Skoči na vsebino

Miss

Marsa

Recommended Posts

Kaj si mislite o vseh teh izborih za Miss, Kraljico tega in onega etc.?

Vceraj hotla gledat (in nekaj casa vztrajala) missice...

Ful enega programa - namesto da bi seveda point bile missice.. zalostno, da je treba na IZBORU za MISS (!!) imeti ful enega programa in privleci ful 'atraktivnih' sodelujocih.

Zmotila me je komisija oz. zhirija - zakaj ta in ta rokometas ali odbojkas? Zakaj ta in ta voditelj ene oddaje? Zakaj lastnik tega podjetja? .. ? .. ? .. ?

Ker je dal cash, sponzoriral, mu to daje tudi pristojnost odlocanja o lepoti oz. estetiki?

Potem pa se same missice.... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 182
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Aja saj res, Rachek... Odpiram temo, pa sploh ne vem, kaksna oz. katera je miss? :)

Ker nisem gledala do konca, sem presaltala na drug program, ko sem imela zadosti...

No, ene dve sta bili se kar, me tudi zanima, ce je katera od teh dveh..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj si mislite o vseh teh izborih za Miss, Kraljico tega in onega etc.?

Vceraj hotla gledat (in nekaj casa vztrajala) missice...

Ful enega programa - namesto da bi seveda point bile missice.. zalostno, da je treba na IZBORU za MISS (!!) imeti ful enega programa in privleci ful 'atraktivnih' sodelujocih.

Zmotila me je komisija oz. zhirija - zakaj ta in ta rokometas ali odbojkas? Zakaj ta in ta voditelj ene oddaje? Zakaj lastnik tega podjetja? .. ? .. ? .. ?

Ker je dal cash, sponzoriral, mu to daje tudi pristojnost odlocanja o lepoti oz. estetiki?

Potem pa se same missice....  :o|o:

ja, isto!!;

kaj majo tisti rokometas pa senilni stari tipi za odlocat o lepoti??

sicer pa je res, da so izbrali prav tisto, za katero sem menil, da

je naravno najlepsa :palec: bravo!! meni je bila edina, ki se je

obnasala naravno in katera je bila naravno lepa, ceprav meni ne

povsem povseci. koncno primerna odlocitev.

sicer pa groza zaradi ideje matrica?!!??!! zakaj pa??

mar so slovesnki mediji tako na psu, da ne morejo realizirati

nobene originalne ideje?

temacnost; zakaj ufuravanje? namesto spodbujanje drugega?

tudi na koncu je bilo vse nekak 'zalostno' :V: nic veselja, kr neki...

indijanci so recimo igrali kosarko; pa niso igrali za zmago;

temvec za primerno akcijo, lepo akcijo in niso steli pik, tock;

tako, da na koncu ni bilo zmagovalca.

ta sistem pa venomer tekmuje in spodbuja v tekmovalnost!??

-kdo nam postavlja merila-

ja, itak se je videlo, da je bila hkrati tudi promocija glasbenikov

in ne samo misice! men vredu, le da mi je bil cool sam 1 komad malo.

pac - nasa scena :xx!: in nase vrednote, ki so pod vplivom; torej

zgubljanje identitete se vidi jasno.

ce je kdo od organizatorjem imel na umu; da bi zdruzil izbiro

miss slo. z promocijo glasbenikov, je imel do neke mere prav;

morda vsaj nekaj koristnega, kar bi lahko obrnili morda tudi v

humanitarne namene!! denar za miss, denar za kulisnje,

organizacijo, show, etc... obenem pa nekateri nimajo za kruh!!!

(letos je bilo ogromno skode zaradi suse)!!!

res, da smo vsi ENO; toda na nacin, da izgubimo sebe

(lastno kreativnost) v tej 'enosti', se mi zdi se vedno nesmiselen!?

je pa frendica dala idejo , da bi nardil; miss najgrse!! ;)) x:Dx

'kdo mi postavlja merila'!!! ;; cool ane!!

Aja saj res, Rachek... Odpiram temo, pa sploh ne vem, kaksna oz. katera je miss?  :)

Ker nisem gledala do konca, sem presaltala na drug program, ko sem imela zadosti...

No, ene dve sta bili se kar, me tudi zanima, ce je katera od teh dveh..

Miss je Tina Zajc. Rezultati pa so na voljo tukaj .

Aha, thx, Rachek - tej sem dala najvec sans, pa tudi cisto cedna je in vse.

