stankaa 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Izjava, ki jo je kdo izrekel ali pa ste jo sami izumili in je po vaši presoji vredna, da jo citirate semle. Kot npr. Izjava tedna ali leta Kot nekaj kar vam je bilo strašno hecno, ali strašno dobro Lahko vzamete od kod iz foruma in prilimate sem k zbirki pa veliko užitkov pri tem! Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. september 2003 Avtor Prijavi Deli 16. september 2003 "Ego do Tokia!" Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. september 2003 Avtor Prijavi Deli 16. september 2003 "Kdor seje veter, žanje vihar" Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Pa je važno katerega leta.... ? hehe, no jaz vam povem da jih je ena knjiga polna, avtor Douglas Adams, knjiga pa "Zadnja Priložnost"... neverjetna res.... hehe, same take izjave padajo... scier pa mi je všeč, tista od Einsteina, če bi radi da bodo vaši otroci uspešni jim berite pravljice, če bi radi da bodo še bolj uspešni, jim preberite še več pravljic.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Vse ljudi...lahko varaš nekaj časa,nekaj ljudi lahko varaš ves čas, ne moreš pa varati vseh ljudi ves čas... P.T.Barnum Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Vse ljudi...lahko varaš nekaj časa,nekaj ljudi lahko varaš ves čas, ne moreš pa varati vseh ljudi ves čas... P.T.Barnum Astraastra, sicer bi na dejavnost Barnuma to bilo nadvse logično. Sem pa isti zrek slišal, da sta ga izumila še dva ameriška predsednika. Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Rdeče ni nikoli produktivno!Kjuka! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Kljuka...ta izrek so pripisovali A.Lincolnu....vendar je v resnici Barnumov...ki je bil ustanovitelj Ameriškega muzeja...hja, dejavnost tega muzeja...pa povezana z izrekom... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Ko smo pa ze pri ameriskih drzavnikih: "Stori, kar mores, s tem, kar imas, tam, kjer si". Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 MOCH JE V MISLI, NE V DENARJU Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Moč je v dejanjih...ne v mislih... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 tole dejanje.....dobr ratal Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Tole pa je bilo pred skoraj 20-imi leti, ko se je moj brat R. odselil na svoje (v podnajemniško stanovanje). Živel je sam in si je tudi sam kuhal. En dan pa pride k njemu na obisk oče, in brat mu ponudi neko mineštro, ki jo je skuhal. Očetu je bila mineštra zelo okusna, in ko je prišel domov, je rekel mami (svoji ženi): "Veš kaj, ... ko bo eden od nas dveh umrl, bom jaz hodil k R. jest!" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 praktichen tale ata.....koga neki je meu u mislih Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Hja, ima 12 let mlajšo ženo, pa lahko razmišlja, kam bo hodu jest, ko bo eden od njiju dveh umrl! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Zgaga 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Varaš lahko vedno LE samega sebe! dr.Zgaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 V Mariborskem Sončku, torej v Varstveno Delovnem Centru Zveze Sonček (celebralci) so tudi začeli "ukvirjat" izjave ... nene, samo hecam se. JiH pa računalniško printajo nalepijo na steno. Kao izjave leta. Kot so mi rekli, imajo z invalidi zmeraj večje težave, ker nočejo delat, no, in ena izjava je bila od T., to sem pozabil, ena pa od N. (da she jaz malo o zasebnosti ) in da se glasi: "Delam samo takrat, ko se mi ljubi, pa še to se mi nikoli". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 http://www.lisjak.com/img/No1.jpg Citiraj ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Dbest - broj jedan bo pa ja imel kaksnega v rokavu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 in potem vse tiho je bilo Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Ni poraženec, kdor je poražen, poraženec je kdor se po porazu ne pobere. Maureen Connoly Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Bolje kramp v hrbet kot v roke. Aakhut Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Dbest - broj jedan bo pa ja imel kaksnega v rokavu! Sve za jednoga, jedan za sve! (Vse za enega, eden za vse)* *to se je posebno poznalo pri plenu ali plači Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Kljuka - ves kako sem bila BESNA (ampak prav zares) ko sem kot majhna prebirala Alan Forda (imam 12 let starejso sestro, pa sta s tipom njenim skoz imela tole, pol mi jih je pa se starejsi sosed dal ful, tako da sem imela -in pravzaprav se imam, ce ni zgnilo kje v kleti, zdaj cakajo na tamalega- celo zbirko).No, in sem bila prav besna na tegale Broja jedan.. ko je tole fural - vsi za enega varianta...Ampak strip je bil pa carevski - ga ni tako dobrega (vsaj zame) - toliko humorja na tistem pikrichu placa (10 x 15 cm ali pac nekaj takega) - vsaka risbica, vsaka linija, pika ilustracije, je bila svoja zgodba, in vsak spljash je bil za crknit! Noro dobro... a broj jedan pa - za zadavit! :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 BLAGO ONOME, TKO RANO POLUDI...CIJELI MU ZHIVOT U VESELJU PRODZHE(hrvashki pregovor) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.