Tamburin 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Jaz sem bila tamlada, ...tista druga pa je za svoja leta tudi mlada. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Da nista bile z Vrbo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Še ene izjave sem se spomnila, ki jo je rekla ta moja zgoraj omenjena prijateljica danes zjutraj ob kavi. Medve se namreč skozi reživa za vsako neumnost. Pa pravi ona: "Medve sva kot Indijanci - ko dežuje, se smejejo, ker bo jutri sonce." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Da nista bile z Vrbo Ne, ni bilo nobene vrbe tam. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Medve se namreč skozi reživa za vsako neumnost. Pa pravi ona: "Medve sva kot Indijanci - ko dežuje, se smejejo, ker bo jutri sonce." Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Da nista bile z Vrbo Ne, ni bilo nobene vrbe tam. A, potem sta bili pa dve drugi Saj sem vedel, da vidve ne gledata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Saj sem vedel, da vidve ne gledata Midve se samo reživa kot Indijanci. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 "NE SMEM ZDEJ ZJUTRI ZALIVAT ZELJA, KER BO SOSEDA MISLILA, DA SE MI JE ZMEŠAL, BOM RAJŠ ZVEČER." (moja tašča) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 >Men se zdi,da je pač;manekenstvo en tak biznis,da si več ali manj izpostavljen ljudem, tudi tistim, ki ti niso všeč> Škoda energije za take zdrahe, ki so bolj primerne za branjevke, ne pa za šolane ljudi.- Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 > To je znak,da je njegova komunikacija negativna,ker je mobitel komunikacija veš,da je njegova morda3 hiša pol prizadeta in vesolje mu sporoča,naj neha vendar,če ne, je to njegov problem. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 en dialog med otrokom in očetom (sosedovi)- kdo je zdaj bolj pameten "poglej, uši imam!" reče otrok ko pride domov iz vrtca"pokaži. ne to ni uš, KER NE SKAČE." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Še en dialog: Janez: Pridi Micika danes k meni, ti bom kekseka dal. Micika: Mi boš ti k*** kekseka dal, nategnil me boš tak kot včeraj!....pa bom vseeno prišla... M: Kva's tok sitna don's? Sej ti nism nč naredu! B: Točn tko! Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 M: Kva's tok sitna don's? Sej ti nism nč naredu! B: Točn tko! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Če se ti bračaš k bogu ,pomeni,da moliš;če se on obrača k tebi si shizofrenik. Duhovnik bom,kot je duhovnik moj oče. Živeti je nezdravo,kdor živi,ta umre. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Če se ti bračaš k bogu ,pomeni,da moliš;če se on obrača k tebi si shizofrenik. Neverjetno...Si gdaj imela občutek,da Bog govori s tabo?!?oz.,da se obrača k tebi prek sanj,intuicije,sporočil ljudi okoli tebe,saj smo vsi drug drugemu tudi učitelji? Ne vem...hecno se mi zdi pri vsem tem duhovnem razvoju človeštva,telepatiji,sinhroniciteti med nami,"naključji",sporočili narave itd.dvomiti v to,da bi bilo možno dobiti Božja sporočila.(Končno,pa smo nekateri doživeli tudi dobo Rib ,dobo subtilnostixribax ,ljubzni,pretanjenosti in miline v odnosih...)Zakaj ne bi Bog govoril nam oz. se obračal k nam?Zakaj bi se le mi obračali k njemu?Mar se ne samouresničuje skozi nas in obratno?Pravijo,da je med norostjo in genijalnostjo majhen korak... .Za mene je duhovnost obračanje Boga k meni in mene k njemu xrosex . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 > Ne tako, Jaz hočem drugače. Jaz vem, da je nekaj več Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Življenje je smrtnonevarna bolezen,ki se prenaša s spolnimi odnosi. Po odhodu od oltarja ne sprejemamo reklamacij. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}> Neverjetno...Si gdaj imela občutek,da Bog govori s tabo?!?oz.,da se obrača k tebi prek sanj,intuicije,sporočil ljudi okoli tebe,saj smo vsi drug drugemu tudi učitelji? ... Ojla Smarty, tole,kar pišem,so ene vrste aforizmi.Nimam nič pri tem.Samo pišem ker se mi zde duhoviti.Tole o Bogu je mišljeno,vsaj jjest si razlagam nekak takole...ljudje te,če vidijo,da nekaj prosiš Boga,opredalčkajo,da moliš .... v primeru,da boš ti (jaz)nekomu rekel,da se je Bog obrnil k tebi pa si total bebec,cepec,zrel za norišnico itd...se pravi shizofrenik... tkole nekak je tole mišljeno. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Moja 3,5 letna punčka in dnevi v tednu:ponedeljek, torek, sreda, četrtek, petek, ŠESTEK Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 ŠESTEK Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Sploh pa si tankajte, kolikor želite. Če nečesa ne marate, ne vzemite. PIKO˝ torej, ne smeš postati zadovoljen, ker boš potem obstal.......... ˝Sokrates zadovoljen z doseženim, pa vseeno dovolj ambiciozen, da posežeš še dlje..,ko si ne postavljamo več novih ciljev, pa čeprav majhnih,otopimo..Enja˝˝ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Moja 3,5 letna punčka in dnevi v tednu:ponedeljek, torek, sreda, četrtek, petek, ŠESTEK ŠESTEK Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 lansko leto, med študentkami:2 študentki gledata študenta, ki "telovadi", tišina, opazujeta, nato ena reče: "Glej, B.... `ma pa gate!" Druga pa crkuje od smeha ob izjavi. Še danes ne razumem fore skrivne kode... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Tale se mi zdi dober: Čakam avtobus.Obvestite mojo družino! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 > Tam imajo skolke brez kotlicka. Ko prides v WC je > > skolka polna vode in moras svojo potrebo (katerakoli je) opraviti v to vodo. > > Potem ko pritisnes na gumb ti skolka posrka vso vodo in tvojo opravljeno > > > potrebo vase in potem skolko napolni z novo cisto vodo. Tako, meni patent ni > > vsec ker med potrebo stvar se bolj smrdi. Lep pozdrav, M Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.