Lisbona 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 "Ljubček moj," je naposled rekla, "te prav nič ne moti, da boš do konca življenja ostal miš?" "Niti najmanj," sem odvrnil. "Prav vseeno je, kaj si in kakšen si videti, samo da te ima kdo rad." Roald Dahl, Čarovnice iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 in potem se pa zbudiš v real life Ni grdih žensk, so le lene. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 in potem se vprašaš ..kaj presnet ima lenoba z lepoto... marsikaj če si lena, se ne urediš, če si lena ne športaš in podobno... urejena in fit ženska je sigurno lepa...no, tudi urejena ženska(brez fit) je lepa tako da...ni grdih žensk..so samo lene. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 No, ta teorija je pa mal.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Ženske v kriznih primerih lažje ohranijo mirno kri in trezno glavo kot moški. V tem se namreč urijo v vsakodnevnih manjših krizah, ko se tebi niti ne sanja, čemu taka panika. Vaja dela mojstra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 16. februar 2009 Prijavi Deli 16. februar 2009 She's not you're tipe?? Her biggs are boober than you are!(To smo pa naravni talenti!) Bod praktičen otrok pa dej noge vn iz avta pa zapri vrata! Ženske bodmo tih pa se pogovarjejmo o čem lepšem no! Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. februar 2009 Prijavi Deli 16. februar 2009 Oton Mehurčič - Župančki Burov sirekJuhova gobaPalačinkove sireEno štručkovo siro prosim ha hah ah Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2009 Prijavi Deli 17. februar 2009 Tole je pa prezraven. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2009 Prijavi Deli 17. februar 2009 Oton Mehurčič - Župančki Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 17. februar 2009 Prijavi Deli 17. februar 2009 Jaz sem fultimunkcijska! Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 1. marec 2009 Prijavi Deli 1. marec 2009 jah, ni kaj, da človek ne bi bil zaprepaden. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SamanthaFox 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Men se je pa tale zatisnu v spomin.Ko je en enkrat nekaj prodajal in sta se pač zmenila da se bosta dobila v Velenju da mu ta človek proda to stvar. Prodajalec ga je vprašal iz kod pride. Sogovornik mu odgovori da iz Dravograda. Nato pa prodajalec...AHA AHA POL PA TAK PRIDEŠ PO AVTOCESTI čE SE PAČ KAJ SPOZNATE NA TE KONCE VESTE DA IZ DRAVOGRADA PAČ NE VODI NOBENA AVTOCESTA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 js sm pa dubla en mail. so otroke spraševalo kaj je ljubezen. pa mi je bil dober tale odgovor: "Ljubezen- to je takrat, ko mami vidi atija v kopalkah in ni mišljenja, da je to žalosten prizor." Mark, 6 letin takrat, če ati mami sploh še pogleda I'm not confused, I'm just well mixed ja valda, čas pa od povsod po malem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. april 2009 Prijavi Deli 28. april 2009 Vceraj mi rece mlajsi necak:"Ves, moja mama ima pa danes rojstni dan."Pa ga jaz vprasam : "A je ze stara ?"On: "Ne ne, cisto nova je se ! " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. april 2009 Prijavi Deli 30. april 2009 Reklama Vishy: "Protokol za popolno odstranjanje gub" Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 zelo sem zaposlen. imam namreč osem hobijou.sedem in pijem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/em119.gif ... vse tolk škoduje menda, da čudn, da še obstajamo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 tuki sta sam dva... še ostalih sedem-1 prosim... sej že tadva zahtevata celega človeka Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Tud to je res kaj pa vem no ...lahk si tud zraven žvižgaš... hec .. kul. torej... 9 hobijou.7, pijem in žwižgam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 jp smo za enga povečal.... mi ne šljivimo krize? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 jp šljive so zdrave... tud v vod namočene.. čak čak... šljive v vodi... to pa je kriza Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 če kdo prejema MotoRevijo, bo lahko prebral v članku Krinka, kjer piše o spremembi davka na motorna vozila: "Davek na motorna vozila smo uvedli ob uvedbi davka na motorna vozila". Če pa tole ni neodgovorna poraba časopisnega papirja... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Bluzim zadnjič po Facebooku in se ne dam dol, zraven pa ta mlajša cepeta od sile: Mami, facebook ni za take stare, kot si to ti x!x (sem se vprašala, kaj je z mojim pojmovanjem starosti narobe) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Bluzim zadnjič po Facebooku in se ne dam dol, zraven pa ta mlajša cepeta od sile: Mami, facebook ni za take stare, kot si to ti x!x (sem se vprašala, kaj je z mojim pojmovanjem starosti narobe) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.