klarus 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 las i so lepi če so negovani...pa tudi dolžina mora pristajati h obrazu sama imam kratke(trenutno so že predolgi..ampak bom pačakala da mine mrazx:Dx ) in na (živo) rdeče pobarvane...ponavadi pa mi še frizer naredi blont pramene tak da sem kot kaki sončni vshod...od rdeče pa vse nijanse do blont Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ...pa tudi dolžina mora pristajati h obrazu bravo, to to! v glavnem je trend, da lepi so dolgi, pa cetudi ne pasejo. recimo men 100x bolj pasejo krajsi, ke okol face, tko mal kot pazh (vendar v smislu dolzine bolj). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ma js sem se mogla s frizerjem skregat, da me je ustrigu na kratko..prej je bilo vedno tam do brade in ko me je ustrigu, je bil njegov komentar...ti ne boš mela nikoli več dolgih las in res je Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 men so pa rekl - ti bos pr 30. ih plesasta - in ni res. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Na glavi imam toliko las, koliko jih ima ta smeško Kaj mi pomenijo lasje...NADA ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Jaz imam doolge črne lase in jih imam rada Čeprav sem včasih kot"štriga"z mojimi lasmi so mi všeč.pridejo dnevi,ko jih tudi po nekaj dni ne česem in jih imam spete,so pa tudi dnevi,ko jih česem in jih imam rada ter sem z njimi .Dajejo mi moč in ženstvenost .Lepo je imeti dolge lase Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Na glavi imam toliko las, koliko jih ima ta smeško Kaj mi pomenijo lasje...NADA ! a ne santos, tud jaz sem najprej zaobrazin pol sele okras. bi pobril vse bejbe pa vse tipe, 3/4 'talepih' nihce se povohal ne bi vec. torej tud jaz dam NADA na lase. sem pa ugotovila, da le ni cist res.dol mi visi, tud ce jih nimam, sam ce pa so, pa moram met nek frizur.. torej ceprav mi dol visi za lase, dolzino in frizuro, mora vseen bit tko, da mi pase k sihtu. drugac je pa men ves ta schtraufenpacht z lasmi dolgocasen in sploh ne stekam, kako je lohk taka rec okol tega...pa ne stekam, da so lohk tko pomembni lasje, recimo tipom....je lohk se tok grda bejba, jo od dalec vidjo, od zad, z lasmi do rit in recejo, lej kaka huda bejba! nad butast. in pol bejbe s takim spogledljivim gibom in uchki tiste lase mecejo cez rame...in ponosno razlagajo, da se se nikoli niso postrigle, jaz pa si mislim svoje (saj vsi vemo, da v laseh od mumije se da vidt,. kwa je folk zrl. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ...js pa komaj čakam, da se postrižem....pa bo spet fajn... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jabolček 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 a ne santos, tud jaz sem najprej zaobrazin pol sele okras. bi pobril vse bejbe pa vse tipe, 3/4 'talepih' nihce se povohal ne bi vec. dol mi visi, tud ce jih nimam, sam ce pa so, pa moram met nek frizur.. torej ceprav mi dol visi za lase, dolzino in frizuro, mora vseen bit tko, da mi pase k sihtu. drugac je pa men ves ta schtraufenpacht z lasmi dolgocasen in sploh ne stekam, kako je lohk taka rec okol tega...pa ne stekam, da so lohk tko pomembni lasje, recimo tipom....je lohk se tok grda bejba, jo od dalec vidjo, od zad, z lasmi do rit in recejo, lej kaka huda bejba! nad butast. Saj si sama napisala, da je pomembno, da je frizura taka, da paše k obrazu in logično torej, da bi 3/4 žensk, ki bi jim postrigel lase izpadlo bolj grdih, kot so bile prej- ker jim pač taka frizura ne paše, jim bolj pašejo dolgi- tako kot tebi kratki. Lasje niso le okras obraza, ampak del njega in ga tudi na svoj način oblikujejo- s frizuro , enako kot oči, ustnice, nos, obrvi- skratka vse stvari na