Skoči na vsebino

Izjava!

stankaa

Recommended Posts

"Odkar ne mislim več, se je število mojih somišljenikov povečalo."

lia

x:o)x x:Dx

-kdo je originalno to povedal, pa nea vem

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Dave Navarro, musician, on Carmen Electra, actor

We were on a blind date, although of course I knew who she was. The moment she walked into the restaurant, I thought, "I'm a dead man, it's over. I'm done." Carmen was, how can I put this? Much more beautiful than I expected, in a very classical way. I was very surprised and moved by her charming vulnerability. She had on this white fur coat, her hair was down, and her eyes pierced my heart from 20 yards away. The first thing I did was buy her 1,200 pairs of sunglasses to cover up those eyes. I couldn't risk anyone else having the same reaction. I didn't think she'd be my type, but she ended up being my archetype. It was an energy that went off. Are you getting all this? Play a joke on her, though. Tell her my first impression of her was, "Nice rack."

Carmen on Dave

Oh, my God. Dave said that? No he didn't. He is such a gentleman. My first impression of him is from when I was getting my hair done at my house, sitting in front of the TV, and there was a Red Hot Chili Peppers speacial on. I said, "he's fine." A year later, we finally went on a blind date, and it was an instant attraction. We met on the 10th, so now we make a point to try and spend the 10th of each month together. He even proposed on the 10th of August.

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Kaj mi je izjavil eden, ki sem mu malo razložila njegovo astrokarto:

"Razkopala si me ko Sherlock Holmes!"

x:Dx x:o)x

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Alkohol ne reši nobenih problemov...po drugi strani - jih pa mleko tudi ne...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Če ti srce zastoji in močno zaboli,

če te stisne v pljučih,

če se ti pred očmi zamegli in ti pamet odpove,

to ni ljubezen

temveč

INFARKT. x:Dx x:o)x x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

En kolega mi je bil dolžen nekaj denarja, in ker se nisva mogla dobiti, sva se zmenila, da mi denar pusti v PTT nabiralniku.

Ko sem prišla domov, me je v nabiralniku čakal denar, zavit v listek, na katerem je pisalo:

"Tukaj je tvoj denar. Če pa ga ni, čimprej pozabi nanj. Lep pozdrav!"

x:Dx x:Dx :palec: x;)x

Kot otrok sem ugotovil, da kaktusi pikajo - zato jih ne maram preveč! Ta zelenjava še za jesti ni...

nekdo

Poznam tipa, ki ima nogo 52 :ubožec, prišel skoraj na kant, ker rabi čevlje po meri ..zato pa ne zaklepa več vrat od stanovanja, samo čevlje pusti zunaj

Rubiy

Najlažje da - podari tisti, ki ima malo. Če da vse kar ima (če odšteje za osnovno preživetje), čeprav je malo, je dal več kot tisti, ki je dal veliko, ker ima veliko. Slednji nikoli ne dajo vsega kar imajo.

IZ NEKE WEB

...po zdravju... RUGELJeno nekaj odlomkov njegovega članka v reviji Zdrava in lepa (julij 2004)

- ...večina žensk po tridesetih je uvenelih, bledoličnih, mnoge so zakajene in sedirane....

- ...telesno in duševno zdrav moški, ki ne kadi, se ne prenažira, ne pije preveč in prepogosto, ki se redno ukvarja z aerobno vadbo in ki je zasidran v poklicnosti ter živi v tvornem partnerstvu z ljubljeno in ljubečo ter spolno razigrano ženo dva do tri dobre spolne odnose vsak dan, tja do 70. leta in dalje...

--...tisti moški, ki tega ne zmorejo ali ne potrebujejo so veliki revčki, zakompleksani,....

- ...prebujena in spolno razigrana ženska zlahka doživi do 5 orgazmov pri začetni penitraciji v vagino, potem pa med dovolj dolgim koitusom še do 50 orgazmov. Pri pedesetem rahlo omedli in jo je včasih treba malo politi z mrzlo vodo. Če jih ne doživi je nepotešena, nesrečna, histerična,...

- ...uverturo za nemoten potek bodočih orgazmov opravi modra in spolno prebujena mati, tako da hčerko nežno masturbira že pri petih letih starosti (Komnenić, 1981:199)

Zadnjič pravi ena sodelavka drugi (ta jo je nekaj razjezila).....:

" EJGA, A B TI RADA ZOBE NA VERIŽICI NOSILA!" x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

K sm bil micken,sm bil otrok,mi je blo oproščeno,k sm bil mau večji sm bil otročji,k sm bil star 10 let sm še otročji, k sm bil 15 let sm bil nalašč otročji, k sm bil star 19 let ,so mi rekl,da sm otročji,k sm jemu 25 let,so mi rekl še vedno,da sm otročji,zdele pr 30 ,pa sm še vedno otročji, a ni to fino x:Dx

:vragec:

BLAGO ONOME, TKO RANO POLUDI...

CIJELI MU ZHIVOT U VESELJU PRODZHE

(hrvashki pregovor)

:vragec:  x:)x  x:)x  x;)x

:palec: :palec: :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...