butl 10. maj 2010 Prijavi Deli 10. maj 2010 Iz enga lifta v Dolenjskih toplicah: Dobra vila mi je izpolnila dve želji. Tretjič nisem mogel. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 11. maj 2010 Prijavi Deli 11. maj 2010 Iz enga lifta v Dolenjskih toplicah: Dobra vila mi je izpolnila dve želji. Tretjič nisem mogel. A je lift prišel do konca in odprl vrata? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 12. maj 2010 Prijavi Deli 12. maj 2010 A je lift prišel do konca in odprl vrata? Zn bit Iknee, zna bit. Čeprou, ko sem prebral tist napis v liftu, sem pomislu na nekej druzga. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 iz enga lifta v Dolenjskih toplicah: A woman has the age she deserves. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 14. maj 2010 Prijavi Deli 14. maj 2010 iz enga lifta v Dolenjskih toplicah: He who laugh last... think slowest. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 iz enga lifta v Dolenjskih toplicah: I never used to be able to finish anything, but now I Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 sploh ne po številu liftov, ampak po modrostih v njih sodeč, ti bašeš ko swina, ker je zlo očitno, da si bil v gorenjskih in ne dolenjskih toplicah Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 sploh ne po številu liftov, ampak po modrostih v njih sodeč, ti bašeš ko swina, ker je zlo očitno, da si bil v gorenjskih in ne dolenjskih toplicah Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 iz enga lifta v Dolenjskih toplicah: Ne trčite za ženama, da se ne sudarite sa onima, koji od njih beže. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. maj 2010 Prijavi Deli 25. maj 2010 iz enga lifta v Dolenjskih toplicah: Boljš 1x s Sneguljčico, kot 7x s palčki. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. maj 2010 Prijavi Deli 25. maj 2010 no ja... vsak ma svoj okus Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. maj 2010 Prijavi Deli 26. maj 2010 In potrebe. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 28. maj 2010 Prijavi Deli 28. maj 2010 Iz enga lifta v Dolenjskih toplicah: Kakva bi tišina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono što znaju. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. maj 2010 Prijavi Deli 28. maj 2010 Ena pametna moje tamale, ki me je vrgla na rit. "Kam greš rada na obalo v UK?"Odgovor:"UK nima obale". :OO!: :OO!: xrolleyesgx In še ena: "Kje je Praga?"Ona:"V ZDA." Mislim, da bo treba pregledat zvezke za geografijo... 1 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borisz 28. maj 2010 Prijavi Deli 28. maj 2010 Najprej razlož, kva je to UK, de se bom lohk režu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. maj 2010 Prijavi Deli 28. maj 2010 Ja, tale tudi ni švoh Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. maj 2010 Prijavi Deli 28. maj 2010 Najprej razlož, kva je to UK, de se bom lohk režu Velika Britanija. Oprosti, tamala je pač iz tam. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borisz 28. maj 2010 Prijavi Deli 28. maj 2010 Velika Britanija. Oprosti, tamala je pač iz tam.Koko iz tam, a si jo izvozila men nč jasn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 28. maj 2010 Prijavi Deli 28. maj 2010 Koko iz tam, a si jo izvozila men nč jasn Na blef bi rekel da je Michelle trenutno poslovno v Angliji... ...vsaj zdi se mi da je nekaj omenjala da bo šla tja živet za ne vem kolk časa...turistično al pa delovno...who cares...Če sem se pa zmotil se pa sklicujem na demenco oz. za mlade bolj pride v poštev amnezija... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. maj 2010 Prijavi Deli 28. maj 2010 Ena pametna moje tamale Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borisz 28. maj 2010 Prijavi Deli 28. maj 2010 Na blef bi rekel da je Michelle trenutno poslovno v Angliji... ...vsaj zdi se mi da je nekaj omenjala da bo šla tja živet za ne vem kolk časa...turistično al pa delovno...who cares...Če sem se pa zmotil se pa sklicujem na demenco oz. za mlade bolj pride v poštev amnezija... Ja pol nej pa tko razloži , tko pa zgleda de je tamala bl kunštna kt pa tavelka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2010 Prijavi Deli 29. maj 2010 Vem ja, ampak jo imam za svojo. borisz!Kje sem, kaj delam in tako dalje ne bom razlagala javno. Bila mi je lušna izjava... Če pa ne veš, kaj pomeni UK, potem je pa tudi žalostno... ne glede na to, če imamo v Slo druge kratice.. Če se pa misliš v tuje besede vtikat, potem pa najprej pometi pred svojim pragom... Boš imel kar nekaj dela. Aja, lahko povem. Kupila sem jo v Selfridgesu. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 1. junij 2010 Prijavi Deli 1. junij 2010 iz enga lifta v Dolenjskih toplicah: Ko sem bil mlad, sem verjel, da je denar v življenju najvažnejši.Sedaj, ko sem se postaral, to vem. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. junij 2010 Prijavi Deli 1. junij 2010 Ma nije bio bunar dubok, već je konopac za spašavanje bio kratak! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2010 Bogi Bog! (avtor: moj 4letni sin) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.