borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 ja eva bila tko hm, da ni mogel reči ne otožna, maš čist prov - me že vemo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Pozdrav Dami, živim v pričakovanju moškega komentiranja.....lep večer pa vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Pozdrav Dami, živim v pričakovanju moškega komentiranja.....lep večer pa vsem potem pa kar izvoli: naj bo prvi moški komentar tvoj Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Pozdrav Dami, živim v pričakovanju moškega komentiranja.....lep večer pa vsem Dama je rekel , kaj a ne verjameš Damicam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Ne ogledujmo se ves dan v ogledalu. Res je, kar smo včeraj ugotovili. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 BorisM, ni čist res, dons je že drug dan BorisM, a te lahko spomnim, da sem ti dala pobudo na komentar mal prej Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Hej, mim ogledala še šla danes skor nisem, še takrat ko sem sem zaprla oči, se je vse bleščalo. Kaj ste včeraj ugotovili, pismo, kje sem pa jaz bila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Jaz sem podal kost, zdaj pa jo obdelujte......vidve delujeta v tandemu, dobro no, fajn večer pa vseeno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Jaz sem podal kost, zdaj pa jo obdelujte......vidve delujeta v tandemu, dobro no, fajn večer pa vseeno ja, kost si že vrgel med "zveri" (podgane in tigre) ampak tudi ti si eno dobil na svoj krožnik daj, poglodaj jo skupaj z nami Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Otožna, Umtnica...tudi jaz sem se zbudila... (sj vem da ste me eni fuuul veseli )Levonoga damica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 pa veš, da znam se jaz tko mal priliznit, da bi mi ti odgovor posredoval. Torej hm Borism a bi ti men prosim lepo povedal, kaj ste včeraj ugotovili, bi men tko polepšal večer. Hvala, zlat si!Sej ne vem, če sem se dost potrudila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Otožna, Umtnica...tudi jaz sem se zbudila... (sj vem da ste me eni fuuul veseli )Levonoga damica jutro sanjalica Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Uh pozdrav Sanjalica ampak, če dvema nisem kos, bom še trem manj.......saj grem, vam pa lep večer in lepe praznike Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 No...toliko da vidite... res sem enim Pridem in gredo... In ker tega nočem...grem jaz. Imejte se in SREČNO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 najgrozovitejši dobro jutro, Sanjalica, na pa mi ni odgovoril, pa tko lepo sem ga prosila jaz baje tud grem, grem mal Kingstonove fante zavajat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Sanjalica, daj ga "biksat", ni bilo tako mišljeno, saj jaz se moram malo odpočiti, a veš kaj si želim v letu 2004, da bi me Sanjalica vsaj 90% bolj razumela, pa saj menda ni prehuda želja, če ne grem Zlati Ribici poprositi.......ti pa prosim ostani( če ti tale beseda kaj pomeni!!!!!).....lep večer vsem trem ali celo štirim damam Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 za Borism moje dobrikanje ne pali, hm, moj je zaspal, kaj naj ga zbudim, grem sama, al ostanem, hm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Ostani vendar, ali imaš kaj drugega v načrtu x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 za Borism moje dobrikanje ne pali, hm, moj je zaspal, kaj naj ga zbudim, grem sama, al ostanem, hmotožna, tko nared da bo teb lepo potem bo pa tud drugim, če si bodo naredil Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Kdor ne potrebuje nikogar, ne potrebuje niti samega sebe. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 jejtena, jaz pa na trenutke ne rabim nikogar poleg sebe a sem si potem odveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Mici dej še enga takratkega... hik... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Naslov v črni kroniki... S kolesom v potok... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 > Mladi si uničujemo zdravje, ko delamo za denar,da lahko potem, ko smo stari, kupujemo zdravje.>iz enega foruma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.