girly 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Ruglja je njegova prejšnja žena vrgla z bajte ... hehe ... Potem pa je tisto, s katero je počen zdaj, svojemu pacientu speljal. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Ruglja je njegova prejšnja žena vrgla z bajte ... hehe ... Potem pa je tisto, s katero je počen zdaj, svojemu pacientu speljal. Ja, Rugelj je res človek ki je lahko za vzor pravim moškim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Da bi jaz moral biti zvest neki gospe, ki sem jo po naključju srečal pred 55 leti, ma dajte, no! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 prejle mi frenda pošlje SMS, ko sem glih bla na šihtu in sem se začela histerično smejat. tole:" En šofer me je na busu tko gledu k da sm mu vse froce dala zaplint." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Od enga mojga frenda mama je Srbijanka in kadar je kaj razburjena ali kako drugače "stresna", začne govoriti srbsko. Ena njena izjava, namenjena omenjenemu frendu:"Jao sine, da sam znala, da ču roditi budalu, nikada te ne bi imala." lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 prej grem mimo enga klošarja na klopci in me vpraša, če mam kak čik. pa vidim, da drži lih v roki enga in mu rečem, saj mate v roki enga. on pa: ja, sam je zadnji. vem, ni smešno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Saj bi nekaj napisal, pa raje ne bom... O tistih ki pišejo stare vice... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Od enga mojga frenda mama je Srbijanka in kadar je kaj razburjena ali kako drugače "stresna", začne govoriti srbsko. Ena njena izjava, namenjena omenjenemu frendu:"Jao sine, da sam znala, da ču roditi budalu, nikada te ne bi imala." lalala Še eno vem od tele dame.Skupaj s sinkom ( ) je bla na eni veselici. Sinko se ga napije in se vključi v eno debato, v kateri ni ravno blestel. Ona je to pokomentirala takole: "Jao sine - ponekad je bolje šutjeti i pustiti ljude, da misle, da si budala, nego progovoriti i potvrditi sumnju." lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 nosorog pa še ena taka.....mirsad nije kod kuče, on tamo dole brca košarku Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Rugljeve "cvetke" Zaljubljenost mine, ostane pa odgovornost, katere temelj je seksualna privlačnost. Ženska dobiva svoj jaz skozi moževo poslanstvo. Problem pa je v tem, da je malo moških, ki imajo poslanstvo ... Jaz sem že četrtič poročen, pa imam v spominu samo dve ženski, ki sta vredni spomina. Nezvestoba je opravičljiva. Celo zdravilna je... Ma kakšna zvestoba! Zvestoba je nenaravna. Da bi jaz moral biti zvest neki gospe, ki sem jo po naključju srečal pred 55 leti, ma dajte, no! Dolžnost vsakega moškega je, da si uredi seksualno življenje in ima po možnosti svoj seksualni objekt na dosegu roke. Za spolnost je sposobnih malo moških. Polovica jih ima namreč prezgoden izliv. Trikrat piknejo, pa že brizgajo. Ženske prenašajo moške, ki danes začnejo seksati, brizgajo pa šele naslednji dan. Blagor ubogim na duhu... polepšan dan ko padeš s stola od smeha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Jaz pa ravno zadnjič vneto razlagam mami, kako sem v Tivoliju gledala trening kenda. In v navalu navdušenja rečem: Veš, so bili trije pari po dva Dobila sem prijazno obrazložitev, da par vedno vsebuje 2 osebi Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Ravno sem obula moje prelepe Miu Miu čeveljčke in šla v Mercator nextdoor, ko me je ogovoril klošar.Klošar: ''Aaa kakšni grdi čevlji.''Grdo sem ga pogledala in se delala, da ga ne slišim.Klošar: ''Pa kaj so to za ene skale gor?'' (Skale so pravzaprav kristalčki swarowski v dimenzijah približno 1x1x1cm. No, dva sta pa res 2x2x1cm. Razumem, da ga je zmedlo. Ampak NISO skale.)Klošar 2: ''Ampak res. Kakšni grdi čevlji. Jaz jih nikoli ne bi obul, pa če mi plačaš.'' (You wish!)Klošar: ''Jaz tudi ne.''Ko me je že prijelo, da bi jima vrgla kakšno pravo skalo na glavo, je eden izmed njiju rekel: ''Saj če imate kaj drobiža odveč, bodo pa lepi čevlji.'' Ja res mi ogromno pomeni, da so NJEMU všeč. Agggrrrhhhh. