Kylie 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Ta je cel ena velka izjava x:Dx svašta majka rodi, ejlool Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 Ta je cel ena velka izjava x:Dx Men sicer neka šteka, tak da nisem gledal do konca, ampak tisto kar sem videl... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e055.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 Nekaj v zvezi z neurjem in posledicami... Slišal včeraj na TV nekoga ki je izjavil da je imela cesarica Marija Terezija boljšo vodarsko službo kot jo imamo danes... Žalostno je da je to res... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 Nekaj v zvezi z neurjem in posledicami... Slišal včeraj na TV nekoga ki je izjavil da je imela cesarica Marija Terezija boljšo vodarsko službo kot jo imamo danes... Žalostno je da je to res... tut politka je bla boljsha kokr pa una izpred 15 let zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 tut politka je bla boljsha kokr pa una izpred 15 let zlomk....tralala Ja... Pa boljša tudi od današnje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 Ja... Pa boljša tudi od današnje... ni jedne nema booooljeeee..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 ni jedne nema booooljeeee..... zlomk....tralala ...od Marije Terezije... :palec: Do zdaj na naših tleh še ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 naslednje leto lohk kar na BOKALCIH snemajoal pa lansko ponovijo...nau nben opazu zlomk....tralalav DSO si mislil to, valda? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 v DSO si mislil to, valda? tjah....a je she kej druzga tam? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 Lesnina in en hrib in gozd in stare bajte. jaz sem se valjala po postelji tam ... morbidno, a? pa ne s kakim varovancem. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 jaz sem se valjala po postelji tam ... morbidno, a? pa ne s kakim varovancem. :xx!: a de nben ni hotu?so pa res prasci..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 ne ne, grebli so se, ampak jaz sem tja prišla s Tomom Cruisem .... to ti je neki manijak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 ne ne, grebli so se, ampak jaz sem tja prišla s Tomom Cruisem .... to ti je neki manijak. aha!!!!a pol se je ON valu z njimi po postlahmatr...s kakimi se ti druzhish zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 http://lolcat.com/pics/godkills.jpg Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Stephen Hawking: "Ženske imajo problem za vsako rešitev!" x:Dx ta je dobra jain kar drži.....no ja, včasih..... no ja, dostikrat Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Stephen Hawking: "Ženske imajo problem za vsako rešitev!" x:Dx to je zato, ker preveč razmišljamo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 “I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.” d.adams Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 to je zato, ker preveč razmišljamo..točno tako Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 u madona, trenutno skoraj nobenega ni na forumu ... pa si lahko privoščim malo kurcanja in preklinjanja ... u ti pi.ko mater. jutri pa me bo sram. raje ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 http://www.youtube.com/watch?v=IiVex5yf7bQ tipicni moski ego, evo evo... JOJ, PA VSE OD STEVENA MOFFATA. OH, COUPLINGI I TRULY DEEPLY LOVE THEM!!! Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 NEKEGA DNE SEM POGLEDAL V NEBO.VIDEL SEM PTICO, KI SE MI JE TAKOJ ZATEM POSRALA V OKO.NISEM SE NASMEJAL, NITI JOKAL IN TUDI PREKLINJAL NISEM.BIL SEM ENOSTAVNO SREČEN, KER KRAVE NE LETIJO! :vragec: Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 NEKEGA DNE SEM POGLEDAL V NEBO.VIDEL SEM PTICO, KI SE MI JE TAKOJ ZATEM POSRALA V OKO.NISEM SE NASMEJAL, NITI JOKAL IN TUDI PREKLINJAL NISEM.BIL SEM ENOSTAVNO SREČEN, KER KRAVE NE LETIJO! :vragec: :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Neka letošnja ura angleščine, se pogovorajamo o ocenjevanju, in prfoksa uvede: "you know, oral is fun." Cel klas se začne smejat, sošolc reče "what you don't tell!" in pol danes, se ta isti sošolc nekej muta da ne ve če je on dans vprašan in to, in anglarca neki muti nazaj, in pol sošolc reče "You know, oral is fun!", prfoksa pa uvede "Looks like I must keep my mouth shut." pa spet vsi v smeh, profesorca pa zardi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 "Mami, ko bom velik bom psihadelični roker!" -Mirko iz Domžal Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 http://shrani.si/f/P/eV/19RXXnRi/tvcwanted.jpg Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.