Skoči na vsebino

Lasje...

stankaa

Recommended Posts

ja sej to vem... redkih res ne bi mela.. sm raj afro na cajte k se mi ne da k frizerju x:px (pretravam mau)

hehe trudi ja škarje.. une za redčt ne... sm jih dons spet vidla, mi je frizerka tko eno kilo las odstranla z njimi x:Dx (ne glih velik strigla... tega ni blo tok, sam redčla :vio: )

Deli na socialnih omrežjih

• 1 year later...

Ej, a sploh še delajo trajne... ??

po dveh letih puščanja dolgih las sem želela trajno, a me je frizer prepričal v pramene in razložil, da nekaj kot "rahla trajna", ki čimbolj natur izgleda ne obstaja in da hočem neko znanstveno fantastiko...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Frizerji se trajn izogibajo-jih pa še delajo. Kaj pa je že to vodna trajna? To se spomnim da je bilo včasih moderno. Ko sem bila še otrok...
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Dolgi lasje definitivno poudarijo ženstvenost, je pa res, da če je ni, je pač ne morejo poudariti :)

Pomembna je hoja, mimika, drža, obnašanje. To je najbolj pomembno. Potem pa so drugi dejavniki, ki ženstvenost poudarijo - med njimi so tudi dolgi lasje. Meni osebno ženske s kratkimi lasmi niso všeč... Je pa to samo moje mnenje in moj okus (respect that!). Prav tako so mi veliko bolj všeč majhne prsi kot velike, ker delujejo bolj elegantno in prefinjeno.

Glede ženstvenosti pa - je ali je ni. Ne da se je naučiti in ni odvisna od dolžine las.

:palec: , strinjam se s tabo, razen tega, da so mi na ženski všeč tudi kratke lase. Ženstvenost pa je treba odkriti in izraziti. xsrcx

Ej, a sploh še delajo trajne... ??

po dveh letih puščanja dolgih las sem želela trajno, a me je frizer prepričal v pramene in razložil, da nekaj kot "rahla trajna", ki čimbolj natur izgleda ne obstaja in da hočem neko znanstveno fantastiko...

Jaz imam. Rahlo. Tako, da sem valovita...Je zelo prilagodljiva. Če si veliko "mečkam" lase, potem znam biti ornk skravžlana, samo ponavadi ne počnem tega. Lahko si pa tudi čisto zravnaš. Tako da meni ustreza.

Drugače sem se pa pobarvala na temno rjava, naslednji korak bo črna.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

..Drugače sem se pa pobarvala na temno rjava, naslednji korak bo črna.

:O: nekak te nimam za črnolasko :sori:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Mysti hvala :2src: Je treba eksperimentirat. Sem bila že čisto blond, skoraj bela, pa rjava, pa rdečkasta, pa rjava z blond prameni, pa rjava z lešnikovi prameni...nekoč sem bila celo modra xrolleyesx (najstniška leta)....

Drugače pa jaz se navadno po umivanju las (imam pač trajno) ne sušim las s fenom. Pri umivanju las uporabim veliko balzama, potem lase z brisačo osušim, razčesem, dam veliko pene in jih mečkam (od spodaj navzgor), tako da je veliko volumna. Do naslednjega umivanja se potem ne češem (po priporočilu frizerke). Sicer pa se umivam lase praktično vsak drug dan (problem mastnih las). Če si ne dam pene, imam potem valovite, če se pa po peni razčešem, pa ravne...torej...ful je fajn stvar x;)x

Definitivno se pa to spet dela...sej kaj pa čjo delat..

Meni je pa frizer ni hotel naredit!!! Je rekel, da mi lahko trajna čisto lase fenta in da zdravih las pač ne misli uničevat. :vragec: (Toliko o tem, da je stranka kralj.)

Michelle a tebi so se ful lasje uničili po trajni? Kako dolgo pa ti ta trajna traja? Mislim - kdaj moraš it spet k frizerju na novo trajno? Pa kako barvanje vpliva na trajno?

