bigm 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Dalaj Lama je rekel:"Smisel življenja je biti srečen in osrečevati druge"! Ni pa izključeno, da je to modrost spoznal že Jurčič. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Ich bin ein Berliner! P.S. To je namreč berlinski krof, le da J.F.K tega ni vedel. Še dobro, da ni imel govora v Hamburgu Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 heheObjavljeno: 22. Apr 2003 ob 20:45 Nepogresljivi clan Nivo: ClanObjave: 1170Clan st.: 744Clan od: 3. Dec 02 Mi je Aakhut dal idejo... A je vašim dedcem tut tko težko povedat, ej, lepo te je slišat...mal te že pogrešam, kdaj prideš.... To je itaq jasno...po njihovo...bolj je pomembno kolk megabajtov prenosa ma PC... Astra -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 665 -ou pa 3/4... :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 .Spoznaj svoje sposobnosti. .Usmerjanje je pravilo morale? .V življenju izbereš; da bežiš, da gledaš ali da se vežeš .Delaj za svoj cilj . . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 jaz sem tole dobla na sončku: če hočeš videti moraš gledati s srcem, bistvo je očem nevidno !!! Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 ni treba žlice gret in žret vseh teh tablet - tomi m Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Kaj me je naučila moja mati....? Moja mati me je naučila spoštovati dobro opravljeno delo: "Če se mislite pobiti med sabo, naredite to zunaj, stanovanje sem pravkar počistila!" Moja mati me je naučila religije: "Zdaj pa moli, da bo to šlo ven iz preproge!" Moja mati me je naučila osnov potovanja v času: "Če ne boš sedel vzravnano, ti bom tako pripeljala, da te bo odneslo tri dni daleč!" Moja mati me je naučila logike: "Zakaj? Zato, ker sem jaz to rekla!" Moja mati me je naučila še več o logiki: "Če boš padel iz gugalnice in si zlomil vrat, ne boš šel z mano v trgovino!" Moja mati me je naučila previdnosti: "Nosi vedno čisto perilo, kaj če se ti zgodi nesreča!" Moja mati me je naučila osnov ironije: "Če se boš še naprej drl, se boš imel zakaj dreti!" Moja mati me je naučila osnov osmoze: " Zapri usta in jej!" Moja mati me je naučila ekstremnega zvijanja telesa: "Samo poglej si to umazanijo na svojem vratu!" Moja mati me je naučila potrpljenja: "Tukaj boš sedel, dokler špinača ne bo izginila!" Moja mati me je naučila meteorologije: "Tvoja soba je takšna, kot bi skoznjo šel tornado!" Moja mati me je naučila hinavščine: "Če sem ti povedala enkrat, sem ti povedala milijonkrat. Ne pretiravaj!" Moja mati me je naučila primernega vedenja: "Nehaj se obnašati kot oče!" Moja mati me je naučila zavisti: "Na svetu je na milijone manj srečnih otrok, ki nimajo tako čudovitih staršev kot ti!" Moja mati me je naučila pričakovati: "Samo počakaj, da pridemo domov!" Moja mati me je naučila o sprejemanju stvari: "Dobil jih boš, ko pridemo domov." Moja mati me je naučila osnov medicinskih znanosti: "Če ne boš nehal škiliti, ti bodo oči tako ostale!" Moja mati me je naučila špijonaže: "Obleci si pulover! Mar misliš da ne vem, kdaj ti je hladno?" Moja mati me je naučila humorja: "Ko ti bo kosilnica porezala prste na nogah, nikar ne tekaj za mano!" Moja mati me je naučila kako odrasteš: "Če ne poješ zelenjave, ne boš nikoli zrastel!" Moja mati me je naučila osnov genetike: "Prav tak si, kot oče." Moja mati me je naučila, da se zavedam svojih korenin: "Zapri vrata za sabo! Misliš, da imaš rep?" Moja mati me je naučila modrosti: "Ko boš star toliko kot jaz, boš že razumel." Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 ni treba žlice gret in žret vseh teh tablet - tomi mprepih u žilah le stre ljudi in umaže pesti.... /Tomi M./ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 šit. svoje se pa nobene ne spomnim :xx!: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 šit. svoje se pa nobene ne spomnim :xx!:sma na istem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 .dva prava ljubljenca ˝...ugotavljam tudi sedaj, saj onadva dobesedno tekmujeta kdo bo za koga več naredil..˝˝iz nekje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. december 2003 Avtor Prijavi Deli 3. december 2003 Kako lepo življenje imam škoda, da tega nisem že prej prepoznalain znala ceniti. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 BISTVO JE OČEM NEVIDNO Yessssssssss in lahko čutimo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 24ur.com...debta o dzhamiji: sama ustava je preširok pojem ki bi zajemal kratenje pravic. Zato so napisani zakoni ki omejujejo in onemogočajo razne svoboščine. Naprimer v ustavi lepo piše da imajo živali pravice, vendar v zakonih marsikatero pravico ukinejo. Enako je z pravicami ljudi! V ustavi nam je vse dovoljeno! Tako bi lahko tudi združenje gejev Slovenije zahtevalo svojo stavbo, namesto turna pa bi postavilo tiča...Upam da ste si ustvarili sliko pred seboj, kam bi to pripeljalo če bi dobesedno spoštovali ustavo - v anarhijo! Zatorej se sklicevati izključno na ustavo je več kot samo nesmiselno, kajti potem lahko vsak med nami kakšen razlog ki bi spodbijal ustavo! 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. december 2003 Avtor Prijavi Deli 16. december 2003 Ni napak in ni naključij.Vsi dogodki so blagoslovi,ki so nam dani,da se iz njih učimo.Elizabeth Kubler-Ross Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Brez vašega privoljenja vas nihče ne more pripraviti,da bi se počutili manjvredni. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 šit. svoje se pa nobene ne spomnim :xx!:Pa sem se je jaz: Zadnjič pri uri računalništva (ko smo celo uro na LNF ) Nordica pogleda skozi okno in reče: V Halozah majo sneg, prekleti Pohorci! Čist po njeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Življenje brez ljubezni, je kot dan brez sonca Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Ni lepšega dneva kot dan...ko sneži... A to pomeni, da ne maram ljubezni??? Hmm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Kadar si brez vsake želje, pomisli na najlepše sanje. xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 V Halozah majo sneg, prekleti Pohorci! Čist po njeno ni res- pohorci pa halozah se piše z malo Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Adam je želel jabolko, ker je bilo prepovedano- bil je samo človek. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 BorisM, jaz sem pa drugače brala.pravijo, da mu ga je eva prinesla - ona je kriva (če verjameš), da je on jabolko jedel Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 ja eva bila tko hm, da ni mogel reči ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.