Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Sej meni ni problem hodit v službo, sam mi gre pa na kurac čakati tistih 8 ur, da grem domov ... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 enx med odmorom reče sošolka mal fuknenmu učitelju za kemijo:"dej rečte grizli" (zaradi izgovorjave nemcev)"ne, jaz nebom rekel grizli" Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 LEJ GA MAT KURBA, S'M SE JEBALA PET UR U TA ZAFUKAN HRIB, DE ZDEJ VID'M U TRI PIČKE MATRNE . Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 na trgatvi nekdo gleda kozarec in reče: Še tega spijem, da se bom lažje domov odpeljal. Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Danes prijatelj pri pogovoru o tegobah sveta izjavi, kako so evropski zločinci hinavski trpali indijance v INTERNATE.Še zdaj ne vem, če je resno mislil ali se je zafrkaval. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Zanimivosti iz šolskih spisov 2. razred OŠ Muslimanska Biblija se imenuje Kodak. (in Fuji se po japonsko reče, če nekdo umre…) Papež živi v Vakuumu. (bi bilo lepo!) V Franciji so nekoč usmrtitev zločincev izvajali z želatino. (to pravzaprav niti tako ne boli) Pri nas se lahko moški poroči le z eno žensko. To imenujemo monotonija. (Frustrirajoče, če tako razmišljajo že v 2. razredu…) Pri nas ima vsak svojo sobo. Le očka ne, on mora vedno spati pri mamici. (kruta usoda!) Ribe se razmnožujejo tako, da valijo iskre. (Hm..?) Vrtni palčki imajo rdeče čepice zato, da se jih opazi pri košnji trave. (to celo zveni logično!) Moški se ne morejo poročiti z moškimi, ker se potem ne bi nihče mogel stlačiti v nevestino obleko. (kakšna škoda) Življenjsko zavarovanje je denar, ki ga dobi tisti, ki preživi smrtno nesrečo. (drži! In ti ljudje potem v večini primerov živijo pod drugim imenom v Braziliji, recimo!) Moji starši kupujejo le recikliran toaletni papir, ker je bil že enkrat uporabljen in ne škoduje okolju. (prijetno!) Pravzaprav je posvojitev boljša možnost. Tako si lahko straši sami izberejo svoje otroke in jim ni treba vzeti prav tistega, ki ga dobijo. (Enako velja tudi za hišne ljubljenčke.) Adam in Eva sta živela v Parizu. (to je pa lepo!) Med tednom Bog živi v nebesih. Le ob nedeljah pride v cerkev. (vendar ima vedno probleme s prevelikim številom cerkva…) Severni pol se obrača v nasprotni smeri od južnega. (Na Ekvatorju mora to prav smešno izgledati…) Krave ne smejo teči hitro, da ne razlijejo mleka. (kako prisrčno!) Deževniki ne grizejo, saj imajo spredaj in zadaj rep. (Tudi to zveni zelo logično!) Breskev je kot jabolko s tepihom. Če jemo bolane krave, dobimo ISDN. (In kaj moramo pojesti, da bi končno dobili ASDL?) Ribje paličice so že dolgo mrtve. Ne morejo več plavati. (Pač, v maščobi!) Nisem krščen, sem pa zato cepljen. (To tudi zna biti bolj koristno.) Potem ko so ljudje nehali biti opice, so postali Egipčani. (Tega pa nisem še vedel!) Vlak je ustavil s cvilečimi zavorami in potniki so se izpraznili na peron. (So imeli po takšni vožnji pač hudo potrebo…) Ves svet je postal pozoren, ko je Luther 1517 izobesil svojih 95 protez na cerkvena vrata v Wittenbergu.(Radi verjamemo.) Pomlad je prvi letni čas. Spomladi kokoši valijo jajca, kmetje pa krompir. (jak, ne bom več jedel krompirja!) Stric je prašiča pripeljal v skedenj in ga z dedkom enostavno zaklal. (če je bil ravno pri roki...) Pred 8 dnevi se je očetu na glavo usedel krotek lišček. Ta je bil ravno na poti v službo. (Toda še vedno je okrog 4,8 Mio brezposelnih liščkov.) Moja teta je imela tako močne bolečine v sklepih, da je roke komaj lahko dvignila nad glavo. Z nogami je imela prav take težave. (Ok, potem imam očitno tudi jaz bolečine v sklepih..) Umetnostna drsalka je izvedla svojo pirueto, ob tem pa so ji lastni vetrovi dvignili krilo. (Ups…) Krog je okrogel kvadrat. (Tudi tako lahko gledamo na stvari.) Zemlja se vrti 365 dni vsako leto. Vsako leto za to potrebuje en dan več in to se obračuna v februarju. Zakaj tako, ne vem. Mogoče zato, ker je v februarju vedno tako mraz in gre malo bolj na trdo. Moja sestra je zelo bolna. Vsak dan vzame eno tabletko. Ampak