aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 che leti na izbrisane....sem storil...pa she bom 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Ne potrebujem psa, ki noče lajati, in ne mačke, ki se ob srečanju z miško postavi na zadnje noge, pogleda stran in ponosno odkoraka naprej. Hotel sem povedati. Rad imam preproste ljudi. Pravite in pišete spet "modrosti"......dajte enkrat prosim ločiti med:- modrostmi,- pregovori ali izreki,- citati,- humornimi mislimi(ki so bile nocoj tule prisotne!),- mojim lastnim mnenjem......enostavno vse mečete v en koš, pa je tu prisotnih veliko različnih stvari....pa saj ni pomembno, ker nekateri enostavno nikoli ne bodo razumeli ( hote ali nehote )......kakorkoli že želim prav vsem en lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Iluzije še nikoli niso bile varstvo pred dejstvi. Dean ACHESON 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 'fun is not a straight line' ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Samo z resnico ne prepričamo človeka. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Neumnost je prostovoljna nesreča. Nicholas LING 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Osokoli ga, pa gledaj kako če slomiti vrat (jugoslovenska narodna izreka) Rabiš prevod aakhut? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 hvala micknau treba 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 OBČUTEK KRIVDE JE NAŠ STRAŽAR. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Ne obupuj: če nisi postal bleščeč zgled, lahko še vedno postaneš zastrašujoč primer. DIKOBRAZ 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 KADAR NEKOMU DAM DOBER NASVET, MU GA DAM VEDNO TAKO, DA GA NE UPOŠTEVA. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Nasveti so stvari za bedake. Pametni ljudje so sami tako zelo potrebni nasvetov, da jih raje nikoli ne dajejo. John Steinbeck 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 ko mine čas praznikovpride čas sovražnikov uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Človek, kdaj se boš nehal smiliti sam sebi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 a jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 ne tiiiije reku chlovek, ne zhenska 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Menda ja ne ....ne počni tega, ker to ni za nas lep večer in nedeljo ti želim Mišljen ni bi nobeneden osebno x!x "Iz vsake težave se najde izhod" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 aha, sej res jaz sem ženska in ne človek in danes je bilo ugotovljeno da je to lahko prav super Ja Borism prebrala in ker sem človeško bitje se je nanašalo tud name in na vse nas, jej spet sem se zmotila ti ti Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 hehe selene...tale tvoj podpis: "Sanje - domišljija ali resnica... kdo ve..."kaj pa che je drugache postavljeno?recimo: "Resnica - sanje ali domishlija....kdo ve...." 666 -ou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 No fajn......me veseli, da imaš lepe spomine na današnji dan pred večerom.......pa nasvet, ne moti se preveč, še posebej, če gre tebi v škodo. "Zadovoljstvo je vrsta pameti" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 seveda imam lepe spomine na današnji dan motiti se je pa človeško mar ne... ja resnica - sanje ali domišljija kdo ve... pst nobenmu povedat ampak jaz pa ne vem kaj je hudiček tule mislil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 odvisno od definicije besede TULE 666 zlobijeu tamle Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Ni mi mar človeka, ki kriči za menoj, naj ga počakam, ker mi je pozabil povedati, da me ima rad. Tale mi je super, borism Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 resnica - domišljija ali sanje tko nekak no hihi, sem paač blond, aja v glavi ne na glavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 SPES PERDITA 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.