Skoči na vsebino

Lasje...

stankaa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Zadnje čase se bolj kot z lepoto svojih las ukvarjam s tem, kako naj najdem frizerja, ki bo vedel, kaj pristaja moji obliki obraza in me tako tudi postrigel. Vedno se mi zdi, da me frizerke prinesejo okoli. :o|o:  :vragec: Joj, res ne maram frizerk, glupe so mi.

Sej bi ti kej svetovala, sam ne vem iz kje si... Mačja dežela?... x:Dx

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

:wOOt: mačja dežela :D hihihi hja, lasje mi nagajajo, zdej k niso navajeni na tolk manjšo težo, kar nekam štrlijo :P bo že bolš :D hihi
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja, to itak, da ne smemo po tem ocenjevat. Sam eni te na podlagi frizure bolj pritegnejo, drugi pa ne. Mene neurejen človek, ki ga povrhu še ne poznam, prav nič ne pritegne.... Če ga pa poznam, pa je včasih mal skuštran, ni panike... Če si pa urejen, pa ziher pritegneš pozornost in poglede.... Če ne za druge, si lahk urejen že le zase. Jaz si ne predstavljam, da bi vsa čudna pa skuštrana, da kaj drugega sploh ne omenjam.., hodila po svetu... :sori:

x;)x x:Dx x:Ix

Scio mi nihil scire

Polizan cuce :palec: x:Dx x:Dx

Lep pogovrni jazik x:Dx

Ne sej jaz tudi zgledam ku da mi bi bomba streskala v lase ampak meni je to pač všeč x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>hehe, odvisno kaj ti definiraš pod "čudna".  x:)x

Jaz hodim po svetu skuštrana, ker imam tako frizuro, da je namenjena temu, da je skuštrana. Drugače se počutim kot kak polizan cucek. Pa ne moreš na osnovi TEGA reči, da sem čudna.  Lahko pa rečeš, da tebi nisem všeč.  x;)x

Ja, sej vem- ni bilo tako mišljeno. Mislila sem neurejeno. Če maš pa tako frizurco, ki zgleda skuštrano urejena, je pa kul. :palec:

Scio mi nihil scire

mhm na tipicah definitivno dolgi, kratkolaske, pač... "don't impress me much" hihi :D zdej mam kratke, kr vredu zgledam če se tko pogledam v ogledalo sam mal jih bo treba na pravi način skuštrat... itak, men kar štrli sam da naštimam... :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:D hihi prav ubitačno se mi zdi, se grabim nekaj po glavi iščem kje mam čop da ga bom popravil :D hehe pa zgruntam čak čak sej nimam več :D hehe

hja kr mal neumno se mi zdi :P mam fantomske dolge lase... hihi :D počoham po njih pa jih ni tam ... popravim zad za uho, pa nič ne gre za uho... hehe :D ubitačna :P mam tolk teh lepih navad ;) pa nč več od njih...

sem slišala, da bi naj bili Lasje močno povezani z duhovnostjo in da močni, dolgi, gosti, valoviti lasje so kot ene "antene", da si še bolj senzitiven in ...nevemrazložit...

V bistvu jasno mi je, da dobri močni lasje že sami po sebi kažejo dobro zdravje, ampak me zanima, ali je kje kakšna knjiga?, ki piše tudi o tem, da so še posebaj pri ženski lasje pomembni in povezani z duhovno rastjo, večjo zaznavo (ali so to le pravljice ali pa sem narobe razumela...)

xrolleyesx :o|o: x?x :vio:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

nvem... od kar sem se ostrigel, še zmer zadanem (in tudi zgrešim) s kartami, mal me sicer v ušesa zebe ;) tko da mrbit sem celo pridobil na zaznavnih sposobnostih, sej zna bit kaj na tem, in pred kerimi dvemi meseci, bi kot dolgolasec, reku ja ja ziher je kaj na tem, sam... zdej nimam čist nič druzga filinga... ampak kar najbo to povezano z žensko duhovnostjo k prav rad vidim bejbiko z dooooolgimi lasmi, pa sveda duhovno dvigneno....

• 6 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...