Marsa 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Kaj si mislite o vseh teh izborih za Miss, Kraljico tega in onega etc.? Vceraj hotla gledat (in nekaj casa vztrajala) missice... Ful enega programa - namesto da bi seveda point bile missice.. zalostno, da je treba na IZBORU za MISS (!!) imeti ful enega programa in privleci ful 'atraktivnih' sodelujocih.Zmotila me je komisija oz. zhirija - zakaj ta in ta rokometas ali odbojkas? Zakaj ta in ta voditelj ene oddaje? Zakaj lastnik tega podjetja? .. ? .. ? .. ?Ker je dal cash, sponzoriral, mu to daje tudi pristojnost odlocanja o lepoti oz. estetiki? Potem pa se same missice.... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Ja točno. Pol pa se čudijo, zakaj nikdar nič ne rata iz tehle misic. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Zmagala ena izmed mojih(in Borutova n.o. 1) favoritk ! Prireditev sama pa pa neokusna in načičkana, sfetišizirana .... ehm, ne vem kaj naj sploh rečem. Nimam besed za tole. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 pa sej misskakrshankolizhe je fetish... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2003 Avtor Prijavi Deli 15. september 2003 Aja saj res, Rachek... Odpiram temo, pa sploh ne vem, kaksna oz. katera je miss? Ker nisem gledala do konca, sem presaltala na drug program, ko sem imela zadosti... No, ene dve sta bili se kar, me tudi zanima, ce je katera od teh dveh.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 pa sej misskakrshankolizhe je fetish...Aha okej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Kaj si mislite o vseh teh izborih za Miss, Kraljico tega in onega etc.? Vceraj hotla gledat (in nekaj casa vztrajala) missice... Ful enega programa - namesto da bi seveda point bile missice.. zalostno, da je treba na IZBORU za MISS (!!) imeti ful enega programa in privleci ful 'atraktivnih' sodelujocih.Zmotila me je komisija oz. zhirija - zakaj ta in ta rokometas ali odbojkas? Zakaj ta in ta voditelj ene oddaje? Zakaj lastnik tega podjetja? .. ? .. ? .. ?Ker je dal cash, sponzoriral, mu to daje tudi pristojnost odlocanja o lepoti oz. estetiki? Potem pa se same missice.... :o|o:ja, isto!!;kaj majo tisti rokometas pa senilni stari tipi za odlocat o lepoti??sicer pa je res, da so izbrali prav tisto, za katero sem menil, daje naravno najlepsa bravo!! meni je bila edina, ki se jeobnasala naravno in katera je bila naravno lepa, ceprav meni nepovsem povseci. koncno primerna odlocitev. sicer pa groza zaradi ideje matrica?!!??!! zakaj pa??mar so slovesnki mediji tako na psu, da ne morejo realiziratinobene originalne ideje?temacnost; zakaj ufuravanje? namesto spodbujanje drugega? tudi na koncu je bilo vse nekak 'zalostno' nic veselja, kr neki... indijanci so recimo igrali kosarko; pa niso igrali za zmago;temvec za primerno akcijo, lepo akcijo in niso steli pik, tock;tako, da na koncu ni bilo zmagovalca. ta sistem pa venomer tekmuje in spodbuja v tekmovalnost!??-kdo nam postavlja merila- ja, itak se je videlo, da je bila hkrati tudi promocija glasbenikovin ne samo misice! men vredu, le da mi je bil cool sam 1 komad malo.pac - nasa scena :xx!: in nase vrednote, ki so pod vplivom; torejzgubljanje identitete se vidi jasno. ce je kdo od organizatorjem imel na umu; da bi zdruzil izbiro miss slo. z promocijo glasbenikov, je imel do neke mere prav;morda vsaj nekaj koristnega, kar bi lahko obrnili morda tudi vhumanitarne namene!! denar za miss, denar za kulisnje, organizacijo, show, etc... obenem pa nekateri nimajo za kruh!!!(letos je bilo ogromno skode zaradi suse)!!! res, da smo vsi ENO; toda na nacin, da izgubimo sebe (lastno kreativnost) v tej 'enosti', se mi zdi se vedno nesmiselen!? je pa frendica dala idejo , da bi nardil; miss najgrse!! ) 'kdo mi postavlja merila'!!! ;; cool ane!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Aja saj res, Rachek... Odpiram temo, pa sploh ne vem, kaksna oz. katera je miss? Ker nisem gledala do konca, sem presaltala na drug program, ko sem imela zadosti... No, ene dve sta bili se kar, me tudi zanima, ce je katera od teh dveh..Miss je Tina Zajc. Rezultati pa so na voljo tukaj . