Guest sstane 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 ČIGAVA JE TVOJA DRŽAVA, DA NIMA ZDRAVE SOLI ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 hih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 HAKRUHAIGERINSOLI. IMA KRUH TUT SOL, NOTRI VEŠ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Tamau mi je dal eno igračko, da mu nekaj popravim - ravno v trenutku, ko nisem bila glih pri volji... A sem mu jo vseeno popravila, potem pa mu malo ostro in nejevoljno rekla: "Adijo!"On pa me pogleda in vpraša: "A si ti v NAJŠIBKEJŠEM ČLENU?" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Tamara danes moja mala nekaj trmoglavi in jaz se začnem repenčiti kao tako pa to ne gre, pa kako to misliš, pa blablabla, z menoj se tko ne boš pogovarjala. ona pa čisto resno, mami tvoja vzgoja ni moja stvar pišuka pa še prav ima no sej sem bila res jaz malce preveč sitna, ampak za razmišljat mi je pa dala... po toči zvoniti, smrkljica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 V petek sta se dva moja mulčka nekaj ravsala in prerekala in je kar trajalo in trajalo... in sem se vmešala in nekaj tam pametovala... pa mi reče en od otrok, ki je opazoval sceno 'nehej no, lej kakšno faco maš zdej!' Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 ..z menoj se tko ne boš pogovarjala. ona pa čisto resno, mami tvoja vzgoja ni moja stvar ...so napredni ja, si ti moderna mama, znaš poslušat, ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Za dolgo življenje je potrebno ostati v formi. Moja mama je pri 60. letih začela hoditi - 10 km dnevno. Danes ima 97 let in nimamo pojma kje je. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 hehe janjak....chist simpl zrachunat ....135050km stran 666 tralalajeu....hihi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 kaj pa če je ženska zalutala, pa hodi v elipsah ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 hmmm....kwa pa vem.....hmmma pod postlo ste pogledal? 666 zlodijeu.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Nima ti kaj bit, če si dobr skrit ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afna 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Hamingway je bil moder človek, pa tudi velik hedonist.Rad je kadil. Neizmerno rad.O odvajanju od kajenja pa je rekel: "Nič lažjega kot nehati kaditi! Jaz sem že 100x nehal!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Prepir je samo nezavedno izražanje potrebe po ljubezni! Aleksander Imširagić...utrinek iz včerajšnjega seminarja Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 CHE DANES ZAKLICHEM SREDI LJUBLJANE DA SEM SLOVENEC, BOM TEPEN... PA NE OD TUJCEU...OD DOMACHIH SHOVINISTOU (ivan cankar) 666 zlobijeu....tralala(vechna resnica....zhal :xx!: ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 VARAJU SE SVI ONI KOJI MISLE.....blablablamiloševićA NE VARAJU SE ONI KOJI NE MISLE...aakhut 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 prevod: 1. milošević = softfucker2. aakhut = rdecha mushnca zadovoln? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 >NIč HUDEGA NI, čE SE TI NIč NE DA. VAžNO JE, DA SE TI NIč NE VZAME. < Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 pink:"bite my boobie" ful genialno Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 "All you need is love..." Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 help Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 "Ne vem" vsem znan avtor Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 g.Stane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 A on je tudi Stane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Indy je baraba, ker ni hotel biti lokomotiva pri sex-vlakecu. Polo je kmet, ker noce razumeti vegetarijancev. Rachek pa je baraba, ker je pustil izid pri biljardu 2:2, ker je raje sel domov spat al nekaj takega. Izjva pac. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.