Marsa 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 .. da ne pozabim, prej nisem mogla dat gor, ker ni delala astrologija.org (kjer stoji tudi forum): [url="http://www.astrologija.org/napoved2003/teden38.php"][b]Napoved za 38. teden[/b][/url] - [b]15. - 21. september 2003[/b] - je od kakih 8h na [url="http://www.lunin.net"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 MARSA, pa so danes res preobremenjeni in telefoni, računalniki (vsaj moj). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2003 Avtor Prijavi Deli 15. september 2003 O, Otozna - danes pa sva na zvezi... Ja - - da ne govorim o mojih povezavah tule (+ telefonih, + gsm-ih, + mailih v vse mozne folderje v outlooku...). Ampak priznaj, da je kar kul... ... Meni pa drzi to za potegnjeno uzitkarstvo... kuham namrec tamle eno hecno jed, ki je morda 'uradno' pasta fizol, a v bistvu je moja pogruntavscina (ker ne vem, kako se kuha pasta-fizol oz. kaj to pravzaprav sploh je). Pa tako prckam eno jed - mehisko-mediteranski mix. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Peče? ponavadi tud jaz nakonc nekaj svojega naredim, pa izpade kr kul, razen da včasih v raztresenosti 2 x solim al pa mal preveč hot nardim. Sicer se pekoče zadeve lotim, ko ni hčere doma. Tko, da pol že nekak z vinčkom poplakujeva pa je, a ne? Upam, da ti bo dober izpadlo. Sej prov zanimivo je tole z računalniki, če ne drugega dan je ful hitr minil, ha ha Me je že v službi za nos vlekel. pa sem ga prigovarjala, ga z ljubkovalnimi imeni prosila pa nič. Delo pa odvisno od računalnika. Pa sem bla torej še mal vikendsko razpoložena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Hm ..... pri meni pa čisti mrk - telefonski, maili, ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2003 Avtor Prijavi Deli 16. september 2003 Otozna - NAD mi je ratalo... Res njami. Ful zacinjeno sem naredila, a ne prevec, ravno prav. Ful chilija sem dala v dveh 'oblikah', pa se precej sladke rdece paprike. S setrajem in majaronom, pa z lovorjem pa itak nikoli ne skrtarim. Samo sem potem padla dol in nic vec sla za racunalnik (pa nic porocala vceraj vec), ceprav 'sem vso noc bila' na netu in na forumu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2003 Avtor Prijavi Deli 16. september 2003 Pa ti si neverjetna, Tina! Zdajle vmes si postnila! Jaz pa sem tecna, nekako nasicena in tezka... in utrujena... Vso noc nisem spala (ker sem zvecer dol padla za eno uro, potem pa se zbrihtala in ne vec nazaj zaspala) - do kake 6h - ob 7h pa sem morala vstati... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Skačem v besedo, pa še tema čisto druga. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2003 Avtor Prijavi Deli 16. september 2003 Skaces v besedo, a? Saj pri meni vcasih ne gre drugace, ce hoces priti do nje... Samo jaz vsaj sapo zajamem vmes (eni pa kar vse v eni sapi, da ne mores vskociti, brez da bi bil totalno neobziren)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Super, da ti je ratalo. Ampak danes tud velja to za računalnike, pa fakse, fotokopirce, a ne' kako se mi je zdel, ko sem samo jaz hladna ostajala, vsi pa so nekaj bentili. Ha, ha. pa nesem v fotokopirnico nekaj kopirat, pa pravi, da ne ve, če bo lahko, ker ji že dva dni stroji nagajajo. Tko, da Sicer pa je dans tak tečen dan, kajne? Al sem samo jaz smotana? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 otozhna...brez skrbi.... ziher se she kaka smotana najde kje se sam heca tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2003 Avtor Prijavi Deli 16. september 2003 [quote name='otožna' date='16. Sep 2003 ob 14:16']... Ampak danes tud velja to za računalnike, pa fakse, fotokopirce, a ne' kako se mi je zdel, ko sem samo jaz hladna ostajala, vsi pa so nekaj bentili. Ha, ha. pa nesem v fotokopirnico nekaj kopirat, pa pravi, da ne ve, če bo lahko, ker ji že dva dni stroji nagajajo. ...[/quote] Ja, saj sem mensezdi glih sredino tedna poudarila za takole... ali pa kar ves teden... :o|o: Sicer pa se meni tudi dogaja takole: klicem frenda na mobi, pa sploh ni signala ali kar pade ven... kar neha zvonit. Ko sva se le dobila, pa mi pravi, da je besen, ker ne more zobarce dobit, ker mu ven mece... Tako da ocitno je res tole zelo intenzivno... V prometu pa je itak guzva totalna in vsi cisto zblojeni in off... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 si me potolažil. Ti si pravi xfijux, pa ti je oblekica se umazala, pa si si ko od sposodil, kajne? otožna, sam šali se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Ampak mene danes šefi niso na telefon dobil, ker so iz mobilca klical. So moral kar priti, ha ha. Ampak a sam mojmu murnčko dons tko počas ratuje al kaj??? Aja murnček, je moj računalnik! Pospravljala bom pa konec tedna, kaj? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.