Skoči na vsebino

Lasje...

stankaa

Recommended Posts

Da je ženska bolj ženstvena z dolgimi lasmi???.....stereotip!.....pol je po "moško" gledano tudi bolj ženstvena tista z večjim oprsjem..........odpade glede ženstvenosti tud tista, ki ima prekratke noge,.....za trup ne vem, glede zadnje plati kako je zaobljena pa bi spet lahko v nedogled debatiral!

Ženska ženstvenost izžareva če jo IMA,.........ali drugače povedano, vsaka izžareva tisto kar ima v sebi,....nekomu se to zdi ženstveno nekomu ne,........bejba je lahko s ful kratkimi lasmi,....malim,...pardon nežnim oprsjem....nežnimi ali bolj "ostrimi" potezami,...pa lahko deluje zelo ženstveno,...nasprotno pa "možača" z ful dolgimi lasmi, kilam make-upa v minici, na petah večini ne bo "delovala ženstveno", ...prej izumetničeno,.....in to je to,......ne bit izumetničen,..ne glede na stereotipe ali modo,......"nosiš" se tako kot ustreza tvoji notranjosti,....pa tu niso samo lasje,...tudi obleka,....odnos do "nege" v celoti". Negovana ženska mi še vsaka deluje ženstveno,...medtem ko zanemarjena, ne glede na dolžino štren na glav pa še nobena ne. xDDx

Itak, da je stereotip in da to ni res... Saj jaz nisem rekla, da je to res, poskušam (si) le razložiti, zakaj pa je dejstvo, da so večini moškim pač všeč ženske z daljšimi lasmi- in večina ustvarja stereotipe...

xnckrivx

Tako da, dokler bodo moški pač v večini bolj padali na daljšelaske, tako dolgo bo to pač ostal en izmed kriterijev tudi ženstvenosti oziroma ženske privlačnosti...

Nisem jaz naredila družbe- jo samo (karseda) objektivno opazujem in povem to kar vidim...

Don't kill the messenger :inocent:

Moj ideal ženske lepote ni v dolgih laseh, velikih prsih... ampak , da ne zaidem predaleč

x;)x x:Ix

Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain)
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx tole pa je bil fajt....kaj sem zamudila.... :palec:

x^x ponavad se tle sam farbajo, zdaj pa takle zanimiv fajt....sem bila leta na srednji , ultra kratki dolžini .....

zdaj se pa že dve let ne strižeme, ne barvame, ne trajname...smo postale dolgolaske x:o)x

cenovno prikladno, za ves tist keš k sem ga prej zmetala za frizeraj...zdaj zapravim za dodatke k prehrani xcivx

lanen olje, pa etc.

ma se boljš počutim morm rečt, konice se več ne lomijo, lasje so dobili lesk , svilnat otip....

se spomnim da me je enkrat sred poletja začel neki božat po hrbtu, xcivx sem mislila da me kdo nadleguje, so bli pa sam moji dooooooooolgi lasje x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

..nevem kako si nekateri predstavljajo,da se dela dolgolaska"važna"s svojimi lasmi...pač vsak ima svoj okus...ko sem bila kratkolaska je več tipov tekalo za mano dajala sem videz naivke in delovala veliko mlajša,kot sem bila(lasje mi zelo hitro rastejo)----to ne pomeni,da imam kratko"pamet",kot so nas učili vraževerci....v glavnem z dolgimi lasmi delujem bolj "zrelo" in marsikdo se spusti v kontakt z menoj bolj previdno....skratka,ne delujem več kot nek otrok :flower: ...lase pa imam večinoma spete,tako,da ne se bat ne mislim nobenega zapeljevat---hi,hi
Živi in pusti živeti!!!

:o|o: ma brez veze...če misliš koga zapeljat ga lahko s kratkimi al pa z dolgimi lasmi....

eh Stankaa je pa želela, da bi pisali o čarobni moči las...mi pa kr neki tolčemo :xx!:

dejstvo je da je fajn če jih imaš, imam kolega ki je ostal brez njih v nekem požaru in je zdaj s periko na glav....

kakršnikoli in kolikor jih je že...je dobro da so vsaj naši x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Všeč so mi mehki, voljni x:Dx lasje, ne pa da ima na kilometre briljantine gor in da sploh ne pusti, da se las dotakneš....sam kaj češ, tudi taki morajo živeti....

