zirosi 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Hah, dobra je dobra... če sodim po ostalih na fotkah zgoraj... daleč najboljša....., je pa res da je spet ena druga fotka kjer je tudi ta za en k.... pa kako da nihče ne ve kaj je po horoskopu...?, hm najbrž bo treba počakat da pride v časopise, prej ko je bila Rebeka, hehe, se je to takoj razvedelo, (od enga prjatla fotr, ma iste prve tri znake hehe, seveda on ni tako lep ,..), pr tej se pa nič ne razve, sploh zdaj ko me ja zanima k je moja generacija, hm v bistvu te pa poznam, čak, pa dajmo ugibat.... http://www.miss-slovenia.com/default.asp to bom uporabil kot ... pomoć... primejdunej druga spremljevalka res boljš zgleda... ampak kaj čmo ni tina Ful mi diši po levinji, saj lohk da je makeup tak, ampak tko se men zdi.... ognjeno bomo videli kaj bo s tega... sam tud te miss slovenije, heh, sem vidu že lepše slovenke v času mojega življenja.... "true beauty waits unreleased"..... Zgleda pa taka, kot da bi imela krompir namesto glave Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 El nino: za miss žal ne vem kaj je po horoskopu, prva spremljevalka pa je khm khm, emmm, riba ... z luno v kozlu :xx!: Rojena v znamenju krompirja Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 ..nisem gledau, sam po slikah mi ni všeč, ker ima preširoko glavo, nič ni kaj naravno šarmantnega v njej , pa a ima naravne kodre? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 ..nisem gledau, sam po slikah mi ni všeč, ker ima preširoko glavo, nič ni kaj naravno šarmantnega v njej , pa a ima naravne kodre? naravni krompir namesto glave Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 hahja, ti pa jih res najdeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Hah, dobra je dobra... če sodim po ostalih na fotkah zgoraj... daleč najboljša....., je pa res da je spet ena druga fotka kjer je tudi ta za en k.... pa kako da nihče ne ve kaj je po horoskopu...?, hm najbrž bo treba počakat da pride v časopise, prej ko je bila Rebeka, hehe, se je to takoj razvedelo, (od enga prjatla fotr, ma iste prve tri znake hehe, seveda on ni tako lep ,..), pr tej se pa nič ne razve, sploh zdaj ko me ja zanima k je moja generacija, hm v bistvu te pa poznam, čak, pa dajmo ugibat.... http://www.miss-slovenia.com/default.asp to bom uporabil kot ... pomoć... primejdunej druga spremljevalka res boljš zgleda... ampak kaj čmo ni tina Ful mi diši po levinji, saj lohk da je makeup tak, ampak tko se men zdi.... ognjeno bomo videli kaj bo s tega... sam tud te miss slovenije, heh, sem vidu že lepše slovenke v času mojega življenja.... "true beauty waits unreleased".....na tej spletni strani je napisano: Lepotni izbori za MISS WORLD so povezani z vrsto humanitarnih akcij, v katerih sodelujejo organizatorji prireditev, misice, sponzorji, … Nabrana sredstva pa se namenjajo v glavnem za pomoč lačnim in bolnim otrokom po svetu. Tudi v Sloveniji je bila pripravljena cela vrsta dobrodelnih aktivnosti. Naše najlepše predstavnice pa sodelujejo na številnih dobrodelnih prireditvah. Sodelujemo z organizacijo INTERNATIONAL TRUST FUND, ki skrbi za deminiranje in pomoč žrtvam min. Za dobro organizacijo in humanitarno dejavnost pa smo slovenski organizatorji prejeli mednarodno priznanje »BEAUTY WITH A PURPOSE AWARD«. Tudi letos bomo pripravili precej humanitarnih aktivnosti z nazivom »DOBROTA JE LEPOTA«. cool ane!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Moram komentirat. Meni se zdi vse to tako "narejeno", izumetničeno.. Vse misice so FUL dobre, FUL "notranje" lepe... FUL so jih drugi pripravili do tega, da se prijavijo.. ??? Vse bi rade imele neko izkušnjo, pa vse so med seboj prijateljice... bla..bla..bla... Vsaka, ki ne prizna, da je šla zato na tekmovanje KER MISLI DA JE LEPA ... potem laže !! Letošnji izbor sem en mal gledala. Vsakič, ko sem priklopila na izbor, se je nekaj pelo in plesalo.. in "duhovičilo".. ene in iste estradne face.. Osebno mislim, da veliko lepših puc še vedno hodi po naših cestah kot pa po modnih brveh.. Ampak, vsake oči imajo svojega malarja.. Uf, če pomislim na misico Janjo Zupan... čista barbika.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 ,,ja, in tako se lepota prodaja. lepo. vendo bolj to razumem oz.želim to razumet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 heheleta nazaj je zhau pokojna pevka skupine 4 non blondiss zmagala kot najgrsha pevka tut za grde se najde.