pokowc 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Človek je nesramno bitje, če ga obesiš, ti pokaže jezikhttp://www.gape.org/sonce/svetpogovorov/vzivo/chat/images/smilies/rofl2.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2004 ***********************************************Um je reka, ki teče skozi čas. Mi stalno le beležimo vtise...kar počnemo in mislimo zdaj - določa bodoče izkušnje.Ljudmila C.Stele***********************************************Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2004 _________________________________________znak za duhovni razvoj je umirjenost znotraj sebe_________________________________________Ljudmila C.Stele Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 >Če ti ni kej prav si utakn tamauga u mikesr, boš večjo korist naredu k tlele po tabli >gobezdal! iz enga foruma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 ...... ti pa take astrološke komentarje deli komu drugemu... Bom, ti pa se izogni (vsaj) astroloskim temam. To ni nasvet ali komentar, zaenkrat je se predlog ali prosnja... (z nekega neznanega planeta) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 En tip ima delavnico v Kamniku in izdeluje krste.V sodnem registru ima vpisano dejavnost: "Zakljucna dela v zdravstvu". Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Janja, tale Kamničan ima kooperacijsko pogodbo z zdravstvenim domom!? Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 FAQ :Pravila in priporočila za uporabo forumaSem Lastnik foruma, zato raje povem v faq ,da sem nagnjen k opletajočemu pristopu; hvala za vrhunski razum iz vaše strani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Janja, tale Kamničan ima kooperacijsko pogodbo z zdravstvenim domom!? Je vsaj direkten Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Recimo da tole semle spada: "Najlepši okras ženske je ljubezen, najlepša oblačila na ženski so roke moškega,ki ga ljubi" sem našla na netu nekje.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Tim je vceraj ali kdaj rekel, da bo tozil Boga! x!x Ker je sneg zdaj, ko ni vec pocitnic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 SKIDAO NISM KER SEM BIO NA WICKENDU(hishnikovo sporochilo na vhodnih vratih) 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 jejej... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 jejej... heheprva asocjacija je bla na pokoWC-a 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 That´s the way..... I like it.... ahaaaa ahaaa....that´s the way..... I like it.... ahaaaa ahaaa.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Danes sem slišala eno novo izjavo za v okvir! Sem srečala prijateljico, ki je s svojima hčerama sedela na klopci ob morju. Vse tri so zrle predse na zasidrane barke, ki jih je morje pozibavalo in golobi so jih obletavali...Pozdravim jih: "Ojla! Kaj pa ve tukaj?" Prijateljica pa odgovori: "GLEDAMO TRIDIMENZIONALNO TELEVIZIJO!" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 ...heeee..če je dnar pr bajti je tut polno sexa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 ...heeee..če je dnar pr bajti je tut polno sexa ..a če ga pa ni je pa ga.Desanka Šakić in g. Prstko Vrtavček. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 ...heeee..če je dnar pr bajti je tut polno sexa ..a če ga pa ni je pa ga.Desanka Šakić in g. Prstko Vrtavček. kuko...a pol se z nogo po glavi bozhash, k mash obe roki tkole zasedeni 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...=ST&f=29&t=2748 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...=ST&f=29&t=1387 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 >Za penis se govori, da je najbolj lena stvar na svetu. Namrec, ko miruje, >ga moramo nosit, ko pa stoji, ga moramo porivat@ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimi sanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje.[/size[/color]] (Linda Stafford) Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 uff.. sem se namatrala.. .. ja v takšni barvi, in takole..ja bo pa vredu LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 iz tv arhivov parlamenta;g.Drnovšek: ..´ma kaj se boste tepli za moje nasledstvo...´g.Hvalica: ..ma kaj ste vi Tito? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.