Marsa 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 BLAGO ONOME, TKO RANO POLUDI...CIJELI MU ZHIVOT U VESELJU PRODZHE(hrvashki pregovor) ... se mi zdi, da se eni kar drzimo tegale... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Kljuka - ves kako sem bila BESNA (ampak prav zares) ko sem kot majhna prebirala Alan Forda (imam 12 let starejso sestro, pa sta s tipom njenim skoz imela tole, pol mi jih je pa se starejsi sosed dal ful, tako da sem imela -in pravzaprav se imam, ce ni zgnilo kje v kleti, zdaj cakajo na tamalega- celo zbirko).No, in sem bila prav besna na tegale Broja jedan.. ko je tole fural - vsi za enega varianta...Ampak strip je bil pa carevski - ga ni tako dobrega (vsaj zame) - toliko humorja na tistem pikrichu placa (10 x 15 cm ali pac nekaj takega) - vsaka risbica, vsaka linija, pika ilustracije, je bila svoja zgodba, in vsak spljash je bil za crknit! Noro dobro... a broj jedan pa - za zadavit! :xx!: Ja, Marsa! Ampak enkrat pa so člani grupe TNT dobili vsak po 5000$. Vendar jih niso znali obdržati(jih je oropal Broj Jedan ). Razen Jeremije, ki je hitro šel kupiti "ljekove". Nauk te zgodbice je, ki je življenska resnica: Ni vsak denar za vsakega!Kljuka Iz izkušenj in življenskih primerov vem, da če bo tisti, ki mu ni usojeno imeti, to dobil, bo tudi hitro zapravil in šel še v minus! No, to je pa že druga moja izjava. Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 MORALA JE STVAR ZORNEGA KOTA(astra) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 .al pa ne zapravi tistega, k nimaš....se prav, da ne zapravljaj dobička, ki ga ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 KODER ELOKVENCA NE ZALEZHE....TJA PACH LEZHE PEST(star slovenski pregovor) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 opraviti preizkušnjo vzdržljivosti. Nič ni hudega, vsi smo enaki, po konstrukciji debeli, suhi, veliki in majhni, le volje ni nikoli dovolj. To ni sexi, to je žival! Tišina je samo beseda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 tishina je stanje mentala.....pr nekaterih Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Najlepša in najbolj stabilna ljubezen je v pravljici. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 pichka ni samo organ...v nekaterih primerih je karakter (v tem primeru nekaterim celo v sluzhbo tezhi :xx!: ) :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 družba je višja šola ignoriranja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 A je kdo klobaso pojedel, da psi tako lajajo. (od Mije) Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 A boš špeh jedu, če si žejn? (Martin) Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 SVOBODA NI V TEM, DA DELASH KAR HOCHESH....SVOBODA JE V TEM, DA NE DELASH KAR NOCHESH Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 SVOBODA JE V TEM, DA DELAŠ, KAR NOČEJO! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 SVOBODA JE TIST, ZA KAR MENIŠ, DA LAHKO POPENIŠ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 "Money can't buy me love" ni treba omenjat od kje sem to dobil Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Što ne može, da kupiš sa novac, može da kupiš sa više novac. Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 SVOBODA JE TIST, ZA KAR MENIŠ, DA LAHKO POPENIŠ SVOBODA = POKOWC? :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Brez keksa se ne seksa. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 kiss of death~ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 PA dobro no,... "Vem da nič ne vem, niti tega ne vem da vem vse." Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Samota rojeva Modrost~ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 PA dobro no,... "Vem da nič ne vem, niti tega ne vem da vem vse."Nova slikca, al jaz res nič ne vem??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 js tud... :xx!: se to kr vem pozabm, al pa se ne spomnm... kadar tam postane tukaj, bomo nasli nov tam, ki bo videti boljsi kot tukaj............. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Što ne može, da kupiš sa novac, može da kupiš sa više novac. Može može.... otožna, cheer up, in ja nova slikca je Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.