Skoči na vsebino

Izjava!

stankaa

Recommended Posts

:vragec:

hehe

ucheri sm gledu orange county

biu not mega stauk o zhenskah:

prblizhn tkole

KUKO NEJ ZAUPAM BITJU, K PET DNI SKUPI KRVAVI, PA NE UMRE

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

x:)x Mitja mi je zadnjic rekel:

"Sploh nimas smisla za humor na moj racun". x:px xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 4 weeks later...
Newton je upoznao glumicu June Browne u Melbourneu. Tik prije ženidbe 1948. rekao je: "Rad mi je važniji od tebe. Možeš mi biti model, kao i ja tebi." Dio tih međusobnih pofotkavanja objavljen je 1999. u monografiji "Us and Them". U braku su bili 55 godina. Cijeli život su putovali za suncem. "U duši sam feminist. Ako bih ranije završio s poslom, uvijek bih se javio svojoj ženi. Nikada mi nije palo na pamet da ju iznenadim. Nikada u životu joj nisam kopao po torbici. Uostalom, ona zna da ja na žene gledam kao seljak na krumpire."

En dan tko hodva z kolegom, pa nasprot pride ena dama v krznenem montlu s pikinezarjem na povodcu.Pa jo kolega tko mal gleda, pa jo zlo vljudno vpraša-a je ta kuža vaš?-dama se bliskovito odzove,prime psa in vsa ponosna odgovori DAaaa.Kolega pa butne-ja zakva pa nisi nardila splava! x:Dx x:o)x
Vsaka ovira je priložnost.

Numerologija (kabala) pripisuje vsaki črki določeno število. Seštevek za www je 666. Sv. pismo govori o tem številu kot o imenu Zveri. Bolj na koncu nekje. Kot vem, imajo v Londonu nek računalnik z vsemi podatki o ljudeh in ga imenujejo The Beast. (to ni preverjeno - "po rekla, kazala" metodi)

>Obstajata dve obliki samokontrole;da se zavedamo kaj prihaja iz nas/in kaj se dogaja v nas.Tega teksta se sicer ne spomnim ima pa kaj pametnega v sebi. Razlaga je ta, da tisto kar iz zunanjost prihaja v nas znotraj se je treba znotraj zavedati in nato znotraj kontrolirati. Tisto pa kar prihaja iz nas je treba zunaj opazovati in tam prav tako kontrolirati. Gre se za kontrolo obeh vaznih delov cloveka:vhoda in izhoda.

Mark

Kakršen ata...takšen avto vozi sin x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

borism...vedno sin...kako dober je avto, je pa odvisno od očeta x:Dx x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ne vem, če sem to že napisala, ampak danes sem se spomnila ene x:o)x izjave izpred 15-ih let:

Smo bili (družba) v diskoteki... (Uh, bili takrat še ful mladi! xrolleyesx x:)x ) En prijatelj se je zagledal v eno punco in jo prosil za ples. Ona ga pogleda od nog do glave in vzvišeno reče: "Ne plešem z otroci." On pa odvrne: "Joj, oprosti, nisem vedel, da si noseča!" x:Dx x:Dx x:Dx

"Ne, čist naravno pa ni stalno stanje....."

(Mickova izjava včeraj 12:36 v temi Postani sponzor LN)

Stanka x:Dx :palec:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...