Skoči na vsebino

Izjava!

stankaa

Recommended Posts

Zakaj se je kdaj pa kdaj upraviceno norcevati iz missic?

Question: If you could live forever, would you and why?

Answer: "I would not live forever, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever."

- Miss Alabama, 1994 Miss USA Pageant

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Joj! :)

"I get to go to lots of overseas places, like Canada."

- Britney Spears, Pop Singer

"I think the team that wins Game 5 will win the series. Unless we lose Game 5."

- Charles Barkley, NBA Basketball Player

"China is a big country, inhabited by many Chinese."

- Charles De Gaulle, former French President

"Solutions are not the answer."

- Richard Nixon, former U.S. President

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Breatney Spears:

Še nisem bila na Japonskem....menda imajo tam v Afriki zelo vroče...in jejo surovo hrano...zato na Japonsko ne grem... x:Dx x:Dx x:Dx

:sori: bogica...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Hodim po cesti in vidim gručo čefurjev .Ko se obrnem,so že pri meni,vsi me veselo gledajo ter se smejijo .Nato se eden izmed njih zresni in mi reče naj mu posodim .Jaz seveda vem,kaj namerava storiti in mu lepo povem,da ga ne dobi .Nenadoma me čudno pogledajo,ter ponorijo .Hitro izvlečem svojo katano,ter jim namignem ,kako velik je moj ponos (katana).Vsi me milo gledajo ,toda jaz se ne ustavim,prvega oročim in drugega zabodem v ,tretjega užgem ,vsi ostali pa hitro stečejo domov .Med gledanjem v prah ki se polega za njimi,si nadenem,svoja (tr00 jeabach) očala in se v stilu Renegeda s svojim čoparjem odpeljem proti sončnemu zahodu.

enga foruma

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

x:Dx x:o)x

Sm slišala tut tako...Zaboden v hrbet, možno, da je bil umorjen... x:o)x x:Dx

Ne, verjetno se je sam... x:o)x x;)x x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx  x:o)x

Sm slišala tut tako...Zaboden v hrbet, možno, da je bil umorjen... x:o)x  x:Dx

Ne, verjetno se je sam... x:o)x  x;)x  x:Dx

hi hi hi... verjetno se je sam?

ja eetak x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Še ena iz moje "bogate zakladnice resničnih dogodkov" :vio: :

(Sicer ni izjava, ampak ena hecna gesta.)

S prijateljicami smo nekaj proslavljale v eni pivnici. Stregel nas je natakar, ki je "imel čez" naš del pivnice, na drugem delu pivnice pa je stregel en drug natakar (vsak je imel svoje mize za streči).

Prijateljica je hotela nekaj naročiti, in ker je bil v bližini natakar z drugega dela pivnice (ne naš), je pač poklicala njega. Tip ji je rekel, da mora naročiti onemu drugemu (našemu), ona pa: "Dobro, potem pa mu recite, naj se nariše pri naši mizi."

Čez nekaj časa pride ta isti natakar do naše mize in prinese kos papirja, na katerem je bil narisan možiček x:o)x - naš natakar se je namreč narisal na kos papirja in ga poslal k naši mizi! x:Dx x:Dx :palec:

>men je ena enkrat rekla tik preden, da ma menstruacijo... Uf šit ! a pol nabo nč sem js >uprašu pa je rekla:

>'pravi mornarji znajo tut v rdečem morju plavat!'

>jebi ga js sem pilot...

" Občudujemo talent, pogum, dobroto, velike naloge in velike preizkuąnje, spoątujemo pa samo denar.

BECQUET

Misel dneva" Nobeno pravilo, zakon ali tradicija ne velja za vse... Vključno s tem.

W. W. Dyer "

" Vsaka ovira je priloľnost.

W. W. Dyer "

Tamara... x:Dx :palec: :palec: the best... x:Dx x:Dx

Se spomnm ene finte, kva mi je bivši zakuhu... x:Ix

Smo šli v eno full nobl restavracijo...naročimo neki za jest, kelnerca prinese...pa on ni maru kisle smatane, k je bla v omaki...pa reče...

"dej mi to hitr vn pojej, da se ne razleze..."

Jest začnem hlastno jest tisto omako...pa kelnerca prnese še men, in v tistem trenutku on...

"dej mal se strp...sej boš svoje dobila"

Sm mislna, da ga bom kr ubila na licu mesta x:Ix ...zgledal je tko, kt bi bla oreng požrešna... :xx!: xrolleyesx x:Ix

:palec: :palec: :palec:

gremo na potovanje... na letališču še kako uro do odhoda aviona..oddamo prtljago...se čekiramo.....valjda gremo na kavo in še zadnji cigaret.... se pokamo ... lepo počasi....res počasi... pa slišimo da je že 3 klic za naš polet.. pa pohitimo....carinik zahteva potne liste... trije jih imamo.... moj dečko pa... ga ne najde..... pa jaz brskam po trorbici... pa on vse žepe obrne.... pa drugi par vse svoje pregleda...pa pasporta nikjer.... nakar se mojemu dragemu žarnica prižge: "uf v rugzaku ga imam!" :V: pa carinik pokliče nekega letališkega delavca, pa ta čist zelen v faco nadira nas neodgovorno mularijo :sori: vpraša kako izgleda njegov rugzak, pa mu povemo da je moder, pa on v luft, da je vsaj 50 modrih rugzakov v avionu... pa da naj gre moj dečko kar lepo z njim da dobi pasport, nas pa pošlje naprej..... in mi gremo naprej, pa si mislimo, da bo kar nekaj časa trajalo, da bosta našla rugzak, zato zavijemo še v duty free shop.... pa glih zadnja plačujem na blagajni, uleti taisti letališki delavec, čist rdeč v faco, da ga zezamo, da se zdaj še po štacuni vlačimo... avion pa samo še nas čaka..... :sori: :sori: :sori: ok, zalaufamo v njegovem spremstvu do aviona.... pa se meni trobica odpre in pade na tla... seveda pol stvari ven.... x:Dx x:Dx x:Dx pa ubegemu tipu kar pena na usta.... kako je besno pobiral moje cigarete, šminko,...... res je bil že čisto iz sebe, jaz sem pa komi zadrževala smeh!

končno.... uletim na avion.... vse oči obrnjene proti meni...... me grdo gledajo.... moj dečko pa elegantno sedi na svojem sedežu in mirno izjavi: "draga moja, a te moramo res vedno čakati?" :vragec: :vragec: :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...