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2003 Avtor Prijavi Deli 15. september 2003 Aha, thx, Rachek - tej sem dala najvec sans, pa tudi cisto cedna je in vse. Skratka - je ena od teh dveh, ki sem omenjala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Moja favoritka pa nobena ni noter prišla.. sem se zdle nad zmagovalko zmrdnala... pa grem druge gledat in se mi zdijo še manj primerne..Ma sej ... ena tak mora bit prva, kar se postave tiče so vse ble ok, razn ene ko je mela full sloke noge. Obraz.. čedne so vse, niso pa vse fotogenične, pol še verjetno trema prnese tak nenaraven videz, pa ti je ktera full smotana videt, kok se smeji, kok usta odpira, kak trapast hodi..Tak da tole izbor mogoč še ni tako katastrofalnen. Moški bi več vedli povedat. Ne morem pa mimo poteka izbora, teh njihovih scen in izborom glasbe... pod vsako kritiko. Tista scena kao Matrix in to.. fuj... Game Over.. ma kdo jih posluša in on njihov pederček (opravičilo ostalim homoS) s kitkami... koža se mi je ježila... kdo jih lahk gleda..... pa te scene neke umetniške grejo men na živce, naši še temu niso dorasli, lahko bi mel en normalen scenarij... Celotna ocena odaje... ziher pod 0. npr.. -4 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Jaz itak v veri da bo zanič nisem gledal, ampak hehe, danes zjutraj sem pa v časopisu videl, da je kar čedna čist moj tip.... povsem zasluženo na prvem mestu, in končno si lahko oddahnem ko vem da imamo lepo miss.... ne pa neko... kokoš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 ja, in se celo dovolj samozavestna je Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 kaj majo tisti rokometas pa senilni stari tipi za odlocat o lepoti??sicer pa je res, da so izbrali prav tisto, za katero sem menil, daje naravno najlepsa bravo!! meni je bila edina, ki se jeobnasala naravno in katera je bila naravno lepa, ceprav meni nepovsem povseci. koncno primerna odlocitev. Če bi jaz moral zbirat bi zbral.... Tino, hehe, zarad imena pa še tolk stara je k jst... haha, me prav zanima, ej folk kdaj ma rojstni dan to bi se moglo razvedet.... .dajte no..... ah, od vas ni nič (pazi tole, dal sem vam celih pet sekund časa za razmislek.... hehe, pravzaprav boste to videli hkrati tako da nič, no to vam želahko opravičim ))) ))) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2003 Avtor Prijavi Deli 16. september 2003 ja, in se celo dovolj samozavestna je Hvalabogu! Sicer pa - se mi zdi, da v glavnem so kar... pa ne samo samozavestne, temvec morda se kar prevec samozavestne... Pa premalo samokriticne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2003 Avtor Prijavi Deli 16. september 2003 ...pa še tolk stara je k jst...Ko smo ravno pri starosti... :o|o: Za nekatere bi komot rekla, da imajo 35 (ce ne 40 let)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Marsa, tale razlika pri resnični in navidezni starosti je zelo pogosta pri misicah, manekenkah, ...Od kolegice nečakinja dela kot fotomodel. Punci pripišeš 10 let viška brez problema. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Ja, čista komerciala so ti izbori, pa verjetno dosti kuhinje. Jaz kar trpim, ko te zadeve gledam, če jih že gledam. Letos sem zaspala. Sem pa gledala na italjanski TV, tam so mi dosti bolj všeč te zadeve. Se mi zdi, da imajo bolj smisel za te zadeve in prireditve, da ne izgleda tako mim... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Mojim očem se bolj prilega prva spremljevalka kot pa zmagovalka,...bolj ženstvena sem zdi, vsaj na zgornji fotki,...sicer pa je tudi 4 leta starejša :o|o: Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Me zanima kakšne bi bile in kako bi se odločili če bi bile brez ličila. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Drugačne...., mogoče bolj simpatične Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Me zanima kakšne bi bile in kako bi se odločili če bi bile brez ličila. Kaj ime veze.Takšne so in takšne "ocenjujemo". Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Ima veze, če Tino to zanima, tule je demokracija Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Glede na to,da se po pisti sprehajajo v večernih oblekah,pa v kopalkah,bi morali uvesti še dodaten kriterij:brez dodatkov,just face skin,.. :o|o: Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Si zmešan ? Kaj bodo pa ljudje rekli ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Hah, dobra je dobra... če sodim po ostalih na fotkah zgoraj... daleč najboljša....., je pa res da je spet ena druga fotka kjer je tudi ta za en k.... pa kako da nihče ne ve kaj je po horoskopu...?, hm najbrž bo treba počakat da pride v časopise, prej ko je bila Rebeka, hehe, se je to takoj razvedelo, (od enga prjatla fotr, ma iste prve tri znake hehe, seveda on ni tako lep ,..), pr tej se pa nič ne razve, sploh zdaj ko me ja zanima k je moja generacija, hm v bistvu te pa poznam, čak, pa dajmo ugibat.... http://www.miss-slovenia.com/default.asp to bom uporabil kot ... pomoć... primejdunej druga spremljevalka res boljš zgleda... ampak kaj čmo ni tina Ful mi diši po levinji, saj lohk da je makeup tak, ampak tko se men zdi.... ognjeno bomo videli kaj bo s tega... sam tud te miss slovenije, heh, sem vidu že lepše slovenke v času mojega življenja.... "true beauty waits unreleased"..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.