Skratka - je ena od teh dveh, ki sem omenjala. x:)x

Picasso

Moja favoritka pa nobena ni noter prišla.. sem se zdle nad zmagovalko zmrdnala... pa grem druge gledat in se mi zdijo še manj primerne..

Ma sej ... ena tak mora bit prva, kar se postave tiče so vse ble ok, razn ene ko je mela full sloke noge. Obraz.. čedne so vse, niso pa vse fotogenične, pol še verjetno trema prnese tak nenaraven videz, pa ti je ktera full smotana videt, kok se smeji, kok usta odpira, kak trapast hodi..

Tak da tole izbor mogoč še ni tako katastrofalnen. Moški bi več vedli povedat. x:)x

Ne morem pa mimo poteka izbora, teh njihovih scen in izborom glasbe... pod vsako kritiko. Tista scena kao Matrix in to.. fuj... Game Over.. ma kdo jih posluša in on njihov pederček (opravičilo ostalim homoS) s kitkami... koža se mi je ježila... kdo jih lahk gleda..... pa te scene neke umetniške grejo men na živce, naši še temu niso dorasli, lahko bi mel en normalen scenarij...

Celotna ocena odaje... ziher pod 0. npr.. -4

Mushi

Jaz itak v veri da bo zanič nisem gledal, ampak hehe, danes zjutraj sem pa v časopisu videl, da je kar čedna ;) čist moj tip.... povsem zasluženo na prvem mestu, in končno si lahko oddahnem ko vem da imamo lepo miss.... ne pa neko... kokoš... :palec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

kaj majo tisti rokometas pa senilni stari tipi za odlocat o lepoti??

sicer pa je res, da so izbrali prav tisto, za katero sem menil, da

je naravno najlepsa  bravo!! meni je bila edina, ki se je

obnasala naravno in katera je bila naravno lepa, ceprav meni ne

povsem povseci. koncno primerna odlocitev.

Če bi jaz moral zbirat bi zbral.... Tino, hehe, zarad imena :) pa še tolk stara je k jst... haha, me prav zanima, ej folk kdaj ma rojstni dan to bi se moglo razvedet.... .dajte no..... ah, od vas ni nič (pazi tole, dal sem vam celih pet sekund časa za razmislek.... hehe, pravzaprav boste to videli hkrati tako da nič, no to vam želahko opravičim :) ))) );)))

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja, in se celo dovolj samozavestna je  x:)x  x:Xx

Hvalabogu!

Sicer pa - se mi zdi, da v glavnem so kar... pa ne samo samozavestne, temvec morda se kar prevec samozavestne... x:o)x x:Dx

Pa premalo samokriticne... x:)x

Picasso

...pa še tolk stara je k jst...

Ko smo ravno pri starosti... :o|o:

Za nekatere bi komot rekla, da imajo 35 (ce ne 40 let)... x:Ox

Picasso

Marsa, tale razlika pri resnični in navidezni starosti je zelo pogosta pri misicah, manekenkah, ...

Od kolegice nečakinja dela kot fotomodel. Punci pripišeš 10 let viška brez problema. xrolleyesx

x:)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Ja, čista komerciala so ti izbori, pa verjetno dosti kuhinje. Jaz kar trpim, ko te zadeve gledam, če jih že gledam. Letos sem zaspala. Sem pa gledala na italjanski TV, tam so mi dosti bolj všeč te zadeve. Se mi zdi, da imajo bolj smisel za te zadeve in prireditve, da ne izgleda tako mim... x:Dx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hah, dobra je dobra... če sodim po ostalih na fotkah zgoraj... daleč najboljša....., je pa res da je spet ena druga fotka kjer je tudi ta za en k.... pa kako da nihče ne ve kaj je po horoskopu...?, hm najbrž bo treba počakat da pride v časopise, prej ko je bila Rebeka, hehe, se je to takoj razvedelo, (od enga prjatla fotr, ma iste prve tri znake :) hehe, seveda on ni tako lep :),..), pr tej se pa nič ne razve, sploh zdaj ko me ja zanima k je moja generacija, hm v bistvu te pa poznam, čak, pa dajmo ugibat.... http://www.miss-slovenia.com/default.asp to bom uporabil kot ... pomoć... primejdunej druga spremljevalka res boljš zgleda... ampak kaj čmo ni tina :) ;) Ful mi diši po levinji, saj lohk da je makeup tak, ampak tko se men zdi.... ognjeno :) bomo videli kaj bo s tega... sam tud te miss slovenije, heh, sem vidu že lepše slovenke v času mojega življenja.... "true beauty waits unreleased".....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...