Guest VilaSonca 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 ni kakih pametnih fotk z dredi. in še skenirat se mi ne da. tebe sem pa vidla, da maš take valove lepe oranžne in lila metuljčke v laseh. čist rakovsko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 super ti uspeva. meni se ne bi dalo. še 5-minutno fenanje mi je muka, kaj šele kako navijanje in dajanje preparatov gor.nad mišjo barvo se pritožujejo vse ženske in moški. škoda.jaz mam pa .. hm. neko temno rjavo, pa me kar za črnolasko označijo. no way. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 Jutri grem k frizerju..Končno... Tole slikco bom vzela s sabo. http://www4.slikomat.com/08/0416/77s-frizur.jpg Postale so mi všeč resaste frizure... Čim več res...razkuštran videz ustvarijo..ampak še vedno urejeno izgleda vse skupaj..vsaj upam. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Nova frizura.. Full je resasta...mi je všeč...pa barva tudi... http://www4.slikomat.com/08/0417/pn4-nova-b.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Lisbona ..to pa je ogenj v laseh ... fajn :palec: Na fotki deluje barva bolj živa kot sicer je..Fleš kar dober osvetli vseskupaj... Hvala! Men je fajn... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 Lisbona nadvšeč barva Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 jaz pa čist razočarana nad frizerko. kaj ji pa nisem povedala, naj se ne igra nekaj brezveze. i quit. hočem nazaj frizuro izpred enega leta. tako:http://shrani.si/f/3s/VY/p0O95za/maj2007.jpgin ne tole kar mam zdaj. mi je ful "neudobno". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 ja, saj. hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 jaz sem pa mislila, da za spodnje perilo delaš reklamo ...aja lasje ... ma je smotano, če se ne počutiš dobro ....LOL, Strelka. ne, se ne. se ne počutim OK s kratkimi lasmi. no ja, mam zdaj recimo cca. 7 cm krajše kot na tisti fotki, ampak zame je to že nedopustno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 ti si na balin. lej, sm mela kar kratko frizuro, ko sem si postrigla drede. pa ni šlo. in tud zdaj ne gre. nisem rojena za kratkolasko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 saj sm vedla, da bo to: veš, kaj, rekla bom samo: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 Mačona, joooj, pa saj nimaš kratkih las. Kaj bi šele zame rekla A si se potem odločila za tisto frizuro? Paž? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 hej, pol pa lah Klub dolgovratk ustanovimo , jst mam tut dolg, tanek vrat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 (mal se zezam... ker se mi zdi hecno, kok enih društev je. mi ne gre iz glave društvo ljubiteljev praženega krompirja kot samostojne jedi.. ) so zadnjic celo po tv govorili, da bi radi krompirju spomenik ali dva postavili...crk od smeha a pol, ko bo klub dolgovratk uradno odprt, boste tudi ve mele take zahteve? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 takole, dragi moji, drage moje. enostavno neznosno mi je bilo v tisti frizuri in sem vzela škarje. in zdaj mam frizuro skoraj kot Amelie. ratalo mi je in zgleda dbest, kolikor je pač mžno pri moji obliki obraza. počutim se pa občutno bolje kot prej. tista frizerka me ne bo več vidla v njenem salonu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 fotka Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 postrigu uzadi sam. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 da. predvsem spodaj (premal uporabe) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 aja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 sej lahko pa fotko prilimaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 da. predvsem spodaj (premal uporabe) moški se običajno s tem ne hvalite Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 aja, jaz ne bom kazala, toliko, da nehate čakati. ko mi zraste čupa do riti in bom spet mela drede, pokažem. no, naj bo, tukaj sem še imela drede. pa slika je skenirana, je malo postrani. pa še bolj slabo se vidi. pa še kar "stara" slika je ... 5 let?http://shrani.si/f/3H/12Z/43rNjBTM/inlove.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 ja verjamem, da vecina res ne. raj nakladajo tule kaki junaki so, inu pa "lulajo" da oznacujejo teren moški se običajno s tem ne hvalite mojo "fotko" si lahko vsakdo pogleda kadarkoli...pa tudi se kaj vec. sam malo je treba mozgane vklopit. pa brez zamere.sej lahko pa fotko prilimaš Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Free, si ti mogoče tisti, ki sedi s prekrižanimi nogami, nekaj drži v rokah (menda cigaret) in ima črne lase? ene fotke se spomnim že doooolgo nazaj. pa nisem ziher, če si ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 mhm. pol se pa slikam z rokami ob telesu in jih mam skoraj do kolen. res je pa, da sem vesela, da mam roke kot jih mam. in da jih sploh mam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.