Skoči na vsebino

Miss

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 182
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

brez veze.

jaz sem pa rajs taka kot sem. x^x

pac ene face... al pa drugacne... ves kolk je lepih, ves kolk je lepot!!!!

in zdaj pa da glih taka kot je tam pac ena. x:o)x

a ni boljs da sem kot ich! x8Dx xyesx

Plus, zakaj ene podobe lovit?

zakaj je ne sam ustvart?

iz sebe?

xokx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Najlepsa hvala Michelle, xsrcx, iz srca, da tko mislis, sam jasno cist pretiravas, si vidla slucajno ujeto fotko z dobro svetlobo pa taksno itd. x:Ix xDDx

moje roke niso nic posebnega (razen ko kaj ustvarijo xDDx xsrcx)

Ja res tako mislim! x:)x

Jaz ponavadi komentiram lepe stvari, tisto/tistega, ki mi pa ni prevec usec pac vizualno pa niti ne komentiram vecinoma x:Ix

Ti imas lepo obliko pa vse, pa vidi se, da kaj zase naredis.

Drugace pa nehite bejbe z zakompleksanostjo, k ste vse cist fajn! xrolleyesx Jaz sem pa vedno raje jaz! Pa sem imela obdobje, ko se nisem prav nic marala. To kar sem sem. Z prevelkimi joski, grdimi rokami in lepimi okami x:o)x Kaj ces, that's me x:o)x Tako da SKULIRAT TAKOJ! x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Sej se mors, ker si sama svoja in taka bos ostala, tako da je to najboljsa resitev, da se mas rada x:px

Pa popolnoma nic ti ne manjka, zato ne zavijaj z okami, ker ti bodo zadaj ostale x:px x:Ix x:o)x x:Dx x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

http://www.shrani.si/pics/gibralta172274.jpg

Gibraltar

kwaaaaa?!?????? a to je lepa ženska za miss???? hudo... ma sej na tale tekmovanje se itak prijavijo več ali manj same glupače, željne glamurja in blišča.... whatever... brezveze, mislm da se v vsakmu skednju po celem svetu skriva veli velik lepša, pametnejša pička, kokr so pa tele missice... :xx!: :xx!: :xx!: pfuj, ma poteram vse nekam!!!

lp

honor and respect

A je ta Italijanka res stara 17 let xcivx ? To je še čist otrok.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Freejcek, nisem bila zravn, ampak ce ti lahko povem, da so tukaj v Italiji vse te Missice kar naprej nage, delajo koledarje, ne samo letne, zdi se mi, da kar za vsak dan sproti, v nagih in razsirjenih pozah!

Moje izkusnje: Ko sem imela 20 let sem snemala reklame. Prva normalna, druga tudi, pri tretji pa so hoteli, da sem naga. Ker je bilo snemanje ze zrihtano sem jo posnela v kavbojkah. Jasno, da se nisem slekla in zato me niso nikoli vec poklicali.

Bila sem tudi parkrat manekenka na modnih revijah. Na koncu je bilo treba iti na vecerjo s tistimi starimi ostudnimi reziserji ...., jaz nisem sla, sem sla po svoje.... evo, pa me spet niso vec klicali. Jasno, rabijo take, ki se hitro slecejo! xrolleyesx

Aja, pa se to: Ko gledam talk-showe punce govorijo, da izgubijo nedolznost ze s pribl. 12-imi leti. Potem pa si zamisli, kaj je pri 17-ih!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

jah, kaj cmo, ljudje to zelijo in to dobijo. vcasih dobijo se kaj zraven predvidevam x;)x recimo aids, ipd..

verjetno bi jih mnogo nastavlo rit, ce dobijo recimo dobro nagrado x;)x zalostno, zal pa veerjamem da resnicno.

pomen denarja je v ljudeh vse vecji. vse to je le refleksija stanja druzbe. podn.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...