneno.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Dons sm bla pri frizerju... kok mam zdej lepe laske.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 slikce slikce... prosim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 bolj ti zdaj paše kot pa prej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 evo par mesecev kasneje lasje vedno daljasi a se vedno kratki hihi hja no tema o laseh ce koga zanima ... lepi spomini Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.