to naredi naskrivaj, da si moji starši ne bi delali skrbi. Ena najbolj koristnih živali je prašič. Od njega lahko uporabimo vse, meso od spredaj do zadaj, kožo za usnje, ščetine za ščetke in ime za žaljivko. Živalska teorija:Veliko psov ima rado vodo. Nekateri v vodi celo živijo, to so morski psi. Vse ribe izlegajo jajčeca. Ruske celo kaviar. Živalski vrt je super. Tam lahko vidiš živali, ki sploh ne obstajajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Piki, to je le pa dbest Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Včeraj igramo tarok in eden od soigralcev je bil (spet) kronično počasen; v vsem - deljenju, rrazmišljanju, kaj bo vzel iz talona, zalaganju ...). Ko smo ga ob neki priliki (spet) rukali, naj se že zmiga, je mrtvo hladno dvignil pogled iznat kart in izustil: "Hitrost ubija." lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 <3 rad bi pozdraviL staRše: posebej mamo in oćeta <3cimerotić-seveda... ane?** Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 smehaaa... Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 <3 rad bi pozdraviL staRše: posebej mamo in oćeta <3cimerotić-seveda... ane?** K smo že pri fuzbalerjih - legendarna je tudi izjava Albanca Klitona Bozga, po porazu NK Maribor (nočna tekma), za katerega je včesih igral: "Ova noč nije bila naš dan." lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 hahahahahahahahaha...eii LoooL...jz nwem...pa to so naiweći neizobraženci haha...*** Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 'Ko rano rani, rano dan zajebe Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Še ena od Klitona Bozga: "Futbal je naša kruha." lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 zadnch v K4, ena tamala men: "Joj, kuko bi blo fajn, che bi biu moj fotr tak k ti!"jst nazaj: "As blesava...K pedofilija je eno...incest je pa neki chist druzga!" zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 včeraj ena tetka na tržnici: "Jaz gledam samo tisto, kar rabim." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Se dere foter na sina: " Emra, pridi doma. Emraaaa pridi doma sem te vprašo! " O đizs. Pa dajte mi u piče eno kocko hlada. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ....same dobre.....čisti roknrol..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Ko so eni modeli na košarkaškem igrišču ob koš postavljali pručko iz katere bi se odrinili, da bi lažje zakucali, je eden izjavil: Pa to ni dober, to je prezraven. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Še ko smo bili v srednji šoli smo prepričevali učitelja če lahko gremo prej domov, pa je bil nepopustljiv. Nato pa ena izmed punc izjavi: "Profesor kaj lahko grem vsaj jaz? So se mi strgale hlače med nogami, potem pa imam vožnjo in enega čudnega inštruktorja?" Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Pa nisi ti nič. Pazi da jaz ne pokličem moja brat. On pride, tri krožne v zrak-cela beton na kri ! Povedo vam bom, kako smo nastali. Ekipa je nastala pred 12 leti, ko sme jaz bil še mali, vodja pa je bil Zoran Đajić, strah in trepet Ljubljane.Đajo več ne hodi z nami, ker se je umiril.V ekipi smo stari 15-23 let, vsi treniramo karate ali tae-kwon-do.Zvečer hodimo po različnih lokalih gledat če je kaka frka, pol pa v dvanajstko, Janeza al pa Katastrofo.Tam s ene tepemo, ker tam so naši, mi s etepemo samo s Slovenci. Ko koga napademo mu najprej osebno vzamemo da vidimo kako se piše in če je Slovenec.največ tepemo skinheade in pankerje, njih ne maramo iker so čudni.jaz mislim da smo mi glavni v Ljubljani, ker smo v dobrih odnosih z bando iz Fužin ker oni so naši bratje. Nihče v Ljubljani se nam ne upa postavit po robu vsi s enas bojijo.-SRpski fajter iz Rakove- Banda iz fužin...Poznaš? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 <3 blabla bla=P... Še ena od Klitona Bozga: "Futbal je naša kruha." lalala oMg...FoLK zaBiT=) Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 A ti to resno? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ja che ie res kar si napisu.. Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.