borism 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Kako lahko oprostim drugim?Če jih nikoli ne obsojaš,nimaš potrebe da jim oproščaš. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Zabava je tisto kar si želiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Pokowc,kaj če te pa porinejo v/na njo,ko si to ne želiš? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 veš zabava je želja. pa naj bo to zabava kot sladoled al pa obisk nekoga....al...vse kaj je človekov cilj je ena optimistična želja. vse ostalo ljudje hodjo na zabave, da naredijo vtis, radovednost potešijo, službena obvezna zabava, preprosto razvedrilo.., ...Potem pa boljše, da ne greš, da ne pokvariš še njim zabave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Pokowc,to kar si naštel je načrtovano!Jaz sem pa rekel nenačrtovano,npr.sediš v avtu z 3-4 osebami sam kot nekadilec,trezen kot voznik;ostali imajo imajo pa druge lastnosti(kadijo eno za drugo,vpijejo čez eden drugega)in hočejo še ,pa še...v mali diskač feštat do jutra,kjer se kadi,da se ti oči solzijo,tako da kadilci mislijo,da se namenoma jokaš.Saj bi šel ven,ampak zunaj je -19 stopinj.ti si pa rahlo oblečen.No zdaj se pa imej fajn.... Ne govorim iz lastnih izkušenj,čeprav je že bilo blizu. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 ..po moje se te morjo navadit drugi, da lahko tko tut delajo s tabo..Zakaj pa se pustiš, ne znaš rečt dovolj, vljudno al pa na nek zdrav način nakazat, hmmpotem se lahko sprehajaš gor pa dol, pa nekje obtičiš ob vhodu vrat, kjer je vedno nekak svež kisik, al pa se sprehajaj na wc, pa si oblivaj obraz z vodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Ti mene kar nekam proti zahodu/izhodu pošiljaš.Poleg vrat,nimam rad takšnega prepiha.. Včasih sem še preveč toleranten,ko pa enkrat rečeš ne,gremo potem pa vsi nekam presenečeno gledajo. Mislim,da si v tej debati poražen,čeprav ne tekmujem.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Izjava na listku na vratih nase dnevne sobe v prejsnjem stanovanju: 'Pozor! Stoja na glavi!' Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 RazmišljajVerjemi SanjajDrzni si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Pokowc,to kar si naštel je načrtovano!Jaz sem pa rekel nenačrtovano,npr.sediš v avtu z 3-4 osebami sam kot nekadilec,trezen kot voznik;ostali imajo imajo pa druge lastnosti(kadijo eno za drugo,vpijejo čez eden drugega)in hočejo še ,pa še...to da so v avtu 3-4 osbe z drugacnimi navadami kot ti... pravis, da je nenacrtovano????? kak pa ste skupaj prsli v avto? na bus, vlak, ladjo....je ze lahk nenacrtovano... ampak avto????neki pa je ze mogl bit nacrtovanega nooooooo Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Kapica,pojdi greva raje ven v gobe...to bo pa od sedaj naprej načrtovano.... V 5 minutah se izjasni,prosim-sicer ni obvezno! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 hehe... ne lubi se mi bit jezna............ ker pr gobah vedn jezna pridem domov, se mi vse poskrijejo! Ostali, ce gre kdo zravn, pa vse najde se tist kr ni treba! Kak (videt) to kr isces? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 hehe... ne lubi se mi bit jezna............ ker pr gobah vedn jezna pridem domov, se mi vse poskrijejo! Ostali, ce gre kdo zravn, pa vse najde se tist kr ni treba! Kak (videt) to kr isces?Tipično žensko razmišljanje(ne ljubi se mi,izgovori,še pa še....),da ne boš kdaj rekla,da nisi bila povabljena.Praviš,da se ti poskrijejo gobice(malo se moraš pripognit,pa kaj vsepovsod pogleduješ,gobe so na tleh,razen onih lesnih,ki kakor vem se pobirajo okoli Velike noči) x!x Vseeno lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2003 se hiter prispevek:Izjava za v okvir: KUKULELE kaj se gob tiče, pa sem tako dobre jurčke jedla ta vikend mmmmnjami,še sreča, da ima ata čas po gobe hodit (dobesedno) ampak čez lisičke jih pa ni, veš borism... stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Kako lahko oprostim drugim?Če jih nikoli ne obsojaš,nimaš potrebe da jim oproščaš. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 VARAJU SE SVI ONI KOJI MISLE....(miloshevich)A NE VARAJU SE ONI KOJI NE MISLE....(aakhut) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 PAMETNA KOSANAPUSTILA LUDU GLAVU (pod sliko osebice brez laskov) Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 zvestoba pomeni premalo priložnosti... oz. preveč lepo harmonijo, da bi jo rušil z varanjem Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 He, me je stankaa s tistimi lisičkami spomnila na ene druge lisice... Sva se enkrat s hčerko približevali našemu parkiranemu avtu. Opazim, da je prednje kolo zablokirano s tistim rumenim železjem, pa rečem osuplo: "Huh - lisice!" Hčerka pa se začne navdušeno ozirat okrog in vpraša: "Kje so?" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Haha tamara, a tebe so tud prometni najebali.. jao, meni so dal gor listek, hm, bastards..... hehe, obstaja samo en kraj kjer ne bom parkiral, pred hidrant, gasilci so neusmiljeni....... sem zadnjič parkiral na most.... :)O hehe ampak ena izjava taka z reklame za Elan, "Življenje je prekratko, da bi ga jemali resno." Po drugi strani pa življenje je preveč resna zadeva da bi jo bilo vredno zaupati posameznikom... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 mislm, de sm tole zhe enkrat pisU ZHIVLJENJE JE KOT KURJA LOJTRA....KRATKO IN USRANO Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Pijača vleče denar iz žepa, pamet pa iz glave. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chembewa 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Gradnja gradov v oblakih ne stane nicesar, vendar je rusenje zelo drago. (Francois Mauriac, fr. pisatelj, 1885-1970) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2003 Živimo zato, da sebe in druge srečne storimo! (če se ne motim: Jurčič) Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.