Michelle 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Kaj si mislite o vseh teh izborih za Miss, Kraljico tega in onega etc.?Gledala sem intervju z letosnjo miss Slovenije in se mi zdi kar v redu. Komunikativna in dost razgledana pa tudi lusna. Ena izmed boljsih. Ceprav najbolj mi je bila vsec Misa Novak.Kar se pa tice Metke, Nede in se posebej Janje, pa ne bom komentirala sploh Men osebno se ne zdi to nic ponizujoce tekmovanje ( kot pravijo nekateri)...dekle dobi avto, veliko novih poznanstev, potovanje, prakticne nagrade, neko ime...potem je pa od nje odvisno, kako to izkoristi. Potem je se neko tekmovanje...miss universe se mi zdi, ki je se dokaj v redu ( baje so hudi top modeli zaceli tako - Cindy naprimer)...ostalo pa... :xx!: naprimer kaka miss tangic...to mi je cist mem In ne gledam.Ma ze tako tezko gledam te stvari...dolgocasijo me... Se vedno sem mnenja, da veliko lepsih deklet vidim vsak dan v mestu, na faksu, v trgovini...ampak ok. Aja...od svetovnih modelov, mi je tyra se zmeri 1a. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 No ja, Miša je meni bolj "barbie-girl". Definitivno pa mi je naj missica Nataša Kranjc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 No ja, Miša je meni bolj "barbie-girl". Definitivno pa mi je naj missica Nataša Kranjc.Uf, men pa ne Misa mogoce zato, ker se jo je najbolj dalo poslusat.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Nimam nobenega mnenja o misicah...pa tut na pijaco neb (tut slucajno ne) nobene povabila... po moje bi bil ziv dolgcajt Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Hehe, majica , mene je pa ena od naših misic povabila na kavo - za drugi teden, ker ta teden ni bilo cajta ne z moje ne z njene strani. Se poznava osebno in je čist kul in preprosta ženska, zdaj že 30-ih let. Po mojem niso nič drugačne od drugih, samo bolj izpostavljene so javnosti, da jih ocenjujemo in kritiziramo (pozitivno ali negativno). Njihova zasebna življenja niso nič posebno drugačna od naših. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 kaksna se vam zdi nova oz. aktualna miss?(mensezdi da je Sanja Grohar) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 lepa ful, sam ne vem, če bo glih uspešna kot recimo Rebeka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 lepa , sam komad ma pa beden Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ma ja...kaj lepa...simpatična je to je pa vse... problem je k pri nas se za mis samo simpatične pa lušne prjavljajo... pol pa uleti kaka francozinja, venezuelka...in se naše lohk u zemljo udrejo...sej niso slabe, sam res niso lepotice... aktualna? ma meni je premajhna, pa tko nima tistga šarma...ah ja sitna sm mal.. Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Sanjo poznam osebno že neki časa, lušna je.. sam za miss se mi pa ne zdi nevem kaj, pa sej ni slaba punca, samo preveč je narejena in nekoliko prepotentna..pa zdi se mi, da se hoče full tko prikazat za pametno in inteligento... no ja... ne bom kritiziral... naj jo spremlja sreča Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 men ni vsec njen obraz, ima pa blazno dobro postavo! hecno da je manjsa kot ich! mal odstekan...ja, men se zdi tud mal 'zapechena prevec', kot pravi boby.ja in zafektirana tud mal prevec, kot pravi seal. dalec od tega da ne bi bla lustna, cist gre skoz... sam... .. nima... 'onega'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 dalec od tega da ne bi bla lustna, cist gre skoz... sam... .. nima... 'onega'. točn to Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ja sej to pravim x!x pri nas so vse simpatične, sam nobene res lepe lepe lepe NI x!x ma jaz sploh ne vem če mi je bla katera všeč od našim misic do zdej men so pa temna dekleta všeč ...sam ne tko ful južnaško temna...pa nč slabga ne mislim Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 men je bila zlo vsec alenka vindis (pa se je po mojem nihce vec ne spomni).tud v zivo blazno lustna... in - ogromna - ziher meter 80. men so tud lohk vsec crne, temne...tu se je bobnar ful dobro izrazil, natancno to se men zdi, TKO temna, kot je rekel....Ni mi vsec tud njen izraz na obrazu.Pa spominja me na Pink TV 'stars'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Sami briljantni biserni odgovori naj punce tekmujejo in se veselijo in se imajo lepo je pač tako sam naj ostanejiv svojih začetnih okvirjih, če pa ne pa s(e)m-o lahko samo razočarani(a). In to ni dobro za njih in za njihove naslednice. Vsak imaj svojo lepoto negdo več negdo pa velik več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 men so vse misice ''not my type'', razen žive vadnov.. živa mi je pa res bla waaaaaaaaaau.. love at first sight nism mogla spat po tem k sm jo na tv gledala Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 Ja, ker ma tud kaksen izraz, se mi zdi da ni kot vecina..smo jo ze veckrat omenil, po mojem v kakih 'Dobrih bejbah'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 živa vadnov je ena redkih brihtnik in "nelutkastih". Če mene vprašate, mi je še najbolj mimo Janja Zupan (že prazgodovina). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Živa je res the best. Če bi imela še ambicioznost Rebeke, je lahko top of the bussiness world. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 živa vadnov je ena redkih brihtnik in "nelutkastih"ses trinjam, ceprav ne bi kar v en kos dajala s tole nebrihtnostjo, tud Misa Novak je recimo imela intelitgenten izraz (to je pa tud vse, izraz, kajti saj teh punc ne poznam osebno, razen v kakem osamljenem primeru ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 živa vadnov je ena redkih brihtnik in "nelutkastih". Če mene vprašate, mi je še najbolj mimo Janja Zupan (že prazgodovina). Se podpisem. Janja Zupan je zame cist gresena Kar se pa te tanove tiče...mi je tudi ena izmed najbolj anti misic, kar jih je kdaj bilo.Ima...tako faco...kako naj se izrazim, da ne bo cudno izpadlo....ne vem no...raje ne bom.Resnicno mi pa ni usec. So mi bile pa deklice iz supermodel slovenije kar vsec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 hehe tale nova miss ja mi je kr en mal vsec hihi k je res anti-missica, je pa res da je to njen edini argument (sem ze cist sit teh misic, tko da mi je ena antimisica cist kul) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 www.missuniverse.com http://www.missuniverse.com/images/side-06.jpghttp://www.missuniverse.com/images/side-05.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 A kdo ve kaj je bilo z našo miss?? Ne spremljam preveč, a je prišla v izbor??Verjetno ne. Sem dala en glas zanjo, pa verjetno ni pomagalo. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Mogoce pa je pomagal, se ona bols pocut, k je vsaj 1 zanjo glasoval (sicer pa sploh ne vem kera je )--------A kdo ve kaj je bilo z našo miss?? Ne spremljam preveč, a je prišla v izbor??Verjetno ne. Sem dala en glas zanjo, pa verjetno ni pomagalo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.