Skoči na vsebino

Miss

Marsa

Recommended Posts

Hah, dobra je dobra... če sodim po ostalih na fotkah zgoraj... daleč najboljša....., je pa res da je spet ena druga fotka kjer je tudi ta za en k.... pa kako da nihče ne ve kaj je po horoskopu...?, hm najbrž bo treba počakat da pride v časopise, prej ko je bila Rebeka, hehe, se je to takoj razvedelo, (od enga prjatla fotr, ma iste prve tri znake :) hehe, seveda on ni tako lep :),..), pr tej se pa nič ne razve, sploh zdaj ko me ja zanima k je moja generacija, hm v bistvu te pa poznam, čak, pa dajmo ugibat.... http://www.miss-slovenia.com/default.asp to bom uporabil kot ... pomoć... primejdunej druga spremljevalka res boljš zgleda... ampak kaj čmo ni tina :) ;) Ful mi diši po levinji, saj lohk da je makeup tak, ampak tko se men zdi.... ognjeno :) bomo videli kaj bo s tega... sam tud te miss slovenije, heh, sem vidu že lepše slovenke v času mojega življenja.... "true beauty waits unreleased".....

Zgleda pa taka, kot da bi imela krompir namesto glave :vragec:

Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 182
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

..nisem gledau, sam po slikah mi ni všeč, ker ima preširoko glavo, nič ni kaj naravno šarmantnega v njej , pa a ima naravne kodre?

naravni krompir namesto glave

Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel.

Hah, dobra je dobra... če sodim po ostalih na fotkah zgoraj... daleč najboljša....., je pa res da je spet ena druga fotka kjer je tudi ta za en k.... pa kako da nihče ne ve kaj je po horoskopu...?, hm najbrž bo treba počakat da pride v časopise, prej ko je bila Rebeka, hehe, se je to takoj razvedelo, (od enga prjatla fotr, ma iste prve tri znake :) hehe, seveda on ni tako lep :),..), pr tej se pa nič ne razve, sploh zdaj ko me ja zanima k je moja generacija, hm v bistvu te pa poznam, čak, pa dajmo ugibat.... http://www.miss-slovenia.com/default.asp to bom uporabil kot ... pomoć... primejdunej druga spremljevalka res boljš zgleda... ampak kaj čmo ni tina :) ;) Ful mi diši po levinji, saj lohk da je makeup tak, ampak tko se men zdi.... ognjeno :) bomo videli kaj bo s tega... sam tud te miss slovenije, heh, sem vidu že lepše slovenke v času mojega življenja.... "true beauty waits unreleased".....

na tej spletni strani je napisano:

Lepotni izbori za MISS WORLD so povezani z vrsto humanitarnih akcij, v katerih sodelujejo organizatorji prireditev, misice, sponzorji, … Nabrana sredstva pa se namenjajo v glavnem za pomoč lačnim in bolnim otrokom po svetu. Tudi v Sloveniji je bila pripravljena cela vrsta dobrodelnih aktivnosti. Naše najlepše predstavnice pa sodelujejo na številnih dobrodelnih prireditvah. Sodelujemo z organizacijo INTERNATIONAL TRUST FUND, ki skrbi za deminiranje in pomoč žrtvam min. Za dobro organizacijo in humanitarno dejavnost pa smo slovenski organizatorji prejeli mednarodno priznanje »BEAUTY WITH A PURPOSE AWARD«. Tudi letos bomo pripravili precej humanitarnih aktivnosti z nazivom »DOBROTA JE LEPOTA«.

cool ane!! x:)x

Moram komentirat. Meni se zdi vse to tako "narejeno", izumetničeno.. Vse misice so FUL dobre, FUL "notranje" lepe... FUL so jih drugi pripravili do tega, da se prijavijo.. ??? Vse bi rade imele neko izkušnjo, pa vse so med seboj prijateljice... bla..bla..bla... Vsaka, ki ne prizna, da je šla zato na tekmovanje KER MISLI DA JE LEPA ... potem laže !!

Letošnji izbor sem en mal gledala. Vsakič, ko sem priklopila na izbor, se je nekaj pelo in plesalo.. in "duhovičilo".. ene in iste estradne face..

Osebno mislim, da veliko lepših puc še vedno hodi po naših cestah kot pa po modnih brveh.. Ampak, vsake oči imajo svojega malarja.. Uf, če pomislim na misico Janjo Zupan... čista barbika..

Fasada, ki jim jo pred nastopom napackajo na faco vse pokvari. Ne zdijo se mi lepe, ker se silijo, da bi vsako opazili kot najlepšo. Njihovi nasmehi so grozni.

Včeraj sem na extra gledala miss tangic, zmagovalka je bila pošteno izbrana, ker je bila v rit lepša kot od spredaj v obraz. Nesramna? Ne!

Res sem videla tako !

:xx!:

Moram komentirat. Meni se zdi vse to tako "narejeno", izumetničeno.. Vse misice so FUL dobre, FUL "notranje" lepe... FUL so jih drugi pripravili do tega, da se prijavijo.. ??? Vse bi rade imele neko izkušnjo, pa vse so med seboj prijateljice... bla..bla..bla... Vsaka, ki ne prizna, da je šla zato na tekmovanje KER MISLI DA JE LEPA ... potem laže !!

Letošnji izbor sem en mal gledala. Vsakič, ko sem priklopila na izbor, se je nekaj pelo in plesalo.. in "duhovičilo".. ene in iste estradne face..

Osebno mislim, da veliko lepših puc še vedno hodi po naših cestah kot pa po modnih brveh.. Ampak, vsake oči imajo svojega malarja.. Uf, če pomislim na misico Janjo Zupan... čista barbika..

Morem komentirat........ tud jaz.... itak če ne mislijo da so lepe delajo napako k ne verjamejo v tekmovanje.... ni tisto je sploh res, jaz mam eno sošolko k je lepša kot trenutna miss, pa glih tolk stara in to.... pa še mere ma bolj prijetne.... to je vse skupaj ena farsa, ...

Ampak miss tangic, no no pokowc, to je pa že bolj objektivno.... :) so ble vsaj tangice dobre x:Dx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sem šel na irc in vprašal

<El-Nino19> A kdo kaj ve kaj je nova miss po horoskopu?

<DA_MIR_26> prasica

<El-Nino19> hehe

<STORMica> lol

<DA_MIR_26> :)

in leto 84 je res prvi del v prašiču :) hehe, sicer pa hehe, drugi del smo pa podgane :), vsaj kitajski horoskop mi je kar jasno kaj je, čeprav me vztrajno prepričujejo da je prasica... :) sicer pa mogoče je pa vodnarka kdo ve..... :) pol je lohk prasica.... al pa kozoroginja sam tko mi ne deluje

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Najprej bi jo vprašal kaj si misli o tipčkih njene generacije rojenih aprila, tam okrog sredine :), pol bi jo povabu na kavico.............. :) ampak kave ne pijem, miss slovenije, pa heh, res ne more bit najlepša....... v sloveniji, (pa pravzaprav mi je že ena druga všeč... )

Ampak ko sem zjutraj v dnevniku gledal kako neumno se smeji miss amerike, mi je povsem odleglo ob misli na našo miss, hehe, zgleda da so tam moderni opičji obrazi (bush :) )

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...