aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 pa raje sexat z grdim tipom kot pa,da bi mi potem en lepotec v glavi postopal tako ohranim le fizično pripadnost, duše ni viljamovka Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ZAKAJ IMAJO VSI ORKANI ŽENSKA IMENA ??? KO PRIDEJO SO DIVJI IN VLAŽNI, KO GREJO PA TI ODNESEJO AVTO IN HIŠO. Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 15 razlogov zakaj je pivo boljše kot ženska (moški razmišljanja o ženskah) 1. Pivo ni ljubosumno če zagrabiš drugo pivo. 2. Ko greš v točilnico vedno veš, da boš lahko zagrabil za kozarec piva. 3. Nikoli ne zganja cirkusa, če prideš domov in dišiš po pivu. 4. Če želiš dobro večerjo nikoli ne mešaj vino in pivo. 5. Pri zmernem pitju piva te nikoli ne boli glava. 6. Po prekrokani noči tudi najhujši 'maček' izgine. 7. Ko popiješ pivo je kozarec še vedno vreden nekaj tolarjev. 8. Pred pitjem ga ni potrebno umiti, saj je okus piva dober. 9. Pivo gre enostavno dol. 10. Lahko si ga deliš s prijatelji. 11. Pivo je vedno mokro. 12. Pri orošenem kozarcu piva ni dvoma, da si prvi. 13. Mrzlo pivo je dobro pivo. 14. Lahko si privoščiš več piv, pa nimaš moralnega mačka. 15. Ob pivu lahko uživaš cel mesec. Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 15 razlogov zakaj je pes boljši kot moški (ženska razmišljanja o moških) 1. Pes ti brez zadržkov izkaže svojo naklonjenost tudi v javnosti. 2. Pogreša te ko odideš po opravkih. 3. Pes se počuti krivega, če naredi kaj narobe. 4. Se ne postavlja s tem, da je spal v tvoji postelji. 5. Pes ne kritizira tvojih prijateljev. 6. Razume te tudi takrat, ko je ljubosumen. 7. Zaradi tvoje inteligence se pes ne počuti ogroženega. 8. Razume, da si 'tistega' pač ne želiš vedno. 9. Hišo lahko zaupaš psu. 10. Srednje star pes ne čuti potrebe, da potrebuje mlajšega lastnika. 11. Ne misli, da delaš vse narobe kadar voziš. 12. Pes si ne izmišlja razne izgovore. 13. Sprejme te takšno kot si, tudi takrat ko delaš napake. 14. Pes se ne počuti zapostavljenega, če zaslužiš več kot on. 15. Ko te poljubi, ima to resnično tudi v mislih. Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 15 razlogov zakaj je pes boljši kot moški (ženska razmišljanja o moških) 1. Pes ti brez zadržkov izkaže svojo naklonjenost tudi v javnosti. 2. Pogreša te ko odideš po opravkih. 3. Pes se počuti krivega, če naredi kaj narobe. 4. Se ne postavlja s tem, da je spal v tvoji postelji. 5. Pes ne kritizira tvojih prijateljev. 6. Razume te tudi takrat, ko je ljubosumen. 7. Zaradi tvoje inteligence se pes ne počuti ogroženega. 8. Razume, da si 'tistega' pač ne želiš vedno. 9. Hišo lahko zaupaš psu. 10. Srednje star pes ne čuti potrebe, da potrebuje mlajšega lastnika. 11. Ne misli, da delaš vse narobe kadar voziš. 12. Pes si ne izmišlja razne izgovore. 13. Sprejme te takšno kot si, tudi takrat ko delaš napake. 14. Pes se ne počuti zapostavljenega, če zaslužiš več kot on. 15. Ko te poljubi, ima to resnično tudi v mislih.MIJAUUU! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asha 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 15 razlogov zakaj je pes boljši kot moški (ženska razmišljanja o moških) 1. Pes ti brez zadržkov izkaže svojo naklonjenost tudi v javnosti. 2. Pogreša te ko odideš po opravkih. 3. Pes se počuti krivega, če naredi kaj narobe. 4. Se ne postavlja s tem, da je spal v tvoji postelji. 5. Pes ne kritizira tvojih prijateljev. 6. Razume te tudi takrat, ko je ljubosumen. 7. Zaradi tvoje inteligence se pes ne počuti ogroženega. 