Skoči na vsebino

Miss

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 182
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Na, zdej pa naju hoce spart! x:Dx Mantiska, kwa s'pa ti? Ti Freejcek, kerga marca?

Kar se moskih skorpijonov tice: So dolgocasni. Ko me vidijo, se zacnejo kar trest. Mene bolj zrajca kos ledu, kot pa oni. Pravijo, da so v postelji zelo velikogrudni, ja, mogoce tiste to pravijo, ki niso spoznale: rib, bika, dvojcka, leva...

Aja, se to, se niti z enim se nism se n'kol pukausala, cudn ne, aja pa tut ne s strelcem, ovnom, rakom, devickom, tehtnico pa sam z 1 vodnarjem, ampak bl zarad nega, kt zarad mene, k sm se ga mal usmil'la, pa se z 1 kozorogom, k glih nisem mela druzga, d sm mojmu mal rugove nabila. No, glih tolk! Cupat mam dost duma! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

nobenga marca ampak prvi dan ribe: 19.2. fish...

mantis: mam sonce v 7 bajti itak ze. :inocent:

----------

Na, zdej pa naju hoce spart! x:Dx Mantiska, kwa s'pa ti? Ti Freejcek, kerga marca?

Kar se moskih skorpijonov tice: So dolgocasni. Ko me vidijo, se zacnejo kar trest. Mene bolj zrajca kos ledu, kot pa oni. Pravijo, da so v postelji zelo velikogrudni, ja, mogoce tiste to pravijo, ki niso spoznale: rib, bika, dvojcka, leva...

Aja, se to, se niti z enim se nism se n'kol pukausala, cudn ne, aja pa tut ne s strelcem, ovnom, rakom, devickom, tehtnico pa sam z 1 vodnarjem, ampak bl zarad nega, kt zarad mene, k sm se ga mal usmil'la, pa se z 1 kozorogom, k glih nisem mela druzga, d sm mojmu mal rugove nabila. No, glih tolk! Cupat mam dost duma! xrolleyesx

ha ahah hahha hahha x:Dx x:Dx vic letaaaaaaa

jst, z mojim uranom ... hm. ne verjamem, razen, ce ni povezano z prakticnimi razlogi oz. kaksnimi nujnimi zadevami. sicer ap zakaj porocit sploh???

--------

Riba tud jaz. Free je najbrz porocen :inocent:

13. Kozorog---------------------------27.1. - 21.2.

Mantiska, pa ti, datum? Dej no, kuko purucen? Ja kera bi ga pa gledala cele noci in dneve na forumu? Jasn d nima babe!

A se ne bi raje sli med Cvekarije pogovarjat tole, a? al gremo pa med Ribe!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

ja, sej, torej sva zgleda podobna... x:Dx x:o)x x;)x

sploh pa... pr men je odvisn od obdobja kolk sm na forumu.

kwa, jst nism noben kozorog :sori: ceprou.. :o|o: :inocent:

ja bols bi blo med cvekarije.

jst sam se mantiski tuki povem, pol grem pa ke.

--------

13. Kozorog---------------------------27.1. - 21.2.

Mantiska, pa ti, datum? Dej no, kuko purucen? Ja kera bi ga pa gledala cele noci in dneve na forumu? Jasn d nima babe!

A se ne bi raje sli med Cvekarije pogovarjat tole, a? al gremo pa med Ribe!

ja, a zdej misls, da mi je pa jasn kaj shotla povedat? :sori:

no, mal ze in za tisto ti hvala. :vio:

lahko noc.

--------

...Ker pa je BB v Ascendentu Lev, ima 7. hiso v Vodnarju, torej tudi v Ribah ali pa vsaj 8. hiso seksa v Ribah in tvoje Sonce pade v njeno 7. ali 8. hiso skupaj s še nekaterimi planeti vred, ki jih prav gotovo imas v Vodnarju ali Ribah x:px ...

