Skoči na vsebino

Lasje...

stankaa

Recommended Posts

Opa, ljubica se je pa razpištolila,kajne? Brez skrbi, da mi slovnica ni tuja, samo rad se malo sprostim in govorim v slengu! x:Dx Pač opravljam službo, kjer je lepo izražanje zelo pomembno in skrajno nujno! x8Dx

Da novš misnla, da znaš sam ti tko praviln govort? xg:Dx Viš men so pa bl sumljivi tisti ki se tko izražajo kt ti! :vragec: Sigurn neki skrivaš, a muca? x:px x:Xx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

Kok je to lepo slišat! x:px x;)x x:Dx Sej si cool beyba, sam ne bit tok zakompleksana, k nimaš bit za kej! x;)x Brihtna si, zgledaš tud fejst, ka še češ? x:Xx valda vsi nosmo maske, sam to je pa že ena druga tema! xg:Dx Eno fotko s svojimi dredi gor rukn, k smo glih v tej temi x;)x čprov si mi zdej bl všeč, k si brez! x;)x :palec:

Eh, si mi na uni v kavbojkah tud x:px Mi lasi niso tok pomembni kt žar, ki ga odseva človk, al pa ne! In ti ga maš! :palec: x;)x x:Xx na uni v kopalkah, si pa sploh za xflirtx xhypnox Zarad fotk ni blema,piš na mail k ga mam notr pr podatkih pa ti js zrihtam, pošlm nazaj in pol daš gor al pa ne! x8Dx

• 2 months later...

Da malce osvezim to temo x:o)x K lih ne morm spat x:Dx

No ja, jaz sem ugotovila, da mi najbolj ustreza Johnson baby otroski sampon :palec:

Neverjetno,a cim kupim Garnier, Elvital in podobne, nastane prhljaj.

Zdaj sem bila spet pri frizerju in imam take fajn medene premencke ( ved odtenkov), se lusno preliva, pa frfru x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

men tud johnson! :palec: , je pa res, da brez balzama pa sem pr vsakem pečena.. se zlo težko razčešem, so mi pa od Guhla stvari ok, bom pa še kej probala, drugega, en test je bil od teh subrin in tega.. ktera kej obteži lase, pa da so voljni pa tko.. bom napisala ko ga najdem spet (je blo pa v oni reviji za varstvo potrošnikov, ta zadnji).
Mushi

<{POST_SNAPBACK}>Herbal essence...dišiiiiii in obvezno Fructisov balzam. xsrcx

Kaj mi pomenijo lasje? :inocent: Lepotni dodatek ali odvzemek x:o)x

Herbal essencese---> jz ga mam tud... tistega 2+1, pa lepo diši.

Drugač mam pa full velik las :vragec:

Drugač mi pa govrijo, da morem met kratke lase, da je bl praktično (to govrijo starši), sam jz zej vztrajam in hočem met čim daljše :vragec:

He he he... x:o)x

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

:D kakopak :D zlomk... :D lasje so fetiš ja ... že če jih nimaš so fetiš, če so gor pol pa sploh ... mmm mrbit bo treba se mal ostrižt pol jih dam pa v škatlco in jih gledam :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Uuuh, sem ugotovila, da je skrajni cajt!!! Bila nazadnje pri frizerju 28.05.2004!!!

(ker 29.05.04 sem bila na eni poroki)

zatem vedno sama šiškala od spredaj in ob straneh,

jasno zakaj: takrat, ko sem bila nazadnje mi je "za moje pojme" PREVEČ! porezal in sem mu rekla, da težko dam vsak mm, a me ni dovolj resno jemal,

odkar več nimam Mb frizerke, kar ne najdem Ta pravega!!!

Uh lažje bi se spravila k frizerju, če bi mi vedno lase podaljševali, ne pa krajšali, brrrrr x:o)x x8Dx ZAKAJ x?x ni nobenega LASATEGA smeška xrolleyesx

samo rogatega imamo :vragec: :C:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

<{POST_SNAPBACK}>Tocno, tega moram sprobat  xyesx

zlo lepo diši... jz sem vzela še balzam :palec:

Diana---> boga... mene so tud k sm bla stara 5 let postrigl pa sm bla na morju in je en fantek rekel, mami, zakaj se ta fantek s punčkami igra :o|o: :o|o:

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...