Skoči na vsebino

Izjava!

stankaa

Recommended Posts

:vragec:

BLAGO ONOME, TKO RANO POLUDI...

CIJELI MU ZHIVOT U VESELJU PRODZHE

(hrvashki pregovor)

:vragec:  x:)x  x:)x  x;)x

:palec:

... se mi zdi, da se eni kar drzimo tegale... x:o)x x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Kljuka - ves kako sem bila BESNA (ampak prav zares) ko sem kot majhna prebirala Alan Forda (imam 12 let starejso sestro, pa sta s tipom njenim skoz imela tole, pol mi jih je pa se starejsi sosed dal ful, tako da sem imela -in pravzaprav se imam, ce ni zgnilo kje v kleti, zdaj cakajo na tamalega- celo zbirko).

No, in sem bila prav besna na tegale Broja jedan.. ko je tole fural - vsi za enega varianta...

Ampak strip je bil pa carevski - ga ni tako dobrega (vsaj zame) - toliko humorja na tistem pikrichu placa (10 x 15 cm ali pac nekaj takega) - vsaka risbica, vsaka linija, pika ilustracije, je bila svoja zgodba, in vsak spljash je bil za crknit!

Noro dobro... a broj jedan pa - za zadavit!  :xx!:  x:Dx

Ja, Marsa! Ampak enkrat pa so člani grupe TNT dobili vsak po 5000$. Vendar jih niso znali obdržati(jih je oropal Broj Jedan x:Dx x8Dx ). Razen Jeremije, ki je hitro šel kupiti "ljekove".

Nauk te zgodbice je, ki je življenska resnica:

Ni vsak denar za vsakega!

Kljuka

Iz izkušenj in življenskih primerov vem, da če bo tisti, ki mu ni usojeno imeti, to dobil, bo tudi hitro zapravil in šel še v minus! No, to je pa že druga moja izjava. x:Dx x:)x x;)x

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

js tud... :xx!: se to kr vem pozabm, al pa se ne spomnm... x:o)x

kadar tam postane tukaj, bomo nasli nov tam, ki bo videti boljsi kot tukaj.............

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...