janko 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 (sem se vprašala, kaj je z mojim pojmovanjem starosti narobe) jebi ga, če si pa tko priročna za mal te zajebawat. sej tut 20 centimetrou u resnici ni tolk, kolkor ti dedec pokaže da je Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Evo -sem živi dokaz da teorija relativnosti drži. (sama sebi se zdim še kar vredik, čisto vredik pravzaprav, froc pa me dojema kot...tam eno staro)za totih 20 centi - bi lahko dedc rekel..uau...me (womeni) pa...samo? (ali pa kontra, ni panike)no saj lahko tudi o manjših centi govorimo... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 3. marec 2010 Prijavi Deli 3. marec 2010 Slovencev nas je 6 milijonov.Vsak ima namreč še po dva v želodcu. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. marec 2010 Prijavi Deli 3. marec 2010 Vcasih zgleda da se 2x tolk sebe! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. marec 2010 Prijavi Deli 16. marec 2010 Ženske smo angeli.Če nam polomite krila, še naprej letimo. Na metli! Zato ker smo fleksibilne! (prebrala ne vem več kje) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2010 Prijavi Deli 16. marec 2010 Slovencev nas je 6 milijonov.Vsak ima namreč še po dva v želodcu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 16. marec 2010 Prijavi Deli 16. marec 2010 25 let nazaj novopečena tašča vpraša mojega vodnarčka ... "kaj mu je bilo najbolj všeč na poroki" ta mau pa izstreli kot iz topa ... "luster" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 pošteno tole Meni všeč izjava zadnjič na Viktorjih (sem morala gledat, ker končno Ptujščina na tv): Pridite parkirat na Ptuj, pa bote za 1 evro parkirali celi dan. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luanga 23. marec 2010 Prijavi Deli 23. marec 2010 Meni pa se dopadeta ta dva :Izkušnja ni tisto kar se nam zgodi.Izkušnja je, kar storimo s tistim,kar se nam zgodi.In...Življenje je bumerang.Prejemamo, kar dajemo. Kdo je avtor citatov pa nimam poma . Citiraj Drzen slap vedrine požene se v oko tišine. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. marec 2010 Prijavi Deli 24. marec 2010 če bi brus wilis igrou u titaniku, bi use rešu z barčico ured in zjebou zgodowinio Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 28. april 2010 Prijavi Deli 28. april 2010 iz enga lifta v Dolejskih toplicah: Ne doručkujem, jer te volim.Ne ručam, jer te volim.Ne večeram, jer te volim.Ne spavam, jer sam gladan. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 28. april 2010 Prijavi Deli 28. april 2010 iz enga lifta v Dolejskih toplicah: Ne doručkujem, jer te volim.Ne ručam, jer te volim.Ne večeram, jer te volim.Ne spavam, jer sam gladan. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2010 Prijavi Deli 28. april 2010 iz enga lifta v Dolejskih toplicah: Ne doručkujem, jer te volim.Ne ručam, jer te volim.Ne večeram, jer te volim.Ne spavam, jer sam gladan. x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 29. april 2010 Prijavi Deli 29. april 2010 Tale je pa še iz letošnjih zimskih dni. Se obeta mirna lepa nedelja, nič posebnega za delat, si rečem: "No pa bom imela en lep miren dan, ogenj v kmečki peči, sprehod po gozdu ... Mlajši mulček gre bordat na bližnji hrib z žičnico. Pride na kosilo in jamra, kako ga boli dlan in ne more premikat prsta. Že vidim resno motnjo v mirnem dnevu, spokam fanta v avto pa na jeseniško urgenco, kje nas itak že vsi poznajo in smo prav lepo prijazno domači. Počena dlančnica in gips. Nazaj domov in skušam rešiti vsaj miren večer. Nak. Starejši fant se nekaj ukvarja s škatlico z zobotrebci z luknjicami na vrhu, udari pokrovček z vso silo nazaj (kar naprej pozablja, da ima že moč in ni več majhen fantek) - in si zapiči zobotrebec kakšna dva centi v vsako (!) dlan. Pride k men in mi moli dlani, v vsaki pol zobotrebca in stoično izjavi: "Mami, urgenca." Ni šans, da ga vzamem ven, pregloboko je in boli ko swina. Torej res urgenca. Še enkrat isti dan in to na mojo mirno nedeljo! Ko se voziva, si ne morem kaj, da ne bi zajamrala, kako nikakor ne morem priti do mirnega dneva. Sin sedi zraven mene vzravnano, z dlanmi na stegnih s tistimi zapičenimi zobotrebci obrnjenimi navzgor kot kakšna kombinacija Kristusa in Bude in z največjim možnim mirom čisto v stilu svoje poze izjavi: "Mami, neprestano dogajanje je bistvo življenja, ti samo sprejmi to in boš čist mirna." