pokowc 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 How to say "Ladybug" Around the WorldAustria ~ GlückskäferCzechoslovakia ~ SlunéckoDenmark ~ MariehøneEngland ~ LadyBirdFinland ~ LeppäkerttuFrance ~ CoccinelleGermany ~ MarienkaferGreece ~ PaskalitsaHolland ~ LieveheersbeestjeHungary ~ KaticabogárItaly ~ CoccinellaJapan ~ Tentou MushiJordan ~ Da'asouqahKorea ~ MudangbuleLatvia ~ MaraMalaysia ~ KumbangPoland ~ BiedronkaPortugal ~ JoaninhaRomania ~ BuburuzãRussia ~ Bosya KopovkaSlovania ~ PikapolonicaSpain ~ MariquitaSweden ~ NykelpigaTurkey ~ Ugurböcegi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 .........Lepe hočejo biti cvetice, ribe v morju, petelin na gnoju, drevesa v gorah..Vse z enim samim namenom...Stane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Slovania ~ Pikapolonica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Boris,lepo videt party pik polonic. Jaz nimam takšne slikice.Vem pa, da na CZ rečemo v šolah "Slunečko sedmitečne".Slunečko je beseda slovaška,sedmitečne je česka.Na CZ boš pa največkrat slišal rečit "Beruška". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Saj je tudi "BERUŠKA" lepo ime Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ha, poliglotske pikapolonice x!x Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Ko gledam kdaj stremuhinje že v študentskih vrstah ženstva ali mlade raziskovalke, ki doktorirajo s posebnim privilegijem - vem, da so se vnaprej te ženske odrekle materinski vlogi, tudi če ima katera med njimi celo otroka ali otroke. Tudi možje ali fantje so takim kvečjemu privesek, pripadnosti namreč ne čutijo več družini nobene: pripadnost čutijo torej položaju, dobri službi, karieri. Ta novi tip slovenske žene je že tako psplošen, da ustvarja nekakšno "duhovno lezbištvo", čeprav so večidel vodilne pozicije še zmerom, vsaj v Sloveniji, v rokah "politično prešlatanih" moških. .......... Komaj kaj: tovarišice v državni obvezni šoli so slovensko še vedno kakor komunajzarsko povsem "zavedne". Družinski standard pada... Dogaja se žensko zvezdništvo, ki je po svoje tudi scela spolno znotrajprešito, torej nedostopno... in javno le na tv zaslonih... Vladimir Gajšek, slovenski književnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Boris,lepo videt party pik polonic. Jaz nimam takšne slikice.Vem pa, da na CZ rečemo v šolah "Slunečko sedmitečne".Slunečko je beseda slovaška,sedmitečne je česka.Na CZ boš pa največkrat slišal rečit "Beruška". A zivis na ceskem, Vendula?Sory, nisem prej postekala, videla sem samo, da ste govorili nekje, ces, ti, ki nisi od tu.... Nas je pa kar nekaj s cesko povezavo tukaj, ne?(*imam dve sestri, ki sta na pol Cehinji). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ."Demoni ne marajo svežega zraka, ampak jim je bolj všeč, če si stvari ne upaš početi in ostaneš v postelji," se je pošalil, vendar dodal, da je "rutina izredno pomembna". "Če je ne bi bilo, ne bi naredil popolnoma ničesar." Priznal je sicer, da so tudi dnevi, ko z nikomer ne spregovori niti besede, vendar pa poudaril, da ga to ne moti: "V molku je nekaj veselega." Bergman Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ."Demoni ne marajo svežega zraka, ampak jim je bolj všeč, če si stvari ne upaš početi in ostaneš v postelji," se je pošalil, vendar dodal, da je "rutina izredno pomembna". "Če je ne bi bilo, ne bi naredil popolnoma ničesar." Priznal je sicer, da so tudi dnevi, ko z nikomer ne spregovori niti besede, vendar pa poudaril, da ga to ne moti: "V molku je nekaj veselega." Bergman Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Ženske so kot položnice. Najprej jo položiš, potem pa plačuješ. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 .v ljubezni partner partnerju vse pobere in mu vrne z obrestmi .v ljubezni ne čakaj na druge .človek se v ljubezni izpostavlja .vsakumur pokaži veselje, le vrednemu svoje srce. .ljubezen je univerzalni čar M.Lenardič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Mick...tale je pa zate... :xx!: Bi ti ženske ja...sej ne morš žvet brez žensk... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Tale ...pa zate...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 zdej si me pa... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Ja svoje zene nikad ne tučem. Samo je gurnem po stepenicama pa nek se udari gde sama oče. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 " Tragedija slave je v tem, da moraą zapraviti preveč časa, da bi ostal slaven. P. PICASSO " Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Čemu služijo prijatelji?Če imaš slab dan, greš in ga pokvariš še njemu. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 te pokličem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Pa kaj, ne moreš mi pokvart dneva smotka . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Za vsako rit palica raste! Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 He-he....toto zadnjo izjavo bi jaz mal po svoje priredil pa to...... No, pa naj bo bl mehka varianta ....recimo......za vsak pisker se najde pokrov Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Ne teci za srečo, če pa je tik za teboj! Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Za vsako rit palica raste! ....in dlje kot raste, bolj je debela jaz sem stranski produkt življenja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.