Todika 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 še ena buševa....ti samomorilci si vsi zaslužijo smrtno kazen Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 "Tis prevech brihten....pa ne shtekash!" (vcheraj v 4ki) zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Sex jemljem smrtno resno. Že predolg nisem, da bi se iz tega norca delala Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Pasja filozofija:Kar ni za pojest ali za pofukat, je za poscat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 sem povsod, kjer je sex...ker jaz sem sexman, brez mene ni sexa... x:Dx Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Nekoč je Ljubezen vprašala Prijateljstvo: "Prijateljstvo, zakaj obstajaš?" Prijateljstvo ji je odgovorilo: "Zato, da potolažim tiste, ki zaradi tebe trpijo." iiiiiii Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 izjava Cashy-a o hand job-u boli me k...če ga zadavim....dobesedno sem si roko že preveč nabildal "and can you feel the love tonight,is it where we are?" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 danes sem brata učila slovenščino, in ga vprašam: Katero pisavo danes uporabljamo Slovenci? in mi odgovori: Arial! nisem vedela, ali naj se smejem ali jokam Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 pa to on resno al te je mal hecal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 danes sem brata učila slovenščino, in ga vprašam: Katero pisavo danes uporabljamo Slovenci? in mi odgovori: Arial!nisem vedela, ali naj se smejem ali jokam Normalen človek ne kadi, ker je to noro, ne pije prepogosto, telovadi, teče, planinari, veliko bere, piše, se ljubi,izobražuje,raste, juriša na ženske in tako naprej, če je pravi. Če je pezdetek, pa ne. Dr. Rugelj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 pa to on resno al te je mal hecal jaz ga debelo pogledam on pa meni: Ja, kaj me gledaš, jaz uporabljam Arial in ne Times New Roman! Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Izjava Ruglja o Silvu Plutu. On bi ga baje "učlovečil" v petnajstih letih. Glede na Rugljeve metode učlovečenja - bolje bi bilo reči razčlovečenja - bo Plut bolje odnesel če dobi trideset let aresta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Izjava mojega zobozdravnika ( kadilec ): Kdor kadi, zdravo živi. Kr če nebi zdravo živel, bi bil mrtev! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 so bli eni kolegi na morju, pa je glih tedi stara mama umrla......pa povejo tamalmu (8 let ) da je pač babi umrla in da bojo mogli it prej domov zarad tega....on pa vs razpizdjen prjavi : sej tak vem......je zanalšč to nardila, kokr tečna je Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Izjava Ruglja o Silvu Plutu. On bi ga baje "učlovečil" v petnajstih letih. Mojster Rugelj. je zanalšč to nardila, kokr tečna je Mali že ve, zakaj umirajo babice. Sicer pa izjava nekega znanca: "Kaj zdaj, ko si frajer, si lahko kaj misliš?!" V bistvu je hotel povedati: "Kaj zdaj si misliš, da si frajer?!" Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Izjava mojega zobozdravnika ( kadilec ): Kdor kadi, zdravo živi. Kr če nebi zdravo živel, bi bil mrtev!kakšna tolažba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Sicer pa izjava nekega znanca: "Kaj zdaj, ko si frajer, si lahko kaj misliš?!" V bistvu je hotel povedati: "Kaj zdaj si misliš, da si frajer?!" še ena podobna mojega soseda: Eh, to je kačji mašelj....! (mačji kašelj) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Dokler bo pršut, ne bom vegi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Dokler bo pršut, ne bom vegi Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Dokler bo pršut, ne bom vegi Ena podobna - vegetarijanec bom ko bodo klobase na vrtu rasle... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ena podobna - vegetarijanec bom ko bodo klobase na vrtu rasle... še ena podobna:ga ni tiča čez prašiča, ta najbolš jabka je krajnska klobasa Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 še ena podobna:ga ni tiča čez prašiča, ta najbolš jabka je krajnska klobasa Ja, pa najboljša riba je kranjski brancin... V Ihanu jih gojijo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Hujšam ko sem sit. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.