pokowc 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 >Moto življena; Najbolj zapravlejen je tisti dan, ko se nismo smejali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 heheucheri sm gledu orange countybiu not mega stauk o zhenskah:prblizhn tkole KUKO NEJ ZAUPAM BITJU, K PET DNI SKUPI KRVAVI, PA NE UMRE 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Z ŽENO SVA BILA 20 LET NAJSREČNEJŠA ČLOVEKA NA SVETU. POTEM ............... SVA SE PA SREČALA !!! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Mitja mi je zadnjic rekel:"Sploh nimas smisla za humor na moj racun". Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 >QUOTE >Vse najboljše in najlepše ob 8. marcu >ja, hvala ti, možakar >sm dobua le fuk ujutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 <ne bliža se nbena pomlad, a ne vidiš, da je praznik sam na papirju, v luftu ga ni <bo že. itak pa je leto vedno po sezoni narjeno, kot karakter človeka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Ko smo bili še majhni (jaz, brat in sestra), nam je oče vsak večer po risanki rekel: "Zdaj pa lulat in spat!" Enkrat pa se je zmotil , in rekel: "Zdaj pa lulat in scat!" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Newton je upoznao glumicu June Browne u Melbourneu. Tik prije ženidbe 1948. rekao je: "Rad mi je važniji od tebe. Možeš mi biti model, kao i ja tebi." Dio tih međusobnih pofotkavanja objavljen je 1999. u monografiji "Us and Them". U braku su bili 55 godina. Cijeli život su putovali za suncem. "U duši sam feminist. Ako bih ranije završio s poslom, uvijek bih se javio svojoj ženi. Nikada mi nije palo na pamet da ju iznenadim. Nikada u životu joj nisam kopao po torbici. Uostalom, ona zna da ja na žene gledam kao seljak na krumpire." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 En dan tko hodva z kolegom, pa nasprot pride ena dama v krznenem montlu s pikinezarjem na povodcu.Pa jo kolega tko mal gleda, pa jo zlo vljudno vpraša-a je ta kuža vaš?-dama se bliskovito odzove,prime psa in vsa ponosna odgovori DAaaa.Kolega pa butne-ja zakva pa nisi nardila splava! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Numerologija (kabala) pripisuje vsaki črki določeno število. Seštevek za www je 666. Sv. pismo govori o tem številu kot o imenu Zveri. Bolj na koncu nekje. Kot vem, imajo v Londonu nek računalnik z vsemi podatki o ljudeh in ga imenujejo The Beast. (to ni preverjeno - "po rekla, kazala" metodi) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 >Obstajata dve obliki samokontrole;da se zavedamo kaj prihaja iz nas/in kaj se dogaja v nas.Tega teksta se sicer ne spomnim ima pa kaj pametnega v sebi. Razlaga je ta, da tisto kar iz zunanjost prihaja v nas znotraj se je treba znotraj zavedati in nato znotraj kontrolirati. Tisto pa kar prihaja iz nas je treba zunaj opazovati in tam prav tako kontrolirati. Gre se za kontrolo obeh vaznih delov cloveka:vhoda in izhoda.Mark Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Kakršen ata...takšen avto vozi sin Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Alkohol res ne reši nobenih problemov. Toda, po drugi strani jih tudi mleko ne :o|o: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Kdaj smet ni skodljiva?Takrat, ko ves za njen nastanek pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Kakršen ata...takšen avto vozi sin ...in kateri je sedaj ATA in kateri SIN na fotki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 borism...vedno sin...kako dober je avto, je pa odvisno od očeta Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 >"Zakaj pravzaprav praznujemo BoĹľiÄŤ? Saj se vendar vsak dan rodi moški, ki se >ima kasneje za Boga!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Ce denar ne prinese srece, kaj sele mizerja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 zadnjič sn čula nov izraz za modrček: "KAPA ZA DVOJČKE" Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ne vem, če sem to že napisala, ampak danes sem se spomnila ene izjave izpred 15-ih let: Smo bili (družba) v diskoteki... (Uh, bili takrat še ful mladi! ) En prijatelj se je zagledal v eno punco in jo prosil za ples. Ona ga pogleda od nog do glave in vzvišeno reče: "Ne plešem z otroci." On pa odvrne: "Joj, oprosti, nisem vedel, da si noseča!" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Kakršen ata...takšen avto vozi sin Uh, majica, šele zdaj vidla tisto slikco ! Tisti avto pa bi lahko bil tudi moj - sem imela glih takega belega pičipokija! (Je pičil po cesti in pokal ko zmešan!) Contesa Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. april 2004 Avtor Prijavi Deli 22. april 2004 "Ne, čist naravno pa ni stalno stanje....." (Mickova izjava včeraj 12:36 v temi Postani sponzor LN) Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 baba z idejami; recept s katastrofo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 KROKODIL:Pita Mujo Fatu:- "Fato, zasto kad god se brijem, kad se pogledam u ogledalo meni se digne?" - "Zato sto vidis pi*ku u ogledalu", odgovori Fata. ......pa še izjavo potem od MAJICE potem v "idealnem moškem".....še sedaj se smejim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.