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Ja,ja pokuc ... Le kako mi ni potegnilo ? Tudi lepota se prodaja, krasno tržno blago.. "pamet" pa sploh .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 sam chetrtpismenost nekak ne gre glih u dnar :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 sam chetrtpismenost nekak ne gre glih u dnar :xx!: A si ti to na sebe pomislil ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 ne.... na chetrtpismene... :xx!: ....3..666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 TRUBCA, MENE ZEZA,NO. TREBA GA...TAK AL PA TAK, TAKI SMETIJO OZRAČJE IN JIM JE TREBA DIR. DOPOVEDAT, DA SO SAMI...., A VEŠ. TKO JE TO, POTME PA ZAJEDAUSKO ZAUDARJAJO PO POM0ČI ISKAJOČ OSEBKOV ISTIH VRST. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 oh....pa ne sam tebetale tvoj virus (kot zhe kateri prej) se je hudo razshiril....med bjondami Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 prznaj da si komplexna zadeva. če nis nasitem, pa kr prežwekuješ ;make your timefor wonderland Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 se najde kdo na tem forumu ki mi lahko zgornje skropucalo razlozhi.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Fasada, ki jim jo pred nastopom napackajo na faco vse pokvari. Ne zdijo se mi lepe, ker se silijo, da bi vsako opazili kot najlepšo. Njihovi nasmehi so grozni. Včeraj sem na extra gledala miss tangic, zmagovalka je bila pošteno izbrana, ker je bila v rit lepša kot od spredaj v obraz. Nesramna? Ne!Res sem videla tako ! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 .......mogoche pa nisem edini, ..................... :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Včeraj sem na extra gledala miss tangic, zmagovalka je bila pošteno izbrana, ker je bila v rit lepša kot od spredaj v obraz. Nesramna? hja, to se dogaja, res, ko jaz oblikujem take riti, vedno odstrižem˝ face proč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Moram komentirat. Meni se zdi vse to tako "narejeno", izumetničeno.. Vse misice so FUL dobre, FUL "notranje" lepe... FUL so jih drugi pripravili do tega, da se prijavijo.. ??? Vse bi rade imele neko izkušnjo, pa vse so med seboj prijateljice... bla..bla..bla... Vsaka, ki ne prizna, da je šla zato na tekmovanje KER MISLI DA JE LEPA ... potem laže !! Letošnji izbor sem en mal gledala. Vsakič, ko sem priklopila na izbor, se je nekaj pelo in plesalo.. in "duhovičilo".. ene in iste estradne face.. Osebno mislim, da veliko lepših puc še vedno hodi po naših cestah kot pa po modnih brveh.. Ampak, vsake oči imajo svojega malarja.. Uf, če pomislim na misico Janjo Zupan... čista barbika.. Morem komentirat........ tud jaz.... itak če ne mislijo da so lepe delajo napako k ne verjamejo v tekmovanje.... ni tisto je sploh res, jaz mam eno sošolko k je lepša kot trenutna miss, pa glih tolk stara in to.... pa še mere ma bolj prijetne.... to je vse skupaj ena farsa, ... Ampak miss tangic, no no pokowc, to je pa že bolj objektivno.... so ble vsaj tangice dobre Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Sem šel na irc in vprašal <El-Nino19> A kdo kaj ve kaj je nova miss po horoskopu?<DA_MIR_26> prasica<El-Nino19> hehe<STORMica> lol<DA_MIR_26> in leto 84 je res prvi del v prašiču hehe, sicer pa hehe, drugi del smo pa podgane , vsaj kitajski horoskop mi je kar jasno kaj je, čeprav me vztrajno prepričujejo da je prasica... sicer pa mogoče je pa vodnarka kdo ve..... pol je lohk prasica.... al pa kozoroginja sam tko mi ne deluje Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Najprej bi jo vprašal kaj si misli o tipčkih njene generacije rojenih aprila, tam okrog sredine , pol bi jo povabu na kavico.............. ampak kave ne pijem, miss slovenije, pa heh, res ne more bit najlepša....... v sloveniji, (pa pravzaprav mi je že ena druga všeč... ) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 Missice, zdaj večina pravi da so zanič, jaz bi pa jih kar vse po......................hhmmm na pijačo povabil. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Ampak ko sem zjutraj v dnevniku gledal kako neumno se smeji miss amerike, mi je povsem odleglo ob misli na našo miss, hehe, zgleda da so tam moderni opičji obrazi (bush ) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.