Pa še dolžina me zanima. Jaz imam namreč kar konkretno dolge lase, pa tudi ful debele in težke, tako da se bojim, da rezultata sploh ne bi bilo oz. bi morala lase prej skrajšat. Pripenjam slikico.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Toliko v potrditev, da stranka res ni povsod kralj --- meni moja frizerka tudi ni hotela trajne naredit :vragec: je rekla kaj si boš pa uničevala lase s trajno, boš videla da ne bo tako kot ti hočeš xrolleyesx potem sem pa pač opustila idejo. Bi imela pa malo večje kodre jst če že ampak me je že tko minilo ker sem vbistvu kar zadovoljna s tem kakšni so moji lasje zdej xnckrivx kmalu bo treba it spet skrajšat pa kake pramenčke dat, po možnosti spet kako luštno barvo gor vreč --- navdihujem se nad zlatkasto tako kot sem že enkrat imela in je bilo fuuuuuuuuull lepo x:)x

Druga stvar :O: Michelle je po tanovem temnolaska, upam da to kaj kmalu vidim, sploh si ne morem predstavljat x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Trajne res poškodujejo lase. Sicer pa danes obstajajo razne stvari, ki ti malce skodrajo lase. Naneseš na mokre lase in je...
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Trajne res poškodujejo lase.

V mojem primeru to NE VELJA, pravzaprav je za moje lase ta trditev en bullshit. Ali pa imam samo tako napredno in sposobno frizerko.

Zdaj obstajajo že drugi preparati, s katerimi zaradi trajne nimaš "skrepanih las". No, jaz jih definitivno nimam. Če bi jih imela, bi absolutno nehala s trajnami xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Pravi šampon, pravi balzam, silikon in pena in vse je super.

girly, lase imam do ramen. Traja tja od dveh do treh mesecev, ampak moraš negovati to (kot vse).

Ne smeš si isti dan pobarvat in dat trajno, ker dobiš nek "čigumi" učinek. Jaz sem se pobarvala pred kratkim, kar doma, na temno rjavo in so kodri čisto v redu...

Sicer imam pa jaz bolj slabe lase. Sicer veliko, ampak tanke. Od nekdaj...

Drugače sem se pa pobarvala na temno rjava, naslednji korak bo črna.

:2src: fotka fotka, da te vidimo x:)x

, po možnosti spet kako luštno barvo gor vreč ---

rdeča, definitivno x:)x točno tako, kot si imela na tisti fotki, ki si jo pred časom objavila :2src:

no, ko smo ravno pri laseh. spet sem rdeča x:)x danes celo nakodrana x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

:2src: fotka fotka, da te vidimo x:)x

rdeča, definitivno x:)x točno tako, kot si imela na tisti fotki, ki si jo pred časom objavila :2src:

no, ko smo ravno pri laseh. spet sem rdeča x:)x danes celo nakodrana x:Dx

Rdeča bi bila spet pa iz inata nekomu nočem, ker potem si bo še kaj (preveč) mislil x;)x bom morda čez čas, ko bo ta osebek malo pozabil da pali na rdečelaske x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

seveda. ampak je odvisno od barve polti. pri tako bledoličnih, kot sem na primer jaz, ne gre ... sem bleda ko smrt potem

Katere barve pa nosiš glede na polt? jaz imam tudi svetlo polt. Bakrena ti je všeč??

Si rešila test kakšen tip polti imaš? Obstaja tip glede na letne čase.

http://www.lepa-si.com/vsebina.acam?var=5,27_barvni_tipi,3

Obstaja tudi en test, ne vem več kje je. Glede na barvo kože(čeprav si na sliki verjetno zakrila z roko obraz), se mi zdi da bi ti pasala tudi bakrena. Meni paše vijolična, ampak ne pretemna, tako da je res težko, ker imam temne lase.

Ta barva, ki jo imaš na sliki je tudi zelo lepa. Verjetno ti zelo pristaja.

• 1 year later...
  • 1 month later...
Guest VilaSonca

prokleto .. včeraj sem ob kavici eno uro zamaknjeno "tuhtala" ... mi je spet kapnila ideja, da bi si kar drede dala delat.

vsak mesec pustim 20 evrov pri frizerki, ki ima vedno manj pojma, kaj dela. čist mimo moje osebnosti me striže. :xx!: štartala krasno, zaključila bo kmalu. :vragec: oz. bodo obiski vedno bolj redki dokler ne rečemo zbogom.

odkar mam frfru, mam tud čelo spet celo mozoljasto.

perem si glavetino 3 krat tedensko.

vsak las gre po svoje.

nima smisla ...

ko sem mela drede:

enkrat tedensko pranje, nobene maščobe in prhljaja, niti smradu in srbeža.

pasali so mi, lahko sem nosila ruto in mi je blazno pasalo vse skup.

pogrešam dolgo čupo. bom najprej pustila čupico zrast in čelo ven :2src: , potem pa vidimo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...