child 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Sej sm tudi jaz. Mogoče bom pa v naslednjem življenju takšna. I wish. sam zdej zanalaš ne boš Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 zakaj? kr tko,ker si to želiš,to je pa taka material želja, ki jo morš presečt, če se hočeš dvignt na višjo duhovno raven Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 brez veze.jaz sem pa rajs taka kot sem. pac ene face... al pa drugacne... ves kolk je lepih, ves kolk je lepot!!!! in zdaj pa da glih taka kot je tam pac ena. a ni boljs da sem kot ich! Plus, zakaj ene podobe lovit?zakaj je ne sam ustvart?iz sebe? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 saj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Najlepsa hvala Michelle, , iz srca, da tko mislis, sam jasno cist pretiravas, si vidla slucajno ujeto fotko z dobro svetlobo pa taksno itd. moje roke niso nic posebnega (razen ko kaj ustvarijo ) Ja res tako mislim! Jaz ponavadi komentiram lepe stvari, tisto/tistega, ki mi pa ni prevec usec pac vizualno pa niti ne komentiram vecinoma Ti imas lepo obliko pa vse, pa vidi se, da kaj zase naredis. Drugace pa nehite bejbe z zakompleksanostjo, k ste vse cist fajn! Jaz sem pa vedno raje jaz! Pa sem imela obdobje, ko se nisem prav nic marala. To kar sem sem. Z prevelkimi joski, grdimi rokami in lepimi okami Kaj ces, that's me Tako da SKULIRAT TAKOJ! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Sej se mors, ker si sama svoja in taka bos ostala, tako da je to najboljsa resitev, da se mas rada Pa popolnoma nic ti ne manjka, zato ne zavijaj z okami, ker ti bodo zadaj ostale Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 pa s tvojo fajno ikonco! ...ej, a nis ti mene neki na sok vabila al kako ze??? slin slin slin... -------...Z prevelkimi joski, grdimi rokami in lepimi okami Kaj ces, that's me Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Rekla sem ti, da ja, ce mi resis matematko Ne no, sej se hecam... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Ja res tako mislim! Z prevelkimi joski, ... in lepimi okami Kaj ces, that's me Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Čuj folk, ne spreminjat mojih postov, to ni prav! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 http://www.shrani.si/pics/gibralta172274.jpg Gibraltar kwaaaaa?!?????? a to je lepa ženska za miss???? hudo... ma sej na tale tekmovanje se itak prijavijo več ali manj same glupače, željne glamurja in blišča.... whatever... brezveze, mislm da se v vsakmu skednju po celem svetu skriva veli velik lepša, pametnejša pička, kokr so pa tele missice... :xx!: :xx!: :xx!: pfuj, ma poteram vse nekam!!! lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 to se čist strinjam...je pa fora, da znaš žirijo z nastopom prepričat, da si najboljši kandidat za miss, pa čeprav zgledaš kot Rosseane. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Italija je 100 % placala, da se je una uvrstila med prve tri! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Usak let gledam izbor Miss Italije! Usak let telefoniram za moje priljubljen! Usak let ze u drugm krogu izpadejo! Usak let ta najbl grdo izberejo! JEST SE NE GREM VEC!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 U Italiji gre tkole: Povejo, odkod je Miss! Jasno, da potem vojskuje Sicilija proti Milanu .... dobijo na milijarde tel. klicev. Moje samo 3. Ta, zadnja, pa je prou ena krula! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 In gdo je ta? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 PEJTE PUGLEDAT! Pr Italijanih sem dala sliko od te italijanske miss! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 aaaaAAAAaaaAAAAAAAAAAAAAa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 A je ta Italijanka res stara 17 let ? To je še čist otrok. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 A je ta Italijanka res stara 17 let ? To je še čist otrok. Otrok gor, otrok dol! Noge pa zna narazn dt! Ce ne, ne bi prsla tko delc! PEJTE PUGLEDAT! Pr Italijanih sem dala sliko TA PRAVE italijanske miss 2005! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 as bla zravn al kaj!? da tako suvereno trdis in obsojas? al mas pac taksne osebne izkusnje? --------- Otrok gor, otrok dol! Noge pa zna narazn dt! Ce ne, ne bi prsla tko delc! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Freejcek, nisem bila zravn, ampak ce ti lahko povem, da so tukaj v Italiji vse te Missice kar naprej nage, delajo koledarje, ne samo letne, zdi se mi, da kar za vsak dan sproti, v nagih in razsirjenih pozah! Moje izkusnje: Ko sem imela 20 let sem snemala reklame. Prva normalna, druga tudi, pri tretji pa so hoteli, da sem naga. Ker je bilo snemanje ze zrihtano sem jo posnela v kavbojkah. Jasno, da se nisem slekla in zato me niso nikoli vec poklicali. Bila sem tudi parkrat manekenka na modnih revijah. Na koncu je bilo treba iti na vecerjo s tistimi starimi ostudnimi reziserji ...., jaz nisem sla, sem sla po svoje.... evo, pa me spet niso vec klicali. Jasno, rabijo take, ki se hitro slecejo! Aja, pa se to: Ko gledam talk-showe punce govorijo, da izgubijo nedolznost ze s pribl. 12-imi leti. Potem pa si zamisli, kaj je pri 17-ih! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 ok, si me prepricala. vse se dol dajejo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 ok, si me prepricala. vse se dol dajejo. Pa se to: V Italiji izbirajo Miss rit - Mlade punce se nastavljajo nage in komisiji kazejo svoje riti! Evo, pol pa komentiri! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 jah, kaj cmo, ljudje to zelijo in to dobijo. vcasih dobijo se kaj zraven predvidevam recimo aids, ipd.. verjetno bi jih mnogo nastavlo rit, ce dobijo recimo dobro nagrado zalostno, zal pa veerjamem da resnicno. pomen denarja je v ljudeh vse vecji. vse to je le refleksija stanja druzbe. podn. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.