flygirl 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Mal prehitr sem stisnla gumb objavi. Tkole je: Dopuscam moznost, da si je sodelavec zmislu staro novo foro. Sicer se je pa dobesedno izjava glasila takole: Lep'ga telesa ni nikol' dost'. Zato vseeno upam, da ga ne bo nihce tozil za avtorstvo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Kako je ogabna ta ljubljanščina! :xx!:pa zakaj? meni je bila včasih nadbljak, zdaj ko sem že 8 let v LJ, pa ne znam govoriti več drugače kot v neki mešanici ljubljanščine in svojega narečja. na netu pa mi je fajn pačiti se. nisem glih preveč za knjižno zvrst na netu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Kako je ogabna ta ljubljanščina! :xx!: Hm... Ampak je pa malo čudno, da še nisem prišla v stik s človekom, ki bi govoril t.i. ''ljubljanščino''. Okej, mogoče sem slišala koga tako govoriti, ko sem bila v gimnaziji. (Pa živim v Ljubljani.) Sploh ne vem, kje ljudje to uporabljajo. Jaz vedno govorim dokaj pravilno in ne uporabljam niti večine pogovornih izrazov, kaj pa šele ljubljanščine. :xx!: Bi pa rada kdaj koga slišala dejansko govoriti tako, za splošno izobrazbo. Kakšen nasvet, kje bi to bilo? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Ko sem bil v Ljubjlajni 2 leti, sem to govorico slišal na vsakem koraku. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 ja, se ti zna zamerit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 hmm.. jaz sem tud že celo življenje bolj ali manj v LJ, pa kej tko groznega še nisem slišala dobr, brez ful in kul in OK tud jaz ne morem, sam da bi šel pa vsako drugo besedo nekaj pačit Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 o šit, sploh nsem prebrala tistega tam zgoraj! to je pa res totalno spačeno. no ja, naj ma vsak svoje ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Jst sem pa ze sslisala, sam to od taksnih primerkov, k bols da jih ne srecas...k delajo tud to: skakanje, kricanje in mahanje z rokami, ko se vidjo, tko kot bi kaksno tupo amerisko humoristicno oddajo gledu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 zadnjič mi frendica pripoveduje neke nenavadne, strašljive zgodbice ... in reče, da ji je bilo prav kripozno pri srcu. in sem rekla, da bi prav en tak slovar sestavila ... s takimi popačenkami ... zakaj pa ne ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Danes pa sem jaz ustrelila eno izjavo, na katero se mi je prijateljica režala... jaz pa sem šele čez čas skapirala, kaj sem rekla, oziroma kako je to hecno zvenelo... Drugače sem pa čisto resno mislila. V glavnem, rekla sem: "Moja dva tamala sta oba očetu podobna, ...samo očeta sta različna." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Danes pa sem jaz ustrelila eno izjavo, na katero se mi je prijateljica režala... jaz pa sem šele čez čas skapirala, kaj sem rekla, oziroma kako je to hecno zvenelo... Drugače sem pa čisto resno mislila. V glavnem, rekla sem: "Moja dva tamala sta oba očetu podobna, ...samo očeta sta različna."In, a sta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 In, a sta? Ja, sta res. Saj pravim, da sem čisto resno mislila. Samo nisem vedela, da bo to tako smešno izpadlo, ko bom spravila v besede... No, tako je to: prvi otrok je iz prve zveze, drugi pa iz druge. Vsak ima svojega očeta in oba sta podobna očetu - seveda vsak svojemu. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Mal prehitr sem stisnla gumb objavi. Tkole je: Dopuscam moznost, da si je sodelavec zmislu staro novo foro. Sicer se je pa dobesedno izjava glasila takole: Lep'ga telesa ni nikol' dost'. Zato vseeno upam, da ga ne bo nihce tozil za avtorstvo. nikakor, svet je mali! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 svašta Posredujem vam zadnje štiri hude iz Ljubljane: 1. Dons sm si kofi čist ful pošugrala. (danes sem si kavo preveč posladkala s sladkorjem) 2. Kva me kolaš lih k doga wokam. (zakaj me kličeš ko sprehajam psa?) 3. A si vidu keta kok po rufu klajmba. (si videl kako se maček sprehaja po strehi?) 4. Učer se je en oldi z rufa skenslu. (Starejši gospod je včeraj naredil samomor. Skočil je s strehe.) tole sem danes v knjižnici na faksu na slovenistiki brala Najbolj debelo sem pa gledala pri zadnjem Ne morš verjet Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Danes neka deklica meni:''Glej, tukaj je prva polovica, tukaj je druga polovica in tukaj je (!!) tretja polovica.'' Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Danes neka deklica meni:''Glej, tukaj je prva polovica, tukaj je druga polovica in tukaj je (!!) tretja polovica.'' svetovno! hahahaah otroci so čudež, ki nam dovolijo verjeti v njih.... ljubljanščina pa je skor tak zanimiva (na svoj način) kot mariborščina, kjer teče dialog v lajavskem dialektu in se mnogi vstrašijo, da jih ne bodo še po tintari zraun dobli! Ampak važno je, da se jaz s svojimi ljubljanskimi frendi super razumem in da že čist obvladamo navzkrižno govorico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 če se prav spomnim, je prej en model prijavu:"XY ma itak vedno kake načrte v planu:" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 če se prav spomnim, je prej en model prijavu:"XY ma itak vedno kake načrte v planu:" Ja ok, jst bommela pa za kosilo paradajz in paradižnik s pelati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 kot v kaki baročni pridigi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Alan a si kdaj poslušal italijansko manjšino slovenskega porekla kako govori Mi sono fatta fare la trajna dalla mia frizerka Sem slišal, ja. Saj ne vem, kaj je hujše! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Kako je ogabna ta ljubljanščina! :xx!: Dj dfekt zategnen, kva boš ti men čez majkin jezk natoukavou k tem tok užvajznu, da uš ceu strit preletu potli pa na roudu lendou da te u kšn kar podrajvou pa uš pol vidu kva se prav sz našga tokanja norca workat, matr ti primorsko. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 meni je taka govorica všeč. ne me tepst, ne me tepst, plis, všeč so mi vsi jeziki - materni tuji, vse socialne zvrsti - knjižna, neknjižna, pokrajinska, narečna, všeč mi je sleng, vsa narečja, vse ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Dj dfekt zategnen, kva boš ti men čez majkin jezk natoukavou k tem tok užvajznu, da uš ceu strit preletu potli pa na roudu lendou da te u kšn kar podrajvou pa uš pol vidu kva se prav sz našga tokanja norca workat, matr ti primorsko. u madona Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Dj dfekt zategnen, kva boš ti men čez majkin jezk natoukavou k tem tok užvajznu, da uš ceu strit preletu potli pa na roudu lendou da te u kšn kar podrajvou pa uš pol vidu kva se prav sz našga tokanja norca workat, matr ti primorsko. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 en kolega je enkrat ... ponedeljek po celem vikendu žura ... izjavil: "A je še kej wc-ja na papirju?" Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.