No, mene ne fascinirajo in takih se definitivno izogibam......da bom pazila še na to, da bo vse na svojem mestu še med seksom al kaj, zato ker more bit lep....I dont think so! x8Dx

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

ne delaj si utvar :vragec: x;)x, poznam skorpijona, ki je brez las... sploh in popolnoma jih nima. xDDx

Sn šu prec gledat :eek: še zmer so tm ker morjo bit. pa še dolg bojo x;)x x:Dx

x:Dx

...no če bo tik pred smrtjo hm ....edina skrb gostota las....... x^x ....jest bi raj do takrat na "nego" pomirkala.....pa kokr vem....si jih redno strižeš.....da ti v pravo smer visijo, pardon "stojijo" x^x .....pa škorpi gor al dol x:px

p.s.

...sej mrbit si jih jest tud zato lepo spenjam....hm, ...no ja, da mi ni postelja prevelika xDDx

Nega zlo pomembna se strinam

x:px obdelava tud x;)x kr se tiče spenanja, mam tud en special sistem x:o)x ni blo nkol pritožb! x;)x x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Sn šu prec gledat :eek: še zmer so tm ker morjo bit. pa še dolg bojo x;)x x:Dx

Nega zlo pomembna se strinam

x:px obdelava tud x;)x kr se tiče spenanja, mam tud en special sistem x:o)x ni blo nkol pritožb! x;)x x:Dx

ti si prava pičkica tripl :lol: vsa ženska lišpanja poznaš in znaš..

honor and respect

a ne santos, tud jaz sem najprej za

obraz

in pol sele okras.

bi pobril vse bejbe pa vse tipe, 3/4 'talepih' nihce se povohal ne bi vec. x:px x;)x

torej tud jaz dam NADA na lase.

sem pa ugotovila, da le ni cist res.

dol mi visi, tud ce jih nimam, sam ce pa so, pa moram met nek frizur.. torej ceprav mi dol visi za lase, dolzino in frizuro, mora vseen bit tko, da mi pase k sihtu.

drugac je pa men ves ta schtraufenpacht z lasmi dolgocasen in sploh ne stekam, kako je lohk taka rec okol tega...

pa ne stekam, da so lohk tko pomembni lasje, recimo tipom....

je lohk se tok grda bejba, jo od dalec vidjo, od zad, z lasmi do rit in recejo, lej kaka huda bejba! x:o)x x:px

nad butast. :P

in pol bejbe s takim spogledljivim gibom in uchki tiste lase mecejo cez rame...

in ponosno razlagajo, da se se nikoli niso postrigle, jaz pa si mislim svoje (saj vsi vemo, da v laseh od mumije se da vidt,. kwa je folk zrl. :D ;))

Mah,

že kot najstnik se mi je zdel bedno, ko smo s kolegi pred špiglo stali po dve ure...kao punk friz :fool: V glavnem sem si mislil...kr neki...pa sem se šel kr na balin ostrižt x:Dx :palec:

V glavnem folk se mi kr smili, ko si gledajo, da jim ne sluuuuuuuuuuuuučajno ne štrli kaka kocina xrolleyesx

Zato od ranega 14 leta sem se začel strižt na nula ena :palec:

Tip, kjeri gleda žensko v lase...za moje pojme je en bebec xrolleyesx , ker sploh ne ve kje je čar ženske (obraz-osebnost) ! x;)x

Sem spoznal kr nekaj žensk, kjere tud na balin bi mi bile x:px :vragec: x:Dx

Najprej te dve...ok, ta desna je tista kjera je meni v xsrcbumx x:Ix

Ko mi je rekla, da bi se rada na nula ena obrila...sem ji rekel :2src: Tebi lasje ne rabijo...ti si že tako :2src:

jabolček, xrolleyesx

Drugače vse cool. :palec: x;)x

Free,

tako se priča :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Včeraj je rekla prijateljica x:px , da bi mi zelo pasali kratki lasje,pa tud dolgih sem se že naveličala, tako da grem mogoče že danes k frizerju in se ostrižem na kratko, pa tudi kakšno kričečo barvo bom dala nase. (rada šokiram x:px )

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Lasje?? Hmmmm..

Jaz sem imela že parkrat, 3x če se prav spomnim, obdobje, ko sem imela čisto kratke lase. Enkrat celo čisto temno melancano, pasalo mi je full.