obrazu.Sicer pa na našem telesu ni nič le okras In zakaj bi bili lasje manj primeren kriterij za ocenjevanje lepote, kot kaj-jaz-vem-kaj, na primer lep nasmeh, prikupna postava, nevemkakšne oči, smisel za humor, ambicoznost... Vsi pač imamo svoje kriterije, a ne? In vsi (vsaj pri sebi) vemo, da je nekaj, kar nas mora na človeku privlačiti tudi fizično. Tebi se mogoče zdi katera bejba grda, ker imaš drugačne kriterije lepote, nekomu pa so lasje pomembni in bo videl tiste lase in mu bo ženska dejansko dobra- ker je to njegov kriterij lepote In to, da so potem ženske čisto adijo zaradi phvale- saj če bi nekdo pohvalil nekaj kar ti sama ceniš pri sebi, bi verjetno tudi ti malo drugače pogledala, a ne Citiraj Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 mal tud nalasc provocirAM. men je vsec clovek, ce sam seb pase... ce to pomen lasje do tal, ok. sam mot me, da je skor pravilo, da MORJO bit dolgi.poglej misice: kolk procentov ma kratke? :||| drugac imas pa prav, vendar vseen mislim, da se PREVEC pozornosti daje lasem... (v tem smislu, da so skor predpogoj za lepoto). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jabolček 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ja, verjetno so pri marsikaterem človeku (moškem) dolgi lasje predpogoj za lepoto, kar ni vedno najbolj pošteno, ampak saj sem rekla- vsakemu pač svoje.. kaj jim jaz more, če se omejujejo Morda je to delno zato, ker pač hočejo ženstveno žensko, kar pa je že nekaj stoletij pogojeno z lasmi Morda jim zato ženske s kratkimi lasmi delujejo premalo ženstveno , preveč podobne njim? Govorim seveda o tistih moških, o katerih si govorila ti- ki so jim lasje predpogoj za lepo žensko in taki "zakompleksanci" so ponavadi tudi v raznoraznih komisijah raznoraznih lepotnih tekmovanj in zarad svoje zakompleksanosti postavljajo žensko "na njeno mesto". To pa ne pomeni, da so taki vsi, da ne bom zdaj izpadla menhejterka Ah, kdo bi vedel... sem pa ugotovila, da lasje vendar niso tako nepomembni Saj tako je ponavadi, če se poglobimo v kakšno zadevo- rata kar bolj pomembna, kot se je prej zdela Citiraj Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Morda je to delno zato, ker pač hočejo ženstveno žensko, kar pa je že nekaj stoletij pogojeno z lasmi Morda jim zato ženske s kratkimi lasmi delujejo premalo ženstveno , preveč podobne njim?ja, seveda, bo kar drzalo tud tole... saj vem, saj se men so pomembni.. ampak 'po moje'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Mah tokrat sem šla mim.....no ja... Da je ženska bolj ženstvena z dolgimi lasmi???.....stereotip!.....pol je po "moško" gledano tudi bolj ženstvena tista z večjim oprsjem..........odpade glede ženstvenosti tud tista, ki ima prekratke noge,.....za trup ne vem, glede zadnje plati kako je zaobljena pa bi spet lahko v nedogled debatiral!Ženska ženstvenost izžareva če jo IMA,.........ali drugače povedano, vsaka izžareva tisto kar ima v sebi,....nekomu se to zdi ženstveno nekomu ne,........bejba je lahko s ful kratkimi lasmi,....malim,...pardon nežnim oprsjem....nežnimi ali bolj "ostrimi" potezami,...pa lahko deluje zelo ženstveno,...nasprotno pa "možača" z ful dolgimi lasmi, kilam make-upa v minici, na petah večini ne bo "delovala ženstveno", ...prej izumetničeno,.....in to je to,......ne bit izumetničen,..ne glede na stereotipe ali modo,......"nosiš" se tako kot ustreza tvoji notranjosti,....pa tu niso samo lasje,...tudi obleka,....odnos do "nege" v celoti". Negovana ženska mi še vsaka deluje ženstveno,...medtem ko zanemarjena, ne glede na dolžino štren na glav pa še nobena ne. Hja, ene si kar naprej negujejo lase,.....pa popravljajo,....druge pač kr naprej ogledujejo roke, pa negujejo nohte,.....nekatere dekolte,...nekatere oči......pač tisto kar se njim zdi pomembno, da se dobro počutijo......in to slednje se mi zdi najbolj pomembno,....pa kakršne koli dolžine so že lasje ali pa širine in dolžine ostalih okončin. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 kolk tipicno zensko razmisljanje... da mislijo, da titpi hocejo, da majo one dolge lase... :xx!: sploh ni res. men je recimo cist useen... lahk je tut plesasta... pa kwa ma to sploh veze s clovekom no!!!??? govoriti o lepoti je tko kt govoriti o razplozenju... ki je muhavo... (oci - malar) itak pa, CE vzamemo teorijo castanede (al koga ze...), naj bi se zenske delile glede na 4 vetrove... juzi veter tip zensk etc... ki so bolj nizke postave, bolj materinske tople, ipd... severni, ki so bolj ostre ipd... zahodni ali vzhodni ki so nekak bolj manekenske... itn... (ne vem cist tocno)... point je v tem, da jih on pac loci. potem paje se kup drugih zadev... kot so zarki osebnosti... in itak kaj splok oddajamo od sebe... -----------Ja, verjetno so pri marsikaterem človeku (moškem) dolgi lasje predpogoj za lepoto, kar ni vedno najbolj pošteno, ampak saj sem rekla- vsakemu pač svoje.. kaj jim jaz more, če se omejujejo Morda je to delno zato, ker pač hočejo ženstveno žensko, kar pa je že nekaj stoletij pogojeno z lasmi Morda jim zato ženske s kratkimi lasmi delujejo premalo ženstveno , preveč podobne njim? Govorim seveda o tistih moških, o katerih si govorila ti- ki so jim lasje predpogoj za lepo žensko in taki "zakompleksanci" so ponavadi tudi v raznoraznih komisijah raznoraznih lepotnih tekmovanj in zarad svoje zakompleksanosti postavljajo žensko "na njeno mesto". To pa ne pomeni, da so taki vsi, da ne bom zdaj izpadla menhejterka Ah, kdo bi vedel... sem pa ugotovila, da lasje vendar niso tako nepomembni Saj tako je ponavadi, če se poglobimo v kakšno zadevo- rata kar bolj pomembna, kot se je prej zdela Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Mah tokrat sem šla mim.....no ja... Da je ženska bolj ženstvena z dolgimi lasmi???.....stereotip!.....pol je po "moško" gledano tudi bolj ženstvena tista z večjim oprsjem..........odpade glede ženstvenosti tud tista, ki ima prekratke noge,.....za trup ne vem, glede zadnje plati kako je zaobljena pa bi spet lahko v nedogled debatiral!Ženska ženstvenost izžareva če jo IMA,.........ali drugače povedano, vsaka izžareva tisto kar ima v sebi,....nekomu se to zdi ženstveno nekomu ne,........bejba je lahko s ful kratkimi lasmi,....malim,...pardon nežnim oprsjem....nežnimi ali bolj "ostrimi" potezami,...pa lahko deluje zelo ženstveno,...nasprotno pa "možača" z ful dolgimi lasmi, kilam make-upa v minici, na petah večini ne bo "delovala ženstveno", ...prej izumetničeno,.....in to je to,......ne bit izumetničen,..ne glede na stereotipe ali modo,......"nosiš" se tako kot ustreza tvoji notranjosti,....pa tu niso samo lasje,...tudi obleka,....odnos do "nege" v celoti". Negovana ženska mi še vsaka deluje ženstveno,...medtem ko zanemarjena, ne glede na dolžino štren na glav pa še nobena ne. Hja, ene si kar naprej negujejo lase,.....pa popravljajo,....druge pač kr naprej ogledujejo roke, pa negujejo nohte,.....nekatere dekolte,...nekatere oči......pač tisto kar se njim zdi pomembno, da se dobro počutijo......in to slednje se mi zdi najbolj pomembno,....pa kakršne koli dolžine so že lasje ali pa širine in dolžine ostalih okončin. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ---------...