Skoči na vsebino

Lasje...

stankaa

Recommended Posts

Meni moji lasje dost pomenjo, že od majhnega so mi bili všeč indijanci, vse v povezavi z njimi...Že nekaj let sem jim zelo podobna. Všeč mi je npr. ko mi valovijo v vetru...

Frizerke mi vedno govorijo kako so lepi in kaksne lepe naravne! barve so in ja... to mi je všeč.

xDDx

Je pa res da ni velik dela z njimi, moji bližnji seveda mislijo drugače, a jaz se ne sekiram.

Deli na socialnih omrežjih

Celo življenje sem nosila dolge lase, zdaj pa sem se postrigla čist na kratko.

Včasih bi se brez čupe počutila golo, danes pa ugotavljam, da je velik bolj praktično tako na kratko. Če bi mi pasalo, bi se še bolj, zdaj pa mam tam nekje 5 cm dolge. Prej pa vedno do riti:)

Najbolj hecno mi je, ko so mi rekli joooj, pa tako lepe lase si šla stričt!

Torej, moj odnos se je ful spremenil. Včasih so bli lasje skoraj moj zaščitni znak.

danes pa temu ni več tako

Sem imela eno obdobje kratke lase,se sploh nisem počutila dobro! xrolleyesx

:palec: :palec: js tud ne ... pismu nazadnje ko sem se ostrigu, prve par dni uhu zakon :D pol pa so hm kar zrasli nazaj ("it kinda grows on you")... tak da zdaj laski ... mmm do naslednjič, ko mi bo padla ta radikalna ideja... na pamet, bomo vidli, mrbit kako leto, mrbit dve, mrbit nikoli mrbit čez en teden... xnckrivx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hej 1Budala! xDDx

Moj starsi so zelo zoprni v enih stvareh in jaz sem čist drugačna od njih. Mami je deloholik in je tud čist mahnjena na čistočo in zato misli da porabim preveč časa za nego las..., lasje so gosti in kdaj se kaksen najde kje kjer njej ne ustreza in pol je ogenj vsepovsod.

Tole sem pa jaz z kratkimi lasmi(malo se slabo vidi,je bila bolj oddaljena fotka, pa sem jo povečala) x:Dx

hojej contesa... :) mislim da od zdej naprej vem kaj je najlepša stvar na tebi.... :) (vsaj striktno telesno gledano) lasje ja ... brez njih si čist druga...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...