Ampak sedaj pa ne zamenjam mojih dolgih las za nič na svetu. x^x Oziroma hočem imeti še daljše. So mi resnično zelo všeč, predvsem mi pašejo in se z njimi dobro počutim.

Lahko delam različne frizure, čope, kite, včasih si jih skodram s tistimi čisto malimi valčki, sploh pa jih imam rada še najbolj, ko si jih umijem, in so čisto lahkotni, plapolajoči.

Ja všeč so mi dolgi lasje. xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

• 4 weeks later...

Dolgi lasje definitivno poudarijo ženstvenost, je pa res, da če je ni, je pač ne morejo poudariti :)

Pomembna je hoja, mimika, drža, obnašanje. To je najbolj pomembno. Potem pa so drugi dejavniki, ki ženstvenost poudarijo - med njimi so tudi dolgi lasje. Meni osebno ženske s kratkimi lasmi niso všeč... Je pa to samo moje mnenje in moj okus (respect that!). Prav tako so mi veliko bolj všeč majhne prsi kot velike, ker delujejo bolj elegantno in prefinjeno.

Glede ženstvenosti pa - je ali je ni. Ne da se je naučiti in ni odvisna od dolžine las.

Jaz lase izkoriščam predvsem kot modni dodatek. Barvala sem jih že v vse barve mavrice (razen rdeče), zdaj sem pa že full cajta blond, ker je to moja naravna barva, samo precej temnejša je v resnici. Dogi lasje, kaj pa vem, mogoče bi jih imela, samo zaenkrat res nimam volje in potrplenja jih puščat. Me zanima po eni strani kakšna bi bila. Včasih vidim na cesti kakšno s full lepimi dolgimi lasmi in takrat me malo zamikajo, potem pa vidim kakšno s full hudo kratko frizurco in se prec premislim.
Support bacteria, they're the only culture some people have!

Jaz sem imela vse tipe frizur od 2cm do 50 cm. xDDx Pa se najbolj počutim sedaj, ko imam dolge.

Veliko ljudi misli, da je z dolgimi lasmi veliko dela, pa ni je ravno obratno :palec: xDDx Je pa potrebno kupovat kvalitetne proizvode, za moje lase je najbolj pomembna maska, enkrat na teden uporabljam L"Occitane olivno masko (na laseh jo imam eno uro) in ni potem nobenih problemov, lasje so krasni in se nič ne sprijemajo. :palec: x;)x

xscratchx Saj res, dons si moram še lase umit.

Drugače pa brez las ne gre. Sama sebe si ne predstavljam, da bi imela kratke lase.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

jst mam tud krako frizurco (aja sam da nov kdo mislu, k je enea gor napisala, jst ne pričakujem naraščaja x:Dx ) x:Dx x:Dx sm bla dons pr frizerju....zdej pa upam da mi dooolg ne bodo lasje zrastl preveč, navsezadne je luna še zmer v kozlu in to nej bi blo dobr za it k frizerju x:px

jst mam tud krako frizurco (aja sam da nov kdo mislu, k je enea gor napisala, jst ne pričakujem naraščaja x:Dx ) x:Dx x:Dx sm bla dons pr frizerju....zdej pa upam da mi dooolg ne bodo lasje zrastl preveč, navsezadne je luna še zmer v kozlu in to nej bi blo dobr za it k frizerju x:px

luna v kozlu in frizer. ni krize.

menda pa se je res bolje izognit škarjam, kadar je luna v levu. :eek: škodo lahko popravi le še kakšna kapca...

Guest mačona
navsezadne je luna še zmer v kozlu in to nej bi blo dobr za it k frizerju x:px

če greš, koje Luna v Kozlu, se upočasni rast.

luna v kozlu in frizer. ni krize.

menda pa se je res bolje izognit škarjam, kadar je luna v levu. :eek: škodo lahko popravi le še kakšna kapca...

če greš pa v Levu, se pa baje zgostijo in to je res. ratajo bujni. men je smešno, glede na to, da mam Venero v Levu, da mi nonstop poganjajo "sladki" laski in sploh mi vedno nekje nekaj štrli, se bohoti, neukrotljive mam laske, čeprav po drugi strani tanke in svilnate in kar padejo - ni šans, da mam kako frizuro dlje časa - se vse podre, laski silijo ven. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...