8. Razume, da si 'tistega' pač ne želiš vedno. 9. Hišo lahko zaupaš psu. 10. Srednje star pes ne čuti potrebe, da potrebuje mlajšega lastnika. 11. Ne misli, da delaš vse narobe kadar voziš. 12. Pes si ne izmišlja razne izgovore. 13. Sprejme te takšno kot si, tudi takrat ko delaš napake. 14. Pes se ne počuti zapostavljenega, če zaslužiš več kot on. 15. Ko te poljubi, ima to resnično tudi v mislih.pametno razmisljas....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ti moraš biti sprememba, če jo hočeš videt Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Lovska zveza Slovenije sporoČa, da je lov na merjasca zaprt, zato se lahko prosto gibljete. HVALA BOGU Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 mož me vara z drugo, jest pa s tretjo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 Haahaha... smo iskali račune, kjer so gor sanitetni mat., čistila in pleničke,potem pa ena naša gospa: "TAK NA MALO PIŠE, DA BI RABLA PLENICE..." je htela rečt očale Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 >neki ti bom povedu, veš v čem je cel čar v tem,da mora baba prznat,da imajo > > tut deci čustva, ne pa zato z njimi >špekulirat ˝,>pa npr.dobu nouš, nis vredn..to je to, haa > ves kaj spoznavam, da clovek,ko pride 1x do svojega zasluska,najprej > > > sebe nasit ,potem > > pa druge upa gradit tut tko je. ego je prvi, pred naslednjo zastonj > > predajo .... vzajemnost je draga˝ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Pa sem res glih prejšnji teden 2 x ogromno skledo solate s krompirjem in jaci pojedla Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Izjava leta: Jutri začnem hujšat! Pajade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Jaz že ne, vsak čas bojo koline Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 ja sej.............sam bašeš se Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Veš da ni nič zaseke in ocvirkov, če je pujsa previtka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 V petek sta se dva moja mulčka nekaj ravsala in prerekala in je kar trajalo in trajalo... in sem se vmešala in nekaj tam pametovala... pa mi reče en od otrok, ki je opazoval sceno 'nehej no, lej kakšno faco maš zdej!' sem šla čez celo temo... in se ful narežala... sam ta mi je pa res huda, se kr ne morem nehat režat... kakšno faco si nardila šele k si to slišala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 En najstnik je tole izjavu: Upalte luč, k ne vidm dihat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 .res se je izvedla v 3 tragikomedija samo s pomočjo manipulacije in prehitre odločitve Nekoga >o tebi. Kako si lahko tako podla in zahrbtna, da delaą eno, govorią pa drugo? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Danes slišala od enega starejšega čevljarja: "MLAD MOŠKI IMA MOŽGANE V KURCU, KO PA OSTARI, IMA KURAC V MOŽGANIH." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Danes slišala od enega starejšega čevljarja: "MLAD MOŠKI IMA MOŽGANE V KURCU, KO PA OSTARI, IMA KURAC V MOŽGANIH." Vrba, jaz sem pa danes videl eno mlado gospodično in eno starejšo gospo, pa je kar obema iz oči gledal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Pišuka , da nisi videl mene in mojo 64-letno prijateljico, ko sva nesli k čevljarju popravit moje čevlje!? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Pišuka , da nisi videl mene in mojo 64-letno prijateljico, ko sva nesli k čevljarju popravit moje čevlje!? Dve sem videl, pa ne vem, katera si bila ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.