Buddha 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Definicija niča je oblak prahu, ki ga nekateri pustijo za seboj. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 MOŠKI SO KOT KONZERVE - ČE JIM DAŠ LUFTA, SE POKVARIJO !!! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ne sam to, zbezljajo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 MOŠKI SO KOT KONZERVE - ČE JIM DAŠ LUFTA, SE POKVARIJO !!! pa pismo,da res Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 "His ignorance is encyclopedic" - Abba Eban (1915-2002) "I can write better than anybody who can write faster, and I can write faster than anybody who can write better." - A. J. Liebling (1904-1963) "Victory goes to the player who makes the next-to-last mistake." - Chessmaster Savielly Grigorievitch Tartakower (1887-1956) "Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted." - Albert Einstein (1879-1955) "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." - Albert Einstein (1879-1955) "I'll moider da bum." - Heavyweight boxer Tony Galento, when asked what he thought of William Shakespeare "C makes it easy to shoot yourself in the foot; C++ makes it harder, but when you do, it blows away your whole leg." - Bjarne Stroustrup "The only difference between me and a madman is that I'm not mad." - Salvador Dali (1904-1989) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ena posrečena in resnična: Pride tip v trgovino in reče glasno: "Tukaj je DRAGO!" Prodajalka ga pogleda :o in pravi: "Saj ni tako drago! Normalne cene imamo!" Tip pa: "Moj sosed Drago je tukaj!" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 " Miąljenje sodi med največje zabave človeąke rase. Berthold BRECHT " Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Zadnjič je v Cosby showu en mali rekel: "Psihiater je človek, ki ti pove, kaj je s tabo narobe, tudi če ni nič narobe." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Kako se sklanja pridevnik 'škrt'?Medvode - Škofja Loka - Kranj - Radovljica - Jesenice Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 hja Jania, to že ja,sam vseen,a maš izkušnje take tut, tak poglej, ne sam fraze,k se podajajo iz generacije v generacijo..se mi pa kar zdi, da pole na gorenjskem prevladujejo sam device in kozorogi, ki so temu tut primerno opisovani! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 zadnjič v nekem kafiču, k sem srkal kavico poslušam ene obrtnike, ki se prepirajo, če morajo vse v enem dnevu narediti, pravi najbolj glasni, da ne namerava 18 ur na dan tu viseti in pododbno... ..ko je že doseglo vrelišče paravi ta istia veš kakšna je razlika med mano in med tabojaz delam, da živim, ti pa živiš zato da delač, cepec neumni ...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 hja Jania, to že ja,sam vseen,a maš izkušnje take tut, tak poglej, ne sam fraze,k se podajajo iz generacije v generacijo..se mi pa kar zdi, da pole na gorenjskem prevladujejo sam device in kozorogi, ki so temu tut primerno opisovani!maš izkušnje, potrjeno!!! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Delo ni penis, stoji lahko tudi dva dni! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 the only bush i trust is my own (ampak te slikce pa ne dam...) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 tolk me že jeb* u mozak, da me glava boli......slišano čez vikend Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 izjavljam, prejle sm kihnu, rignu tut se mi zdi, prdnu še ne, a srat sm že pozabu; kaj vse se še lahko zgodi ? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Parna masina je pronađena, posto nije mogla da se pronađe neparna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 "Varaju se svi oni koji misle...." (milošević)"A ne varaju se oni koji ne misle....." (narod) 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ko si ze omenil besedo 'varaju': Jedite govna. Nemoguce je da se milijoni muva varaju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Lahko praktično vsak Miloševićev stavek semle . Inteligenten, full, sam kaj ko take svinjarije zganja, ampak on žal res prav svinjarije :o|o: . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mora da ste birali pogresan broj. Mi uopce nemamo telefon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Otroci so naša vez s prihodnostjo,preko njih se nadaljuje naše življenje... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 vse kar bolj srbi kot Srbi so musliji.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.