free 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 sej je simpaticna tale nova miss, sam men je bla pa korejka vsec, una k je z otroci delala, pa una crnka (govorim o 6 finalistkah).tajle finalistki pa pomoje manjkajo izkusnje, ipd... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 Letošnja missLustna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Lustna. Ja men je tud Malta je bila obupna - samo njo sem videla. Za miss precej debelusna in cudna faca. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 a ne? taka 'taprava'... 'po propisima'. in lepa in lustna in cedna in prijetna na videz. nasa se mi ne zdi lepa, mystica, se pa stirnjam, da ma blazno dobro postavo! sem jo vidla na eni fotki v eni zlati obleki, huda postava, cist taprava, nimam ene kritike.v faco pa mi ni vsec... ne tako ne drugace.pa niso mi vsec... hmmm... *pretkane face*..... premal zenskosti ma tud.... mal pregrob izraz... ker je miss in se izpostavlja, pac lohk kritiziram in ocenjujem lepoto.lohk da je cist kul...sam za miss se mi tud slucajno ne zdi primerna in jasno me ni niti najmanj presenetilo, da ni prisla v finale oz. med izbor 15-ih (mensezdi, kot sem ujela, sem pa sam to, nisem niti miss se vidla, zdajle na fotki sele) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 Malta ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Fajn surla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 o, huda bejba, tigrica, kul! neke vzhodnjaske poteze mal... ne sam lepa in explozivna, tud zanimiva... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 ja ej, pa tak je bla vsa ponosna in vsa vazna, meni se pa tak dopade taka samozavest, no jaz sem jo vsaj tako vidla .. mi je vsec to pr teb. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Kanadčanka mi je bila všeč. Ne morem pomagat - če bi bila moški bi jo ... (joj, kakšne mam). No zdaj razumem to Sej ni treba rect: ce bi bila moski bo jo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 michelle, a si opazila, kok ma na tej fotki lepe roke oz. drzo rok (ti ki maras oz. si pozorna na roke)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 michelle, a si opazila, kok ma na tej fotki lepe roke oz. drzo rok (ti ki maras oz. si pozorna na roke)? Kako si se to fajn zapomnila Si ne bi mislila Ja sem opazila, lepe ima...izstopajo men Res fajn slikca. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 Kako si se to fajn zapomnila Si ne bi mislila Ja sem opazila, lepe ima...izstopajo men Res fajn slikca.kako da ne!!! :xx!: saj vendar ves, da mam dober spomin! valjda da sem si zapomnila, sploh ker si men rekla, da mam lepe roke oz. pac, da so kul. ma jaz si vse zapomnim, nekak. Venezuelata me pa spominja na ono mal weirdo bejbo iz reklame za trepalnice. za maskaro da mas totalno zabasane trepalnice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 (*a namigujes, da je pravzaprav tip)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Ma ne, tale pa brez makeupa sploh ne zgleda dober...sem ziher...Poznam eno punco (italjanka), ki ima take poteze obraza in, ko se našminka...huda beba...braz makeupa pa...eh nič posebnega Šminka čudeže dela... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 saj takih je velik... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Marsa, ja tvoje tudi izstopajo ful Fous sm mal Pa mogoce res na unega tranvestita spominja Sele ko vidis ostale, ugotovis, da nasa pravzaprav ni slaba "Zmagovalka" med unimi mi je pa se zmeraj Malta Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 ne ne, kar daj... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 a ta je kanadcanka? ta je kul ja! sam men je useen bl za kaksno movie star al pa me spominja na pevko od bangles recimo kot pa za misico. je pša zlo simpaticna! tko d bi jo dal za miss simpaticnosti recimo raj kt za misico.-------- http://www.shrani.si/pics/02172163.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 Marsa, ja ...Najlepsa hvala Michelle, , iz srca, da tko mislis, sam jasno cist pretiravas, si vidla slucajno ujeto fotko z dobro svetlobo pa taksno itd. moje roke niso nic posebnega (razen ko kaj ustvarijo ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 a ni podobna Evi Longorii? Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 jaz sploh ne vem, kdo je to. (eva tale) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 jaz sploh ne vem, kdo je to. (eva tale) mislim,da igra zdej v tistih gospodinjah (nadaljevanka), k je baje na isto foro k seks v mestu http://www.shrani.si/pics/gibralta172274.jpg GibraltarJa, meni s ezdi ful njej podobna. Pa obe sta mi FUL lepi. Eva Longoria - objavila sem njeno fotko v dobre bejbe ja smeh no, pol bi bla tut js loh mis, no ja, postave pa res nimam nevemkva, sm bl taka krepka bom rekla, sam drgač pa itak tri kile pudra gor pa je že akcija Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Ma ne jaz se ne grem več...Jaz si ne morm pomaga, ampak fouš ratam.. Grem ven iz tuki... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 brezveze, ker si ti tut full lusna. sam se primerjas pa zato; kar pa nima smisla.---------Ma ne jaz se ne grem več...Jaz si ne morm pomaga, ampak fouš ratam.. Grem ven iz tuki... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.