Ženska ženstvenost izžareva če jo IMA,.........ali drugače povedano, vsaka izžareva tisto kar ima v sebi,....nekomu se to zdi ženstveno nekomu ne,............Negovana ženska mi še vsaka deluje ženstveno,...medtem ko zanemarjena, ne glede na dolžino štren na glav pa še nobena ne. .....pač tisto kar se njim zdi pomembno, da se dobro počutijo......in to slednje se mi zdi najbolj pomembno,....pa kakršne koli dolžine so že lasje ali pa širine in dolžine ostalih okončin. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Je pa fajn če jo med sexom mal za lase vlečeš če ma kratke bl težk, pa še ravnotežje lohk zgubiš mal zezam, sam čupa more bit, saj paž, čist kratki me ne fascinirajo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Je pa fajn če jo med sexom mal za lase vlečeš če ma kratke bl težk, pa še ravnotežje lohk zgubiš mal zezam, sam čupa more bit, saj paž, čist kratki me ne fascinirajo! .....očitno majo tvoje dolgolaske bl "krhke" laske.......al pa slabo "položenga" merkurja........ :xx!: .......pri sopostelnjici z dolgimi, močnimi, bujnimi,.....bi hiter začel gledat, kje bi okončine "odlagal",.....al pa bi kej sčasoma "okol" prletel.......bi začel zlo hiter lase spenjat.....al se pa sprijaznu z nč kej "senzibilnim" sexom..... :xx!: no ja... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Sej nism reku, da morjo bit taki, da se valam po nih, pa jo stokrat pocukam jo raj pofukam rd mam kej za prjet.... Nope, vse so mele zlo goste lase, sn se parkrat skor zavozlou! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 --------- .....očitno majo tvoje dolgolaske bl "krhke" laske.......al pa slabo "položenga" merkurja........ :xx!: .......pri sopostelnjici z dolgimi, močnimi, bujnimi,.....bi hiter začel gledat, kje bi okončine "odlagal",.....al pa bi kej sčasoma "okol" prletel.......bi začel zlo hiter lase spenjat.....al se pa sprijaznu z nč kej "senzibilnim" sexom..... :xx!: no ja... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Sej nism reku, da morjo bit taki, da se valam po nih, pa jo stokrat pocukam jo raj pofukam rd mam kej za prjet.... Nope, vse so mele zlo goste lase, sn se parkrat skor zavozlou! ....no ja, sam da si preživu........."lekcija" ti pol še sledi..... p.s.pih,....prow "močna" pa že niso mogla bit tista lasišča......baje jakost las izraža tud jakost karakterja nosilnega osebka.... :xx!:.....da se ne bi naprej sprašvala,...zakaj je tok moških plešastih... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Nimam blemov s tem, nben desc u familiji jih nima, bom prej umru, predn bom lase zgubu! Škrpjon, kaj češ! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ne delaj si utvar , poznam skorpijona, ki je brez las... sploh in popolnoma jih nima. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Uh, lasje . Si ne predstavljam sebe s kratkimi, enkrat v srednji šoli naredila eksperiment, pismu je trajal, da so zrasli : Mam take hecne, sicer ne redke, ampak so pa dokaj tanki, tako da v primeru, da bi imela kratke vse frči naokli brez reda, tko da imam paž, v razliki 20 cmjev, s tem, da imam na koncu bolj goste, kot gor . Suhi so v 10 minutah . Ne bi jst kratkih, mi ne pašejo name, pa ne da se mi vsak las posebej naštimavat, ke k bi mogu it . Pa še en špas je, si jih ne navijam, ker itak še preden bi okol s krtačo prišla pade vse skup dol. Ena kolegica ni verjela, je probala, pa se prepričala . No sej frizerki rata zarad preparatov, samo jaz se pa ne počutim z litri kemije na glavi. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ...no če bo tik pred smrtjo hm ....edina skrb gostota las....... ....jest bi raj do takrat na "nego" pomirkala.....pa kokr vem....si jih redno strižeš.....da ti v pravo smer visijo, pardon "stojijo" .....pa škorpi gor al dol p.s. ...sej mrbit si jih jest tud zato lepo spenjam....hm, ...no ja, da mi ni postelja prevelika Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.