borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Mushi, nikoli ne reci nikoli....sicer se pa tudi jaz hecam, glede mojih las, niso nemirni (kratka frizura!) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 a drgač bi pa bli nemirni? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Mogoče že, pa saj mi tudi ti nočeš nič zaupati o sebi, to kar jaz napišem so le moja ugibanja iz tekstov.....tisto za lep dan in Martina pa še vseeno velja naprej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Boris pa sej jst sem teb vse povedala razen imena! Tudi tebi enako želim lep dan! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Saj si v redu.....ime ti je pa Mushi, hvala....ampak nagajiva in občutljiva pa tudi znaš biti!Lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Če je tako..potem sem jaz neustavljivega duha, močne energije in rada imam valjda seks... .....mislim...... Zdaj vem zakaj se moj tako boji zame ..če se pa že na daleč vidi Mater sem dobre volje Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Kako je zoprno strici skodrane lase! :xx!: pa moja frizerka pravi, da je čist kul če kje kašnega pol cm zgreši, se še vidi ne Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 jaz sem pa zdaj še krajša kot na oni fotki! še vedno oranžna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Moja krivda Mick.. Če izbrišeš tudi ti dva...bo več mesta na serverju za naslednja spogledovanja in čvekarije... p.s. Kar pa je bilo napisano...pa tk ali tk drži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 To je pa brisanje postov.... hahahahahaha..... Res hecno... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 no pa se vrnimo od brisanja postov k laskom mam jaz čudno kombinacijo, ma ja takšna sem haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Otožna, kakšno? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Kaj je to čudna kombinacija?Pol dolge pol kratke?Pol tanke pol močne?Pol bele pol črne? (kako vam je všeč...barva kokošjega drekca...spodaj črne-zgoraj bele ?) če ima katera takšne laske...se opravičujem...ampak meni je bljaaaaakMene že nekaj dni ima...da bi se prebarvala v oranžno...Pa vem, da če bom šla, mi bo spet žal, ker sem rabila leto da sem spravila iz las rdečkast odtenek... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 pomen mojih lask-močna volja, energija, ljubezen do seksa, nestabilen in neobstoječ duh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 BorisM...dešifriraš Otožno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Bi lahko po teh temah od borisa sestavli fotorobote forumcev.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 pomen mojih lask-močna volja, energija, ljubezen do seksa, nestabilen in neobstoječ duh Vem, pa ne povem....mislim, da bi lahko držalo, no moti me le tisti neobstoječi duhec x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 BorisM a se ne strinjaš z mano, da smo tudi zato, da drug drugemu pomagamo..., priskočimo na pomoč, svetujemo... BorisM pa egoist - vedenje želi zadržati zase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Slabo ostriženi lasje spravijo v sramoto dva človeka. Danski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Precej ko mam dolge bi meu kratke, ko mam kratke bi meu dolge.. hehe, sicer pa definitivno, mi pomenijo še velik več na kaki bejbi.... (ala kratki , dolgi ) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Slabo ostriženi lasje spravijo v sramoto dva človeka. lahko je taka, družinka moda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Jaz imam obvezno dolge lase. Najkrajše sem imela do ramen, pa še to so bili prekratki . Za druge pa kakor se sami najbolje počutijo. Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.