El Nino 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Kaj si mislite, to "uradnem" humorju, recimo ko klikneš objavi, pa te tam vpraša, če ravno ne zdržiš pa pritisni tule, al pa spodaj, ko teravno ni na forumu..... in take, hehe, a še koga pobira od smeha vsake tolk časa ko tisto vidi....? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 hahjaa, pa še res je, ampak sm se že kr navadu.... pa nkol kritziral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. september 2003 Avtor Prijavi Deli 16. september 2003 PA pokowc, ti maš vedno lepšo slikco Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 El Nino - kul, ko se ti zdi tako... sicer pa ni sile... Pac - nekaj moras napisat... pa da ni - pocakajte trenutek etc... Kot bi pac rekel to nekomu takole...Morda ze barve v dobro voljo spravijo, vse ostalo pa pase zraven. Poki pa itak - vsak dan refreshana Angelina... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Meni je všeč takšen odštekan humor. Včasih tudi sama streljam kakšne, ali pa se ful narežim kakšni izjavi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Tudi jaz imam občutek, da je tule humorja na tone. Verjetno je povezano s pozitivnim pogledom na življenje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Kaj si mislite, to "uradnem" humorju, recimo ko klikneš objavi, pa te tam vpraša, če ravno ne zdržiš pa pritisni tule, al pa spodaj, ko teravno ni na forumu..... in take, hehe, a še koga pobira od smeha vsake tolk časa ko tisto vidi....?MENE!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2003 Avtor Prijavi Deli 18. september 2003 Hehe El Nino - kul, ko se ti zdi tako... sicer pa ni sile... Pac - nekaj moras napisat... pa da ni - pocakajte trenutek etc... Kot bi pac rekel to nekomu takole...Morda ze barve v dobro voljo spravijo, vse ostalo pa pase zraven. ne res en tak neprisiljen humor, ki se ti ne zdi bolan, ko ga vidiš stokrat.... dostkrat pol kar počakam in opazujem tisto brezvezno a zgleda da najbolj ustrezno misel...... Da tisti ton vsemu skupaj, sploh barve, "bright side of life", saj bi šel dol s foruma ampak kaj ko tako prijetno zgleda..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 PA pokowc, ti maš vedno lepšo slikco hehehe vedno manj obleceno! pa mene tud ze kdaj pa kdaj pa kdaj tam pa tam pa tam prav mucno zvija v trebuhu... (posledica smejanja) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Ma... jaz sem steknila tole kao 'uradni humor', pa zato bolj zadrzano in skromno... Sicer bi pa lahko razsiril to kar na ves forum... Kolikokrat se jaz totalno narezim, pa npr. nocem komentirat nekje, ki je pol iz konteksta in citirat cele solate s predprejsnjih strani, da dam lahko potem: ... ali kaj podobnega...A v resnici se pa najveckrat zelo zabavam... tudi ce pravzaprav ni nic tako zelo smesnega, ali se celo kdo kaj razburja ali kaj takega...Kaksnega smeska zraven pritisne tapravega, dovolj, da jaz umiram od smeha tukaj...ITAK imam pa skoz tak bedast izraz (evo, zdajle ga imam tudi), ko prebiram kaj - in - res, dobesedno - me veckrat bolijo lica... mishice.. lichne..Lichne mishice!!! Tako da... meni je poleg iskrenosti na nasem forumu najpomembnejsi humor in na mojo veliko sreco in zadovoljstvo, je tu velika vecina s precejsnjim smislom za humor, veliko stevilo forumovcev pa prav zelo duhovitih...Vse male nianse...Meni ni treba, da poves vic, da se smejem in vse...Saj pravim... Meni sproza salve smeha, kako oz. ce se nekdo razburja... da bi morda se uzalila koga, ki bi me videl, ces, ta se pa rezhi...Ampak se ne rezhim skodozeljno... samo tako si predstavljam... pa v glavi prec malo karikiram... itak je pa ze on, in zato mi je ravno smesno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2003 Avtor Prijavi Deli 18. september 2003 Kolikokrat se jaz totalno narezim, pa npr. nocem komentirat nekje, ki je pol iz konteksta in citirat cele solate s predprejsnjih strani, da dam lahko potem: ... ali kaj podobnega...A v resnici se pa najveckrat zelo zabavam... tudi ce pravzaprav ni nic tako zelo smesnega, ali se celo kdo kaj razburja ali kaj takega...Kaksnega smeska zraven pritisne tapravega, dovolj, da jaz umiram od smeha tukaj...ITAK imam pa skoz tak bedast izraz (evo, zdajle ga imam tudi), ko prebiram kaj - in - res, dobesedno - me veckrat bolijo lica... mishice.. lichne..Lichne mishice!!! Haha isto sem mel jaz z mojo bivšo.... je tak pretirano igrala užaljenost da si nisem mel kaj da bi se ne nasmehnil... jasno ni trajalo dolgo.... hehe Hja ampak pomoje ta smeh to je čist spontano, tolk in tolk bistroumnih opazk pada naokrog, hehe, mal teatralno je vseskupaj, velike besede glede malih reči.... in to jaz vem da vedno ko pišem sem nasmejanega obraza tudi če hočem zaigrat jezo....... tu sploh nima človek kaj dosti za narest kot da se lahko smeje..... najbolj pa me zabava aakhut... ta je tud en hudič.... hehe, vražje dobro take hude besedne igre... iz krščanske subkulture... to me vedno vrže..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 :xx!: Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 krshchanska subkultura.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 krščanski underground... izštekana verzija Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 izshtekavanje pa ushtekavanje....mal na fuk spominja po9l se ti pa she odshteka... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.