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Js sm polna takih hudih izjav....ponavad jih razglasijo za izjave tedna Sedimo letos na morju....ravn zbiramo dnar v skupni fond. Ne spomnem se čist točn, za kaj je šlo, ampak kolega je reku, da bo umru...pa js: ne se sekirat, sj ravn zdj zbiramo dnar. Bomo pa za tvoj venc dal, namest za vin! (še cel tedn smo se temu smejal!)... Kot ponavadi, js na poti z mojimi kolegi - samimi tipi! Pa srečam meni dragega fanta in me čudn pogleda, kje mam kolegico...kako to, da sm samimi fanti....mah, rečem, kaj bom kolegico mela zraven. Tko več tipov ostane zame Smeh še doooolg pol..... Letos na morju....kolega vsak stavk začel s "je rekel".....al pa "zdele bi pa neki spil, pa magar vin".... ....pa še velik takih.... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Lepega telesa ni nikoli preveč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Po mojem nimamo teme "anekdote", al kaj podobnega, zato tudi tole kar semle (zadeva je seveda resnična): V Krškem živi en potujoči zlatar (tako ima registriran s.p.). Enkrat se ga je napil k svina in ga je ustavil policaj. Tip odpre okno in ko je policaj stopil zraven, možakar nanj nejevoljno ekstremno glasno zalaja - vau, vau!!!!Policaj rrahlo odskoči, tip pa prijavi: "Nič se me bat. Saj sem privezan." lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Lepega telesa ni nikoli preveč! Noro, dobesedn tole je en moj sodelavc meni izjavu, pred kakimi stirimi meseci, ko sem se branla eno pecivo jest (ker treba shujsat) in dam roko u ogenj, da si je to tist trenutek zmislu. Men je bla izjava vsec in sem jo ponavljala vsakmu, k je mel pet minut casa, tistim, ki so zarad prevec kil zafrustrirane tud veckrat. In zdej bok ve od kod, je prsla sem gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ''I just don't understand why Gucci make the sleeves so long. Who is buying these suits? Orangutans?'' Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Noro, dobesedn tole je en moj sodelavc meni izjavu, pred kakimi stirimi meseci, ko sem se branla eno pecivo jest (ker treba shujsat) in dam roko u ogenj, da si je to tist trenutek zmislu. Men je bla izjava vsec in sem jo ponavljala vsakmu, k je mel pet minut casa, tistim, ki so zarad prevec kil zafrustrirane tud veckrat. In zdej bok ve od kod, je prsla sem gor. Mi je lani povedala prijatlca iz Pohorja, tak da, resno vzet! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 no jest sem pa zadnjic nek prebrala: Tisti ljudje, ki imajo goste lase imajo visok sexualni potencial in to zdej razglasam na okrog Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Za lahko noč (al pa dobro jutro)... Izjava nekoga s tega foruma - naj mi ne zameri ker se ne spomnim kdo je bil... Ljudje ki imajo veliko rojstnih dnevov dolgo živijo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Še en nori zapis, katerega sem danes prejela od prijatelja in se krohotam še zdaj. Morda ste že kje prebrali, meni je prvič. Bil sem tako bled in bohinj, da nisem mogle ne brat ne sestra, zato sem padel vznak in semafor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 svašta Posredujem vam zadnje štiri hude iz Ljubljane: 1. Dons sm si kofi čist ful pošugrala. (danes sem si kavo preveč posladkala s sladkorjem) 2. Kva me kolaš lih k doga wokam. (zakaj me kličeš ko sprehajam psa?) 3. A si vidu keta kok po rufu klajmba. (si videl kako se maček sprehaja po strehi?) 4. Učer se je en oldi z rufa skenslu. (Starejši gospod je včeraj naredil samomor. Skočil je s strehe.) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 se nekej podobnega: * stari lej kok je klaudov na skaju zihr bo rejnal (poglej kok je oblakov na nebu, sigurn bo dezval ) * na izi si ga tejkej da naus safr furow (ne komplicirej, da nau pizdarij ) Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Kako je ogabna ta ljubljanščina! :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Mi je lani povedala prijatlca iz Pohorja, tak da, resno vzet! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.