• 2 months later...
  • 1 year later...
Letos pa je naša Tjaša Kokalj prišla med prvih 15 na tekmovanju za Miss Univerze.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

sošolka, menda x:)x

včer smo s tamalimi gledal, ko sem varstvo mela... sem bla totalno navdušena nad Tanzanijko (mensezdi).. ker so vse iste, pač blond al pa rjave, ampak nujno dolge lase in kodrčke.. pa po istem kopitu jih namažejo.. ta bejba pa pobrita na nulo :eek: x8Dx :palec: ne vem katera je bla na koncu, ampak.. :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• 4 weeks later...
No, pa jo mamo.

A ste gledal? No, jaz nisem. Prvih nekaj minut, pa mi ni bilo interesantno.

Po slikah mi ni ne vem kaj...

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...623_3100536.php

o, a tole smo mel? sploh nc vedla.

aja tale.. hm, no sej, vsake oci majo svojga malarja.

sam.... no ja, nc. men ne potegne prevec.

no mogoce je pa sam brezvezna fotka.

sam v bistvu bi morala vseen dobr zgledat, k sej naj bi najbrz bla miss tud fotogenicna al kaj.

al je tist pol sam cist spesl. sam una mora bit. x:px k je miss fotogenicnosti. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tudi jaz sploh nisem vedela, da izbirajo xnckrivx Se mi zdi, da so včasih večji cirkus okoli tega delali.

Hm ... se pridružujem Marsinemu mnenju, da ni nič ekstra. Pa tudi grda ni, kot je recimo bila eno leto ena (tista s konjskimi zobmi).

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

ko je glih na vrhu tema... slučajno prižgala včer tv na slo1 in ... jao!!! xrolleyesx

a je kdo gledal tole nebulozo.. ne morš verjet.. voditelja sta bla kao frankenštajn in ena kao vsa grbasta čarovnica... obup od obupa, no.. če bi vsaj igrat znal..

loesje

Spet nazaj -

Se mi zdi, da so včasih večji cirkus okoli tega delali.

ja a ne? skor na skrivaj so zdej tole izvedl. x:px

ja ne, ni grda, sploh ne.

s konjskimi zobmi? x:Dx xzobkox

ma saj so ble kaksne res mal hecne. xDDx

a je kdo gledal tole nebulozo.. ne morš verjet.. voditelja sta bla kao frankenštajn in ena kao vsa grbasta čarovnica... obup od obupa, no.. če bi vsaj igrat znal..

x:Dx a tko hudo je blo?

saj pravm, je slo cist mim mene...... xnckrivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ko je glih na vrhu tema... slučajno prižgala včer tv na slo1 in ... jao!!! xrolleyesx

Ej se strinjam. Sem gledela včeri, ne zato, ker bi me zanimalo ampak, ker je bil sam event tak polom, da nisem mogla verjet očem. Nobenega glamura, nič. Ko bi bila kvazi čarovnica in frankenštajn vsaj smešna, pa daleč od tega. Kak polom. Očitno ljudi res zaposlujejo samo preko vez še, in se to kaže na kvaliteti dela. Mi pa plačujemo za tako SRANJE.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

ej, midva sva tud 5x nazaj šaltnila, če je mogoče pa že kej boljš pa sta unadva bla sam vmes za skeč.. pa ne, dejansko sta celo oddajo vodila.. da se ti scufa..

će bi folk mel mal pameti, bi divje klical vsi na tv slo, da naj TAKOJ!!! odklopjo tale program... pa ugasnl svoje tvje oziroma prešaltal.. da bi bla gledanost nula, pol bi se mogoč kdo mal zamislil..

ne, dejansko. kej tko obupnega po moje še nisem vidla.. mogoč v kakem amaterskem gledališču v vasi bogu za leđima, pa še tam so se vsaj mal trudl igrat...

loesje

Spet nazaj -

ej, midva sva tud 5x nazaj šaltnila, če je mogoče pa že kej boljš pa sta unadva bla sam vmes za skeč.. pa ne, dejansko sta celo oddajo vodila.. da se ti scufa..