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2010 Prijavi Deli 29. april 2010 Pametno mamo ima. Al pa, in pa...Tale ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 29. april 2010 Prijavi Deli 29. april 2010 xsmx A ti tibetanski menihi še nikol niso pozvonil na vrata, rekoč, da se je pr teb doma reinkarniral novi Lama. Na naš hrib se še Jehovinim pričam ne da lest (Hvala bogu!), še gasilci pridejo sam vsakih par let po prispevk. Čeprov Tibetancem pa ta hribček najbrž ne bi smel bit prehuda reč - ampak ne, niso še potrkal (mislim, da bo prej potrkala kakšna dečva - miru naj pa itak rajš ne pričakujem, kot pravi bodoči karkol-že) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 1. maj 2010 Prijavi Deli 1. maj 2010 There is highway to hell, but only stairway to heaven, I wonder why... (od kolega) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. maj 2010 Prijavi Deli 2. maj 2010 There is highway to hell, but only stairway to heaven, I wonder why... (od kolega) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. maj 2010 Prijavi Deli 4. maj 2010 iz enga lifta v Dolenjskih toplicah: Če ne gre z lepo, gre z grdo. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. maj 2010 Prijavi Deli 4. maj 2010 Tale je pa še iz letošnjih zimskih dni. Se obeta mirna lepa nedelja, nič posebnega za delat, si rečem: "No pa bom imela en lep miren dan, ogenj v kmečki peči, sprehod po gozdu ... Mlajši mulček gre bordat na bližnji hrib z žičnico. Pride na kosilo in jamra, kako ga boli dlan in ne more premikat prsta. Že vidim resno motnjo v mirnem dnevu, spokam fanta v avto pa na jeseniško urgenco, kje nas itak že vsi poznajo in smo prav lepo prijazno domači. Počena dlančnica in gips. Nazaj domov in skušam rešiti vsaj miren večer. Nak. Starejši fant se nekaj ukvarja s škatlico z zobotrebci z luknjicami na vrhu, udari pokrovček z vso silo nazaj (kar naprej pozablja, da ima že moč in ni več majhen fantek) - in si zapiči zobotrebec kakšna dva centi v vsako (!) dlan. Pride k men in mi moli dlani, v vsaki pol zobotrebca in stoično izjavi: "Mami, urgenca." Ni šans, da ga vzamem ven, pregloboko je in boli ko swina. Torej res urgenca. Še enkrat isti dan in to na mojo mirno nedeljo! Ko se voziva, si ne morem kaj, da ne bi zajamrala, kako nikakor ne morem priti do mirnega dneva. Sin sedi zraven mene vzravnano, z dlanmi na stegnih s tistimi zapičenimi zobotrebci obrnjenimi navzgor kot kakšna kombinacija Kristusa in Bude in z največjim možnim mirom čisto v stilu svoje poze izjavi: "Mami, neprestano dogajanje je bistvo življenja, ti samo sprejmi to in boš čist mirna." Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 5. maj 2010 Prijavi Deli 5. maj 2010 Iz enga lifta v Dolenjskih toplicah: Spasio sam mnogo brakova.Posle mene svaka žena uvidi, da njen muž i nije tako loš. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 6. maj 2010 Prijavi Deli 6. maj 2010 Iz enga lifta v Dolenjskih toplicah: Not all women are fools, some are single. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 6. maj 2010 Prijavi Deli 6. maj 2010 nekam dosti se z lifti vozis zadnje case Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 6. maj 2010 Prijavi Deli 6. maj 2010 Lifti so zakon. Polni življenskih resnic. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 6. maj 2010 Prijavi Deli 6. maj 2010 Lifti so zakon. Polni življenskih resnic. Posebno oni v Dolenjskih Toplicah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.