El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 lasje?hmmm....lasje so fetish 666 zlomkou...tralala Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 lasje?hmmm....lasje so fetish 666 zlomkou...tralala http://www.1917.com/Marxism/Lenin/Lenin.jpeg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 jojta stanes, a vi se pa istovetite z Leninom? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ne bojo krajši, boš videla.Lepo, ponorelo bodo rastli, kot gobe po dežju! ok že grem... dobr da ma mami škarje in frizersko šolo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 aiwa... kaksne alse mas pa originalno? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 mišel, kakšne pa maš ti,hmm? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Moi? Rjave. Cist. Zdaj imam svojo barvo + nekaj medenih pramenckov. Moj frizer OBVLADA Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 .aja, a ga maš..potem se ga drž, ja Jest sm nekak sam seb frizer , ampak ko me prime,da se grem ostrižt, me pol nobedn noče Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 jojta stanes, a vi se pa istovetite z Leninom?Ne, Aakhuta malo dražim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 hja, tut ta je zanimiva ideja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Meni moji lasje dost pomenjo, že od majhnega so mi bili všeč indijanci, vse v povezavi z njimi...Že nekaj let sem jim zelo podobna. Všeč mi je npr. ko mi valovijo v vetru...Frizerke mi vedno govorijo kako so lepi in kaksne lepe naravne! barve so in ja... to mi je všeč. Je pa res da ni velik dela z njimi, moji bližnji seveda mislijo drugače, a jaz se ne sekiram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Je pa res da ni velik dela z njimi, moji bližnji seveda mislijo drugače, a jaz se ne sekiram. haa, zakaj mislijo drugače, če se ti sebi zdiš uredu? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 aiwa... kaksne alse mas pa originalno?originalno? svetlo rjave. sej si to misnla ne? sam je taka bl bedna barva... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Celo življenje sem nosila dolge lase, zdaj pa sem se postrigla čist na kratko. Včasih bi se brez čupe počutila golo, danes pa ugotavljam, da je velik bolj praktično tako na kratko. Če bi mi pasalo, bi se še bolj, zdaj pa mam tam nekje 5 cm dolge. Prej pa vedno do riti:)Najbolj hecno mi je, ko so mi rekli joooj, pa tako lepe lase si šla stričt! Torej, moj odnos se je ful spremenil. Včasih so bli lasje skoraj moj zaščitni znak.danes pa temu ni več tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 po slikci sodeč ti dolgi pašejo:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Sem imela eno obdobje kratke lase,se sploh nisem počutila dobro! js tud ne ... pismu nazadnje ko sem se ostrigu, prve par dni uhu zakon pol pa so hm kar zrasli nazaj ("it kinda grows on you")... tak da zdaj laski ... mmm do naslednjič, ko mi bo padla ta radikalna ideja... na pamet, bomo vidli, mrbit kako leto, mrbit dve, mrbit nikoli mrbit čez en teden... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Hej 1Budala! Moj starsi so zelo zoprni v enih stvareh in jaz sem čist drugačna od njih. Mami je deloholik in je tud čist mahnjena na čistočo in zato misli da porabim preveč časa za nego las..., lasje so gosti in kdaj se kaksen najde kje kjer njej ne ustreza in pol je ogenj vsepovsod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Čist druga tam na fotki :o|o: Sam si pa z dolgimi res bol luštna, ti bol pašejo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ja, ti bolj pašejo dolgi. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Tole sem pa jaz z kratkimi lasmi(malo se slabo vidi,je bila bolj oddaljena fotka, pa sem jo povečala) hojej contesa... mislim da od zdej naprej vem kaj je najlepša stvar na tebi.... (vsaj striktno telesno gledano) lasje ja ... brez njih si čist druga... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Matr, a ste vsi slepi al kaj? Faco ma isto kt zdej,zlo lepo! Tud če bi bla brez las, bi bla še zmer lepa, ker ma take markantne poteze! Špegle si nabavte! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Men je pa s kratkimi tud vsec... Z dolgimi smo jo bolj navajeni...Pa pac koncno ena taksna slikca, kjer ni tipicnega poziranja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Michelle......my belle...... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 najde kje kjer njej ne ustreza in pol je ogenj vsepovsod. jaja, sj se mi kar ydi, ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Pa pac koncno ena taksna slikca, kjer ni tipicnega poziranja mam jest podobno, sam me je sram dat gor, hmm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.