će bi folk mel mal pameti, bi divje klical vsi na tv slo, da naj TAKOJ!!! odklopjo tale program... pa ugasnl svoje tvje oziroma prešaltal.. da bi bla gledanost nula, pol bi se mogoč kdo mal zamislil..

ne, dejansko. kej tko obupnega po moje še nisem vidla.. mogoč v kakem amaterskem gledališču v vasi bogu za leđima, pa še tam so se vsaj mal trudl igrat...

Ej se strinjam. Obub od obupa. Potem so pa neki kao hotl narest skeč o Miši Molk in je dejansko ispadlo kot žalitev. Če nisi komik oz. nimaš žile za komičnost ispadajo fore kot žalivka. Podobno je bilo tudi kao s skečem o Drnovško. Ta črnovnica je potem še na nacionalki preklinjala: jebemti in pizdarija in akj še. Mislim....

Slovenci, kmetje kot smo, pač nimamo niti občutka za glomur, ki paše na tako priresitev. Nič drugega kot ustvariti občutek zvezdništva in glamur. Jaz sem vmes zaspala in tako zamudila dejansko izvolitev misice.

a dej! k bi se norca delal al kaj!

kdo pa je vodil in kdo organiziral? kdo rpenasal?

Picasso

Recimo ta komentar se mi zdi smiseln:

http://www.had.si/blog/2007/06/23/miss-slo...-tadeja-ternar/

Vodil je prireditev Jure Godler, ki se mi drugače zdi zelo talentiran, vendar je bil scenarij tako grozen, da tudi igralec nima kaj popraviti. čarovnico je igrala Alexandra Balmazović. Kdo pa je napisal ta scenarij? Bolj zanjga, da se ne ve.

aha, thanx, sem vmes nasla na netu.

blaznost!

a prav tko! kao predstava, igra pa to!

zakaj pa tko morbidna in nic pasajocha tematika?

kao "umetnisk" pa to" x:o)x x:Dx

evo pol pa res, zdej pa stekam, aliana in nelika in vsi.

Picasso

Tudi jaz čisto na koncu prešaltala na Slo 1. Včasih pop tv tole prenašal se mi zdi..tak, da ne vem kaj sem zamudila. Nič očitno..

Nič posebnega spet bi rekla..nema prvih 10 v svetu. Bo pa videla KItajsko..ye :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

mah mal je najbrz tud to, da je TOOK teh prireditev zdaj: miss tega, miss onega, miss desetega... xrolleyesx x:o)x

no sej, po drugi strani pa je kul, k jih vec pride na svoj racun.

sam kje so pa pol tanajlepse bejbe? xDDx

ni mi vsec, k nimamo enga svojga stila, podobn kot na evroviziji pa vseh teh stosih.

recimo hrvati so mel (ne vem kako majo zdej, k ze dolg ne sledim) vedno nekak... v enem svojem stosu....

hocem rect, ta njihov nek cvet, biser lepote, kot se rece, je bil videt tud tle in so vedno nekak izbral res ne sam dobrih bejb, pac pa da so si - in njim, hrvaski - pasale.

pr nas pa nimamo nekak enga svojga *tipa* bejb.

pa ne mislim tko: crna, blond in to.. pac pa nekaj druzga. ta nek 'skupni imenovalec' slovenske lepote....

k po drugi strani pa niso te bejbe krive, ce se tanajlepse ne prijavijo.

in ne glede na to, katera in kaksna bi zmagala, bi jo vedno kritiziral in vedno bi enim pa pac bla vsec.

v bistvu je tecn, taksnole ocenjevanje, sam: ce se dajejo na ogled, morjo tud to pac prenest.

na nek nacin pa spostujem, kolk samozavesti majo nekateri. x;)x xcivx x8Dx :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...