krokodil 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Vceraj zvecer, urejam neke papirje, pa pride v sobo necak, dobri dve leti star.Gleda malo po sobi, pa zagleda rocko za stiskanje.Pa me vprasa, kaj je to...jo primem v roke, nekajkrat stisnem skupaj, da vidi kaj pa kako.Pa hoce poskusiti sam, pa ne more stisniti.Pa navrzem.."bos moral se nekaj pojesti, preden bos lahko."Vzame rocko pa odide... Mine minuta, dve, spet on v sobi, v eni roki drzi rocko, v drugi napol pojeden keks,pa pravi "Se ne ge". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 Vceraj popoldne sem bil spet bejbisiter, ga peljem na sprehod,pa pride nasproti gospa z vozickom, otrok star ene 5-6 mesecev.Pa je mali firbcen kaj je v vozicku, pa ga dvignem, pa pogleda. Gospa odide naprej, pa mali cez en cas rece:"Cuden je." Pa vprasam jaz, zakaj pa ? Pa pravi mali: "Cuden je, nic ne govori...samo gleda." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 ..."Se ne ge". ....... "Cuden je." ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 na mojih je pa vedno bil napis: "Premisli preden vstopis" Soooo True!! kwa ti je pa tok na zulj stopil, jeti? * drugac smo mel pa mi leta eno izjavo na vratih od dnevne, k je bla tok hecna tam vidt (k sem jo enkrat za mitjo napisala, k je on pelu tamalga v solo) in sicer: Pozor, stoja na glavi! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 na mojih je pa vedno bil napis: "Premisli preden vstopis" Soooo True!!ja valjda; treba dobr pomislit pri tako pomembnih korakih. ampak ja, stekam tvoj pogled (pac razlog, motiv, whatever, da si ga imel oz. da pravis so true)no men se zdi dobr nasvet - in slab. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 Ljubav je kao šah-uvijek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 x:Dx Kaj sem staklna Ko te punca pusti in ti rece: "Saj sva se vedno lahko prijatelja" Je isto, kot da ti mama rece: "Pes ti je umrl, ampak ga se vedno lahko obdrzis". . . . . No ja ... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 x:Dx Kaj sem staklna Ko te punca pusti in ti rece: "Saj sva se vedno lahko prijatelja" Je isto, kot da ti mama rece: "Pes ti je umrl, ampak ga se vedno lahko obdrzis". . . . . No ja ... dobra Prejšnji teden sem to nekje prebrala...ampak ne vem kje... Kje že??Aeval??? A clean house is a sign of wasted life. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 dobra Prejšnji teden sem to nekje prebrala...ampak ne vem kje... Kje že??Aeval??? A clean house is a sign of wasted life. sva že dve Mislim, da sem to staknila na nekem forumu in da je imel to en v podpisu ... mi se zdi, no Drugače pa ziher še kje visi Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 http://shrani.si/f/P/eV/19RXXnRi/tvcwanted.jpg sem gor bi mogl rodeta in podobne nebodijihtreba prilepit Ljubav je kao šah-uvijek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja. P.S. drugač pa... a clean house is a sign of order and respect Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Ljubav je kao šah-uvijek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja. Mater, jst - slepa kura, sm pa tole pa tud šele zej zagledla!Za s stola cepnt! x:Dx Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 P.S. drugač pa... a clean house is a sign of order and respect a dej nooo. ampak ta izjava ni na tvojem zelniku zrastla...sigurno ti jo je kakšna devica zašepetala na uho...nekoč davno... device so obsedene z redom.more biti vse na svojem mestu... bikci ste pa bolj lene sorte.nagnjeni k uživanju... ampak ...pospravljati tudi znate... kar je treba je pač treba.V mejah normale. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Tole z devicam, pa ne drži čist poplnoma.tri imam doma. Najstarejši bo poiskal dlako v jajcu, jo razcepu, obrnu, sledi zakomlicirana filozofija.... Pospravu ne bo.Drugi-Vse naredu, pospravu ne.Tretji-sej bi, pa se mi ne da pospravt. Skupek neljuboredov. kako se to poklapa z vodnarjem? Hecno, navadiš se. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 a dej nooo. ampak ta izjava ni na tvojem zelniku zrastla...sigurno ti jo je kakšna devica zašepetala na uho...nekoč davno... device so obsedene z redom.more biti vse na svojem mestu... bikci ste pa bolj lene sorte.nagnjeni k uživanju... ampak ...pospravljati tudi znate... kar je treba je pač treba.V mejah normale. takrat ko so še smrkci žvel... bemoboga ja... k gre devica na morje že tri tedne prej pakira. jst zlo rad pospravlam, ampak najram mam pa pospravlen u glau ker drugač ti ne preostane druzga, ko da marjetic liste trgaš in si govoriš "svet JE, svet NI, svet JE, svet NI, svet Je, svet NI..." Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 spet virgoti na tapeti, a? o redoljubnosti in pospravljanju..da ne bom dal sliko pisarne gor, ker se boste krizali Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 dej, dej Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 brez vas ne gre upam, da bo enkrat za vselej mir zdaj z urbanimi legendami o pretirani redoljubnosti, pospravljanju in podobnem [/img](preden kdo ugotovi kje, delam, pa zacnem poslusat, zakaj nic ne delam ) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 mhm Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 to je za moje pojme čist urejeno in pospravljeno. ni kej. slike, video? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Ma deeeej no! Komi čakam, da bo še meni kdaj uspelo tok "razmetat"! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 zakaj pa jst nič ne vidm a si že snel dol, prokletzakurnk Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Pa delovni nered mora bit, če ne jst tud nisem zdrava! Drugač mam pa po omarah, policah ... rada pospravljeno, samo pa tud ne grooozno pretirano ... mora se videt, de je človek živ kr če je vse ala na pravi kot, po barvah, sterilno pa nikjer nič ven ne štrli .... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 jst mam pa rad pospravljeno v kopalnici... in v kuhinji. sicer pa ne. moja soba je - bi rekli drugi - kot bi bomba treščila vanjo. mam kavč tle... pa itak ne morem sest gor, ker je zabasan s knjigami, zvezki, cd-ji, dvd-ji, fotoaparat se tam nekje valja, pisalne mize in nočne omarice polne cd-jev, no zdej so sicer tla fraj nemalokrat pa nagrmadena s knjigami, revijami ipd, da moram pazit, kje hodim marsikdo bi rekel, nemarno, sam ni. nered je moj red pol pa ni cudno, da ti komadi s tako tematiko po glavi hodijo x:Dx Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 Mah, nemarnost, umazanija je (po moje) eno, nered pa drugo!Lahko maš glih tko čisto, tud če ni vse pokupčano. Mene je pa najbolj fajn to, da ko delam al pa kaj za faks čaram, itak rabim full full knjig, člankov, slikovnega gradiva, kakšne zemljevide ... pa se vse začne na eni pisalni mizi, razleze na drugo, še kaj je treba na ekran pa printer obesit, do postelje nastlat in potem okrog stola na tla .... - ja točno v stilu "kot da bi bomba priletela, ja " - samo itak je vse totalno naštudirano, kje kaj pristane x:Dx po je pa najboljš, ko kakšen nepoznan uleti in ga skoraj kap utrofi sredi tega mojega delovnega zagona! x:Dx No, pa moja lastna mati se tudi še ni povsem sprijaznila ... a se mi samo zdi, al smo malo zašli iz teme? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 ... a se mi samo zdi, al smo malo zašli iz teme? nö, zakaj? vsak post je izjava, torej cisti on-topic Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.