Pesha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 z lasmi je vsak lahko lepsi, ostrizi bejbo, dolgolasko, pa bomo videli, kolk bo ostalo od lepote...Sem imela res dolge lase......dokler me niso začeli motiti, v smislu, da se skrivam za njimi....da igram na njih.....sem jih mogla ostriči.....res pride obraz bolj do izraza.....se počutim prav super, bolj celostna podoba... Se mi zdi, da so dolgi lasje pri ženski kot simbol zapeljevanja.....v redu pri mladi ženski.....ne zdi pa se mi v redu ženska pri npr. 40 z lasmi do sredi hrbta....kot da ne bi hotela odrasti....ostati zapeljivka, čeprav je že žena in mati..... ....dolžina las mora biti sorazmerna z leti....... ....moški z dolgimi lasmi mi deluje feminilno..... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Ohoho, Macona, kaj se jezis in cudis, ti si lev, jaz pa sem tu sco - bolj minimal, poleg tega pa bolj pomembno tisto, kar je v in ne na. Strinjam se, da po 40-em ni treba nehat bit privlacen (konec koncev sem 40.5 ), vseeno pa se strinjam oz. sem se odlocila, ko bom 'stara', nikakor ne bom imela dolgih las (no, saj jih ze zdaj nimam, a potem bom imela se krajse).. Aja, konec koncev pa tud casa in tud casha nimam, dolge lase je treba negovati itd. Glih da se mi, operes, osusis, gremo...Ne pa zdaj.... (cakaj, sam se lase si moram posusit... :o|o: ). Da ne bo pomote, so tudi meni lahko cisto vsec lasje itd. - samo se mi pac ne zdijo nic takega... Pac, OK, lasje. Kul. In? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 nobena navezanost ni ok.... imela sem dolge lase, do sredi hrbta in sedaj imam ful kratke lase, zanimivo, doma mi pravijo, da imam za svoja leta preveč deško frizuro, men je vseeno... važno je da se počutim dobro... se pa strinjam da če je lep obraz, pravilne poteze, da dekletu pašejo tako dolgi kot kratki lasje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 nobena navezanost ni ok....... da ne zacnem o tem dejavniku, pravzaprav sem ze zacela pisat, pa zbrisala, ker se mi ne da v analize in nimam cajta... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Enkrat sem eno strigla in jo postrigla cm prevec. Joooooj, kolk problemov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :xx!: Presneta zenska, saj je popolnoma isti smorn, al je 38 ali 37 cm las... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Mačona in zakaj si si postrigla lase? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Mačona, malo pretiravaš z interpretacijo mojih besed.......mislila sem na to, da ženska pri 40... naj bi bila toliko zrela, da ne igra SAMO na lase, ali pa SAMO na prsi.........ampak sebe že dojema kot celostno osebnost in zapeljuje kot CELOTA Frizerji pa so zame itak zločinci in sovražniki, ker samo čakajo, kje bodo lahko kaj skrajšali in kako te bodo postrigli ja, tole pa skoraj drži, iz las ti naredijo neko umetno skulpturo, da frizura kar bode v oči....se mi zdi, da nimajo več občutka za naravno, vedno hočejo, da frizura povozi obraz..... ...drugače sem pa že zasledila, da se brez las ne počutiš zapeljivo....pa saj ti nisi samo lasje, ali pač? ...o tem govorim.... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 ampak ko si se odločala za drede, si vedela, da se bo treba enkrat postriči ne.... torej le nisi bila tako navezana na dolžino las...sej bodo kmalu na pravi dolžini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 ... eni obrnjeni navznoter, eni navzven... , mene frendica heca, da si jih s fenom tako susim, na eni navznoter in na drugi navzven, s krtaco kao... Sam meni je vsec to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Sam meni je vsec to. Men tud ja. Mogoce ne pri dredih. Tud dredi so mi vsec, samo mors bit clovek za to. Jaz si jih ne bi dala, so mi pa vsec na drugih Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Kaj pa je treba komplicirati z dolgimi lasmi? Jaz imam več dela s kratkimiJaz sem tudi s kratkimi nikakva, vsak po svoje štrlijo, nobene oblike, res full bi mogla vsak dan se matrat okol njih, da bi bla za med ljudi , tele pa operem, pa zbrišem, pa nej se posušijo, ko se jim da, ponavadi ne traja več kot pol urce. Skratka meni so daljše bolj enostavne . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 stekam simbolicni pomen las, ne stekam pa padanja na lase.... to pa res, JA mislim,da za moške je to drugače, nek ponižen˝ fetiš Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 akj lasje si razbarvaj...6% peroksid pa blanš pobarvaj lase, pusti saj enih 15 minut. Lase speri šamponiraj potem pa barva. črna ali pa zelo temna. Samo hm...barva zopet ne bo preveč obstojan zaradi blanšeranja. No tko delajo frizerke. Druga če pa alter rešitev: Za potemnitev: 1. Žajbelj – prevretek2. Žajbelj + rožmarinovi listi – prevretek3. Zelene zunanje lupine nezrelih orehov Priprava:- lupine zdrobimo, dodamo 1 ščepec soli- prelijemo z vodo in pustimo, da se namaka 3 dni- dodamo še 3 skodelice(675ml) vode in pustimo, da rahlo vre 5 ur4. Bršljanove jagode – prevretek Črna 1. Bezgove jagode – pripravimo prevretek Zeliščni barvni prelivi Prevretek: 50g zelišč; 20 minut rahlo vrenje v 1L vode v pokriti posodi Nato vse skupaj ohladimo, precedimo in polijemo po laseh, tekočina naj odteka v podstavljeno posodo. Postopek ponovimo čim večkrat. Te barve so progresivne – večkrat kot jih uporabljamo močnejši je učinek Pasta (za intenzivnejši odtenek) : 1 skodelica vode (225ml) + 25g zelišč; Vse skupaj prevremo, precedimo in dodamo kaolin v prahu, da dobimo gosto pasto. Nanašamo ob lasišču in postopoma dodajamo proti konicam las. Glavo pokrijemo z vročo brisačo in plastično vrečko ali folijo da zadržimo toploto. Pustimo učinkovati 20 minut nato izperemo. Za globji odtenek čas učinkovanja paste podaljšamo. To pa taka naravna varianta. Ta zadeva se spira...tako da je potrebna večkratna ponovitev. Mogoče bo pomagalo! No ja, spet nasvete dajem pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Hej mačona, podoben problem sem imela tudi sama. Pred enim letom sem imela eno čudno kombinacijo: naravni svetlo kostanjevi lasje, pa prameni v treh odtenkih in sicer rdeči, blond in temnejši kostanjevi.....potem pa so počasi rasli in sem vsakokrat izpuščala eno barvo in vsakokrat so mi naredili manj pramenov , danes imam pa čisto naravno barvo las. Gre bolj počasi, ampak je recept zanimiv. Če imaš potrpljenje, seveda.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
~DiViNE_GR|~ 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Trenutno mi lasje pomenjo kr dost...ponavad sm mela vecinoma kratke(tko vsak zacetek poletja sm se postrigla) pa baje so mi pasale...Sam zdej se neb pa za nch na svetu postrigla, pa se ful pocas mi rastejo...puščam si jih ze okrog 2 leti pa mam se zmeram tko neky cez ramena dolge(pa hocm dalse! drgac mam pa rjave naravno skodrane...ponavad si jih ne spenjam ampak bi mogla kdaj:) Glede barv se pa ful rada barvam...sam zdej se bom nehala k sm ze prevec pramenasta po laseh...naravno mam temno rjave...sm bla pa ze nekje med roza pa rdeco pa svetlo zlatorjava, zdej sm pa tko rjava(sam svetlej od moje naravne barve) Sj nacrtujm se it nazaj na naravno pobarvat....enkrat ceprov padam na žive barve(živo rdeča,pinky) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Divine Vedno sem si zelela met malo skravzlane...vsaj valovite lase. Fotr jih ma, mat jih nima... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Jest sm se pa v soboto postrigla in na novo pobarvala....zdej morm še nekomu zamorit, da me fotkne...ker jest se vedno fotknem k mam novo frizuro....da vsaj vem kako zgledam Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 i love moji laski. si puščam dolge... dolge... barve... mela že vse... zdej sm pa blond. kaj mi pa druzga preostane... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 T...Sam zdej se neb pa za nch na svetu postrigla, pa se ful pocas mi rastejo...puščam si jih ze okrog 2 leti pa mam se zmeram tko neky cez ramena dolge(pa hocm dalse!A ne , kot zakleto! :xx!: Jaz pa ki mi tolk hitro rastejo, mi pa kar narobe hodi, ko sem mroam pogosteje strici.res, blazno hitro mi rastejo lasje, nohti (:xx!: ) itd. pa jezik mi se zmeraj raste, pravi moja mati. * Saj, Apolonija, dobr si to rekla: da vsaj vem, kako zgledam! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 res, blazno hitro mi rastejo lasje,nohti to je dobr Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 je oboje - jupiter, rast, in obnova, hiperprodukcija, pluton oz. venera trigon iz 6. tko da... je ze 'dobr', jasno, po eni strani... a... v bistvu pa tecno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ravno danes sem si jih ostrigla ... in malo 'oplemenitila' z bakrenimi pramenčki ... ... imam ful zresano (ker imam sicer ogromno las) in se mi kar dopade bi rekel moj brat, da sem kot scufan pes/maček :OO!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 lasje?hmmm....lasje so fetish 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 men se zdi da lasje k so kratki hitrej rastejo k pol k so dolgi... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 sam pol bojo pa zmer krajši če bom skoz špice strigla... se mi zdi da vseeno ko so dolgi počasneje rastejo. ni res? al sam razlika ni tok očitna? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.